Home Subgenres NgeriNggegirisi Komedi Panic Fest 2021 Review: 'Salju Abang' Pompa Darah Segar menyang Genre Roman Vampire

Panic Fest 2021 Review: 'Salju Abang' Pompa Darah Segar menyang Genre Roman Vampire

by Yakub Davison

Apa ana makhluk sing sinonim karo genre horor tinimbang vampir? Dheweke ditampilake saka legenda kuno lan crita rakyat nganti waralaba romansa jutaan dolar lan kothak sereal. Kanthi pirang-pirang cara fiksi vampir digambarake lan diproduksi pirang-pirang taun asring takon: apa sing diarani vampir tenan kaya?

Olivia Romo (Dennice Cisneros) minangka novelis romantika vampir kanthi nasib apik ing karir lan urip. Nyawisake wektu dhewe ing kabin kulawarga ing Lake Tahoe sing ditinggalake dening biyunge lan njaluk surat penolakan sing cukup kanggo naskah fiksi fang paling anyar sing bisa ngisi laci. Nalika dheweke bola-bali ditelpon liwat mbakyune nalika dheweke nggunakake Natal dhewe. Banjur ing sawijining wengi, dheweke krungu keributan ing njaba lan nemokake bat sing lagi lara. Nyedhiyakake ing kothak karton, dheweke mutusake nulungi kéwan liar ing garasi, nanging kasep banget amarga kanca anyar ing wayah wengi iku sawijining vampir sing jenenge Lukas (Nico Bellamy) lan dheweke duwe kanca lan mungsuh dhewe ... lan dheweke bisa uga bisa nulungi dheweke nggawe buku.

Diarahake lan ditulis dening Sean Nichols Lynch, Salju Abang minangka film romantis vampir sing menarik lan rekonstruksi, sub-bagean utamane sing misuwur lan misuwur. Lan sanajan durung bisa ditemokake ing taun-taun pungkasan, efek saka karya sadurunge kaya Anne Rice, Buffy the Vampire Slayer, ing Twilight waralaba, lan liya-liyane isih dirasakake ing fiksi vampir nganti saiki. Dadi nyenengake banget yen pengin dadi pengarang crita-crita kasebut kejiret ing tengah-tengah konflik karo sawetara pengecer getih sing nyata lan brutal.

Dennice Cisneros nindakake tugas sing fenomenal minangka Olivia, utamane nalika mundhak. Sampeyan ora bisa nuwuhake rasa simpati karo kahanane sing surem lan bisa ngerti kabur dheweke dadi fiksi vamp. Sing uga mbantu dheweke dadi pinter ing jangka jangka panjang nalika diadhepi prekara nyata kanthi wujud Lukas lan liya-liyane. Dheweke seneng banget duwe vampir nyata ing omah, nanging dheweke uga ngerti keruwetan lan bebaya kahanan kasebut. Lan ing Lukas, dheweke nggawe karakter wong asing vampir sing misterius sing apik. Apikan, grapyak, lan pinter ing Olivia ... nalika dheweke ora keluwen. Nggawe dialog khusus sing nyenengake nalika maca crita paling anyar lan menehi kritik sing hebat lan kepiye sawetara bagean sing nesu. Hubungane ora beda karo akeh crita romantika gothik, nanging sampeyan isih bisa ndeleng ana prekara sing peteng ing sisih ngisor.

Uga kudu muji Vernon Wells minangka Julius King, Abraham van Helsing ing film kasebut. Nampilake rasa ora apik kanggo vampire sing asli lan fiksi nalika dheweke kanthi plesiran ngucapake vampir Olivia kanthi tema Natal lan ngelingake supaya bisa ngatasi petugas getih sing asli. Uga luwih akeh Olivia takon apa subjek vampir dheweke bisa uga duwe rencana jahat kanggo dheweke. Sing akeh, kenapa aku seneng banget nonton film iki, Salju Abang tumindak juggling sing apik banget amarga muter tropis vampir terus lan ngrusak kanthi cara sing ora dikarepake. Sawise kabeh, sapa sing luwih becik ngatasi vampir tinimbang wong sing nyoba nggawe karir nulis babagan dheweke? Tanpa spoiler, sanajan iki duwe sub-plot romantis sing ndasari, ngarepake akeh barang abang nalika vampire kudu dipangan.

Yen sampeyan ing pasar kanggo vamp-rom-com-thriller kanthi ribbing / stake kanggo jinis kasebut, Salju Abang minangka sindiran cokotan kanggo sampeyan.

Salju Abang bakal dadi perdana jagad kasebut ing Panic Fest 2021 ing dina Rebo tanggal 14 April lan bakal bisa dideleng kanthi nyata. Cuplikan ing ngisor iki.

 

Related Posts

Translate »