Sambungake karo kita

News

'Gehenna: Ngendi Urip Pati' - Film Indie Horror minangka Mahakarya Efek Praktis

Published

on

Sampeyan kudu ndeleng iki! Nalika aku arep mateni nalika nggulung Kickstarter (KS) saben minggu, mripatku langsung mandheg ing proyek sing diarani GEHENNA: Ngendi Urip Pati. Bisa uga ana gambar sing nggegirisi makhluk humanoid sing mudhun, utawa tembung sing digunakake ing pratelan pambuka sing narik minatku, aku ora yakin. Sing jelas saka pamrih, yaiku dudu proyek KS biasa sampeyan.

Ing kene ing kantor iHorror.com, geng kasebut bakal ngrembug proyek anyar sing dibiayai akeh saben dina saben dinane. Utamane amarga kasunyatane yen medeni minangka genre sing misuwur ing lingkaran kasebut lan sawise menehi film kaya Babadook. Sayange, ana akeh bebaya babagan komunitas kasebut sing ora ngasilake. Nanging aku percaya GEHENNA: Ngendi Urip Pati arep nggawe tandha ing jagad medeni. Raksasa industri utama sing durung nate kuwatir karo wong cilik kasebut kudu menehi perhatian marang gamelan pembuat film sing bakal teka iki.

Hiroshi Katagiri karo salah sawijining ciptaan

Otak sing ana ing kabeh yaiku Hiroshi Katagiri (gambar ing ndhuwur) lan dheweke dadi legenda ing efek efek praktis; nggabungake patung, dandanan, lan efek layar klasik kanggo entuk asil sing "nyata tinimbang nyata". Katagiri, wis nyambut gawe minangka efek khusus ing film kayata The Hunger Games lan Kabin ing alas (deleng gambar ing ndhuwur), lan ngusap siku karo legenda kaya Steven Spielberg, jelas ngrasa wis waktune kanggo njupuk kursi lan nuduhake kanca-kancane kepiye carane rampung. Priksa metu na IMDb kene.

Nalika maca luwih lengkap babagan info proyek ing KS, aku seneng karo permata cilik liyane. Cetha GEHENNA: Ngendi Urip Pati yaiku film horor kanthi efek praktis sing gedhe - sing tegese makhluk kaya ngono, lan sapa sing luwih apik nggambarake karakteristik makhluk kaya ngono? Ora ana liyane Doug Jones!  Aku seneng banget karo pakaryan Doug lan yen sampeyan ora ngerti sapa sing bakal tak maksudake, isin sampeyan, amarga sampeyan mesthi bakal weruh makhluk sing dimainake. Dheweke mlebu Labirin Pan, Hellboy, Apik Apik, Pria Ireng 2, lan dhaptar terus.

Doug Jones nganggo dandanan

(Gambar ing ndhuwur yaiku Mike Elizalde, pamilik Spectral Motion, nggarap Jones minangka The Creepy Old Man, kaya sing dideleng saka Hiroshi. Mike lan Spectral Motion padha melu film kasebut.)

Pungkasan, plot kanggo film iki katon asli, dudu puteran sing wis katon. Yen sampeyan ndeleng kaca bio Hiroshi, dheweke pancen bakal ngerti apa sing nggawe film apik lan sing penting nggawe medeni. Lan dheweke cetha negesake manawa sampeyan ora butuh gegayuhan lan kekarepan sing gedhe kanggo medeni wong, nanging sampeyan nggawe para pamirsa ing crita kanthi nggunakake teknik tradisional; ajrih bakal teka saka kemampuane nggawe makhluk urip kanthi efek praktis, dudu sing nganggo komputer.

Secara pribadi, sawise maca info ing kaca Kickstarter aku seneng ndeleng apa sing digawe saka proyek iki. Kanthi sawetara atus panyengkuyung, aku ora yakin bakal bisa nggayuh tujuane. Yen sampeyan pengin dadi bagean saka Hiroshi lan nggawe tim, coba bokong menyang Kaca KS lan gawe proyek kasebut. Sampeyan bisa uga njaluk patung sirah dhewe dening Hiroshi dhewe.

Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Games

'Mario Kart' Entuk Remake Dystopian Gritty Dibintangi Pedro Pascal

Published

on

Mario

Pedro Pascal lintang saka Suwene saka lagi arep menyang babak sabanjure ing video game dystopia minangka Mario. Bener, sampeyan. Mario Kart njupuk remake sing njupuk menyang dystopia gritty. SNL dadi tuan rumah Pascal ing akhir minggu lan ndeleng sketsa saya apik. Sing paling apik yaiku Mario Kart sketsa… lan sketsa LA Mushmouth.

Sketsa SNL reimagines donya saka Mario Kart minangka donya numpes dening Bowser. Nanging, isih nelpon Mario metu saka pensiun kanggo njupuk Putri Peach mudhun versi agawe saka Rainbow Road. "Ayo."

Kabeh iku gumbyang salah siji saka momen standout teka saka Mario lan Peach arep golek bantuan saka Luigi sing padha kesandhung marang ing Luigi kang Mansion.

Ora arep ngapusi, Aku bakal nonton neraka Absolute metu kabeh iki. Kowe piye? Ayo kita ngerti ing komentar.

Continue Reading

News

Nick Offerman Ngrembug Babagan Favorit Penggemar 3 saka 'The Last of Us'

Published

on

Last

HBO's Suwene saka punika hit utama. Wis nampa musim loro lan buzz saka telung episode pisanan isih dadi tren ing kabeh sosial. Babagan telu Nanging ana wong sing ngomong lan nangis online karo sing paling akeh episode favorit penggemar.

Murray Bartlett lan Nick Offerman mbintangi episode katelu sing kaget banget ora ana hubungane karo clickers utawa mercenaries. Nanging fokus ing hubungan budding antarane loro njaba. Babagan kasebut minangka romansa sing nyenengake antarane karakter Bill lan Frank lan kaslametané gumantung banget.

Sinopsis kanggo Suwene saka kaya ngene:

Joel lan Ellie, pasangan sing ana hubungane karo kekerasan ing jagad iki, kepeksa nandhang kahanan sing kejam lan pembunuh sing kejam nalika ngliwati Amerika sawise wabah.

Suwene saka lagi streaming ing HBO Max karo episode anyar kebangkrutan saben Minggu sore.

Continue Reading

News

'Scream 6' Nampa Wektu Paling Lama saka Seluruh Waralaba

Published

on

Scream 6

Scream 6 lagi ing dalan bali menyang bioskop. Ghostface sing anyar lan luwih ora sabar bakal teka. Trailer pisanan ngumumake pendekatan sing beda banget Sceam lan pembunuhe. Iki kalebu pembunuhan umum sing nampilake Ghostface nggunakake bedhil kanggo ngirim mungsuh. Saiki, ora ana sing aman kapan wae, ing ngendi wae ing New York, sampeyan bisa diserang. Muni kaya NY nyata. Pendekatan kanggo Ghostface ora mung sing wis diganti. Iki Scream uga fitur runtime paling dawa saka sembarang runtime liyane ing franchise.

paling anyar Scream jam ing 2 jam 3 menit dawane. Ora ngalahake runtime liyane kanthi dawa banget, nanging isih bisa dadi entri longes.

Sing tenan ora teka minangka surprise dina. Kayane saben film sing kita deleng ngarahake wektu kerja sing luwih dawa lan luwih suwe. Kabeh saka film James Bond nganti film Batman wis rekor dawa. Aku ngira sing reaksi alam kanggo tetep karo crito sing diijini ing format saka seri TV.

Film iki dibintangi Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Courteney Cox, Dermot Mulroney, Samara Weaving., Tony Revolori, Jack Champion, Liana Liberato, Devyn Nekoda, Josh Segarra, lan Henry Czerny.

Sinopsis kanggo Jerit VI kaya ngene:

Papat slamet saka nyoba pembunuhan Ghostface asli ninggalake Woodsboro kanggo wiwitan sing anyar.

Jerit VI teka ing bioskop wiwit tanggal 10 Maret 2023.

Continue Reading