Home Warta Hiburan Ngeri Entuk "Babashook" karo Video Babadook Parodi Anyar

Entuk "Babashook" karo Video Babadook Parodi Anyar

by Paul Aloisio

Babadook wis malih dadi lambang LGBTQ, lan ora ana tandha-tandha fenomena iki saya mudhun. Saiki wayahe resmi njaluk "Babashook" kanthi ratu seret sing wis sukses Pissi Myles.

Pelawak lan penyanyi kasebut wis nerbitake video anyar akhir minggu iki, dibintangi Myles minangka ikon horor favorit kabeh wong. Myles ngirim video kasebut ing dina Jumuah menyang dheweke Kaca Facebook resmi bebarengan karo pesen ing ngisor iki:

Campy sing metu lagu kanggo ikon medeni dadi simbol aneh saiki, lan sampeyan ora. siyap

Sampeyan bisa nonton video ing ngisor iki.

Ing Interview karo Ing Huffington Post, Myles kudu ngomong babagan singel anyar:

iki minangka kesempatan kanggo nemenake kemah lan banyolan ing kabeh kegilaan Babadook iki, nalika nggawe lagu sing isih bisa digunakake kanggo nambah kebanggaan masarakat.

Kanthi garis kaya "Lenggah Jason, Night night Freddy, Babashook wis ana lan sampeyan kabeh durung siyap", guyonan sing mesthi ana. Sanalika, iku minangka trek perayaan, kanthi positif semangat ing pemberdayaan. Sampeyan bisa ngerti manawa kabeh wong sing melu nggawe video duwe wektu urip sajrone produksi. Jagad iki kudu luwih positip - lan yen ana ing Babadook, aku ora bisa ujar manawa aku bakal sambat.

Sampeyan bisa tuku singel saka iTunes kanthi ngetutake link iki. Yen sampeyan seneng trek kasebut, sampeyan kudu nindakake iku, lan enggo bareng video nalika sampeyan lagi nggayuh! Iki musim panas Babashook. Apa sampeyan wis siyap?

Matur suwun karo Huffington Post kanggo gambar kasebut.

Huffington

Related Posts

Translate »