Home Subgenres NgeriParanormal "Ghost" Kejiret ing CCTV Nyurung Bir sing Apik banget

"Ghost" Kejiret ing CCTV Nyurung Bir sing Apik banget

Sapa sing bakal mbayar?

by Timothy Rawles
76,847 views
Darla Anderson

Iku mung afternoon normal ing pub Inggris lawas nganti wong utawa soko mutusake kanggo ngrusak wayahe.

Dumunung ing Hendon, Sunderland, Blue Pub wis beroperasi sajrone 167 taun. Tegese akeh wong sing wis lelungan liwat lawange lan bisa uga ana sing ora nate lunga.

Video ing ngisor iki nuduhake wong ing bar ngobrol karo sawetara staf pub; brew frosty ing sisih. Sawise sawetara wektu, ana kedadeyan sing aneh banget: bir kasebut mudhun sawetara inci ing bar banjur ambruk, kabeh isine tumpah ing puteran lan lantai.

Kabèh bab iki kejiret ing kamera lan dening reaksi saka penonton, padha koyone kaget minangka akeh kaya barfly teles.

miturut Ing Mirror, pemilik, Darla Anderson - sing bisa katon ing video - ngandika ana paling kamungkinan ora panjelasan liyane saka memedi amarga dheweke weruh kabeh karo mripate dhewe.

"Aku elinga yen aku mung ndeleng pint banjur tiba, mung ana telu utawa papat ing pub nalika iku, mula ora ana sing bisa ngalahake, dheweke kandha. SunderlandEcho, "Aku mung ora bisa nemokake panjelasan sing cukup babagan kenapa kedadeyan kasebut, kabeh pelanggan ora bisa percaya."

Nyatane, Darla ujar manawa ana spiritualis kedadeyan ing pub mung sedina sadurunge menehi peringatan manawa ana roh.

Kanggo nggawe prakara sing luwih nyenengake, sawise Darla ngirim video kasebut ing media sosial, pemilik sadurunge ngubungi dheweke lan ujar manawa dheweke duwe bisnis, kedadeyan sing aneh uga bakal kelakon, "kaca tingal pint kosong bakal tiba saka bar nanging dheweke ora nate duwe. CCTV kanggo dijupuk," Darla nambah.

Pelanggan sing ngombe bir ora percaya yen acara kasebut ora liya mung ilmu ing karya. Dheweke percaya yen kaca sing digandhengake karo gravitasi sing disalahake kanggo topple. Nanging, Darla tetep mbukak kanggo idea memedi haunts pub lawas dheweke.

Nanging, ayo padha ngerti apa sing sampeyan pikirake para pamaca. Swara ing komentar.

https://www.youtube.com/watch?v=SsDb2WzIJrM

Kanggo crita Paranormal liyane kejiret ing tape, maca Watch minangka Ombak Hantu saka njero Coffin Sadurunge Dikubur.