Home Warta Hiburan Ngeri Gothic Thriller 'Broil' Setel kanggo Rilis AS Oktober

Gothic Thriller 'Broil' Setel kanggo Rilis AS Oktober

by Timothy Rawles

Uga Go USA Hiburan nggawa ing Canadian thriller gothic Broil menyang Amerika Oktober iki.

Diterangake minangka crita sing "katon klasik", Broil sejatine ana sing luwih peteng.

"Sawise kedadeyan kasar karo nemesis sekolah sing ora cukup, Chance Sinclair (Avery Konrad) umur 17 taun dikirim menyang omah karo simbah kakung (Timoteus V. Murphy) ing perkemahan gunung sing mewah. Nalika dheweke kepengin nemokake asal usul kekayaan kakekane sing eksentrik — lan kahanan kesehatan kulawarga sing misterius bakal turun-tumurun — dheweke bisa uga entuk cara sing luwih akeh tinimbang sing ditawarake. Cepet kejiret ing antarane rong kulawarga sing gelut, siji-sijine kasempatan Chance supaya bisa urip bisa uga saka pamrentah kanggo nyewa (Jonathan Lipnicki) kanthi stroke jenius kuliner fortuitous. ”

Edward Drake, direktur lan rekan penulis BROIL ujar manawa dheweke matur nuwun banget kanggo kabeh sing nggarap film kasebut.

Broil

"Broil"

"BROIL digawe dening pemain lan kru Vancouver lan Victoria sing hebat, ”jarene. "Kita njupuk pitunjuk saka Bayi Rosemary, Penyihir, Metu, Sukses, Barry Lyndon, Sampeyan Sabanjure, lan akeh liyane sing nggawa BROIL urip, crita sing pancen 100% adhedhasar kedadeyan sejatine. "

Panulis rekan Piper Mars nerangake manawa film kasebut uga ora mung crita medeni. "BROIL nyinaoni cara kulawarga lara siji lan sijine. Muga-muga film kasebut ngajak para pamirso supaya takon babagan rahasia lan konflik sing ana ing urip. "

Rilis hiburan digital lan omah ing Broil dijadwal tanggal 13 Oktober 2020

Film iki disutradarai dening Edward Drake, ditulis dening Edward Drake lan Piper Mars (Wanita Muda) lan diproduksi dening Corey Large (Nderek, Wong November).

Related Posts

Translate »