Home Warta Hiburan Ngeri 'Halloween Kills' Bakal Premiere ing Bioskop, ing Merak Dina sing padha

'Halloween Kills' Bakal Premiere ing Bioskop, ing Merak Dina sing padha

by Waylon Yordania
2,809 views
Kills Halloween

Warta gedhe, Penggemar HalloweenKills Halloween bakal mlebu jaringan streaming Peacock ing dina sing padha dirilis ing bioskop. Warta kasebut dikirim ing macem-macem situs warta dina iki karo bintang film, Jamie Lee Curtis, njupuk media sosial kanggo nyebar kabar apik!

Iki warta gedhe, jelas. Nomer box office isih durung ana sadurunge pandemi lan studio isih nyoba golek filme ing ngarepe penggemar kaya ora bisa bangkrut. Streamer nawakake rong undakan langganan: $ 4.99 saben wulan kanggo dideleng nganggo iklan lan $ 9.99 saben wulan supaya ora ana iklan.

Kills Halloween njupuk munggah wayahe sawise pungkasan Halloween (2018). Laurie (Curtis) lan putrine (Judy Greer) lan putu wadon Allyson (Andi Matichak) nylametake kobongan omah sing padha yakin yen dheweke kepepet Michael Myers. Nalika Laurie digawa menyang rumah sakit kanggo nambani ciloko serius sing dialami nalika konfrontasi kasebut, pembunuh topeng kasebut uwal saka geni lan wiwit mbanting bali menyang Haddonfield nalika nemoni luwih akeh wajah saka jaman biyen.

Merak lan Blumhouse / Universal mesthi ora mung eksperimen karo jendela rilis film box office amba nalika pandemi kasebut. Warner Brothers nerbitake akeh film ing HBO Max taun iki, lan bakal ditindakake maneh, sesuk, 10 September 2021, karo James Wan sing diantisipasi banget Ganas.

Ing omah utawa bioskop, kita kabeh wis siyap ndeleng bab anyar iki ing Halloween saga lan tanggalan kita ditandhani kanthi bunder abang getih gedhe ing sakupenge Oktober 15, 2021!

Translate »