Home Warta Hiburan Ngeri 'Gehenna: Ngendi Urip Pati' - Film Indie Horror minangka Mahakarya Efek Praktis

'Gehenna: Ngendi Urip Pati' - Film Indie Horror minangka Mahakarya Efek Praktis

by admin

Sampeyan kudu ndeleng iki! Nalika aku arep mateni nalika nggulung Kickstarter (KS) saben minggu, mripatku langsung mandheg ing proyek sing diarani GEHENNA: Ngendi Urip Pati. Bisa uga ana gambar sing nggegirisi makhluk humanoid sing mudhun, utawa tembung sing digunakake ing pratelan pambuka sing narik minatku, aku ora yakin. Sing jelas saka pamrih, yaiku dudu proyek KS biasa sampeyan.

Ing kene ing kantor iHorror.com, geng kasebut bakal ngrembug proyek anyar sing dibiayai akeh saben dina saben dinane. Utamane amarga kasunyatane yen medeni minangka genre sing misuwur ing lingkaran kasebut lan sawise menehi film kaya Babadook. Sayange, ana akeh bebaya babagan komunitas kasebut sing ora ngasilake. Nanging aku percaya GEHENNA: Ngendi Urip Pati arep nggawe tandha ing jagad medeni. Raksasa industri utama sing durung nate kuwatir karo wong cilik kasebut kudu menehi perhatian marang gamelan pembuat film sing bakal teka iki.

Hiroshi Katagiri karo salah sawijining ciptaan

Otak sing ana ing kabeh yaiku Hiroshi Katagiri (gambar ing ndhuwur) lan dheweke dadi legenda ing efek efek praktis; nggabungake patung, dandanan, lan efek layar klasik kanggo entuk asil sing "nyata tinimbang nyata". Katagiri, wis nyambut gawe minangka efek khusus ing film kayata The Hunger Games lan Kabin ing alas (deleng gambar ing ndhuwur), lan ngusap siku karo legenda kaya Steven Spielberg, jelas ngrasa wis waktune kanggo njupuk kursi lan nuduhake kanca-kancane kepiye carane rampung. Priksa metu na IMDb kene.

Nalika maca luwih lengkap babagan info proyek ing KS, aku seneng karo permata cilik liyane. Cetha GEHENNA: Ngendi Urip Pati yaiku film horor kanthi efek praktis sing gedhe - sing tegese makhluk kaya ngono, lan sapa sing luwih apik nggambarake karakteristik makhluk kaya ngono? Ora ana liyane Doug Jones!  Aku seneng banget karo pakaryan Doug lan yen sampeyan ora ngerti sapa sing bakal tak maksudake, isin sampeyan, amarga sampeyan mesthi bakal weruh makhluk sing dimainake. Dheweke mlebu Labirin Pan, Hellboy, Apik Apik, Pria Ireng 2, lan dhaptar terus.

Doug Jones nganggo dandanan

(Gambar ing ndhuwur yaiku Mike Elizalde, pamilik Spectral Motion, nggarap Jones minangka The Creepy Old Man, kaya sing dideleng saka Hiroshi. Mike lan Spectral Motion padha melu film kasebut.)

Pungkasan, plot kanggo film iki katon asli, dudu puteran sing wis katon. Yen sampeyan ndeleng kaca bio Hiroshi, dheweke pancen bakal ngerti apa sing nggawe film apik lan sing penting nggawe medeni. Lan dheweke cetha negesake manawa sampeyan ora butuh gegayuhan lan kekarepan sing gedhe kanggo medeni wong, nanging sampeyan nggawe para pamirsa ing crita kanthi nggunakake teknik tradisional; ajrih bakal teka saka kemampuane nggawe makhluk urip kanthi efek praktis, dudu sing nganggo komputer.

Secara pribadi, sawise maca info ing kaca Kickstarter aku seneng ndeleng apa sing digawe saka proyek iki. Kanthi sawetara atus panyengkuyung, aku ora yakin bakal bisa nggayuh tujuane. Yen sampeyan pengin dadi bagean saka Hiroshi lan nggawe tim, coba bokong menyang Kaca KS lan gawe proyek kasebut. Sampeyan bisa uga njaluk patung sirah dhewe dening Hiroshi dhewe.

Related Posts

Translate »