Home Warta Hiburan Ngeri Pencipta 'Happy Tree Friends' Nggawe Seri Terbatas (Banget)

Pencipta 'Happy Tree Friends' Nggawe Seri Terbatas (Banget)

by Timothy Rawles
1,530 views
MondoMedia

Pencipta "Happy Tree Friends", Kenn Navarro, duwe seri web rong bagean (ish) anyar sing diarani "D_Void," lan wektu iki wis disetel ing ruang.

Mbalik ing taun 1999 nalika Adobe Flash dadi masalah, cerkak animasi kontroversial sing diarani "Kanca-kanca sing Seneng Wit”Premier ing internet lan lair saka fandom khusus.

Digawe dening Aubrey Ankrum, Rhode Montijo, lan Kenn Navarro kanggo MondoMedia, "Happy Tree Friends" nampilake makhluk alas antropomorfik sing dadi korban - bisa uga kanthi manthuk menyang "Tujuan Akhir" - supaya kacilakan kanthi ala banget.

Seri lan viscera kasebut wis dibandhingake karo acara "Itchy and Scratchy" sing ditampilake ing acara "The Simpsons." Nanging "Friends Pohon Seneng" bakal nambah level maksimal, kalebu impalings, decapitations, disembowelments lan liya-liyane.

Cepet dadi budaya populer ing antarane fenomena budaya pop kanthi DVD episode sing larang, barang dagangan sing asring ditemokake ing rak sing durung rampung Elektronik Fry's, Lan Panel Comic-Con. Ana sing kepengin ngapa Funko durung entuk lisensi amarga nostalgia.

Acara kasebut dadi andalan ing G4 Biskuit Kawat Barbed. Saluran Eropa MTV nyedhiyakake kanthi sukses kanthi sukses. Meh 20 taun mengko, ing 2016, "Happy Tree Friends" ngluncurake episode terakhir saka episode sing seger.

Nanging inti saka seri kasebut tetep ana amarga pencipta asli Navarro bali nganggo kathok cendhak sing anyar lan karakter anyar. Sanajan dudu bagean saka HTF alam semesta, D_Void malah dadi kucing, segawon, lan manuk (nganti saiki) minangka tenaga perawatan astronot sing mapan ing angkasa.

Gaya animasi wis ganti. "Korbane" kita ora ana maneh sing ditarik kanthi warna-warni kanthi kewan kartun, mata bermaro, kawaii, lan kewan ing D_Void rada blok lan peteng peteng (getih isih padha).

Tetep kanthi tema "kacilakan freak", acara anyar iki kanthi dhasar tetep semangat getih sadurunge, sanajan grafis sing kurang sithik. Mung ana sawetara episode, sing terakhir dirilis meh setaun kepungkur.

Ora ana kabar babagan episode luwih lanjut, nanging kita kepengin arah apa sing bakal ditawakake tawaran anyar iki.

Gambar header: "Kanca-Kanca sing Seneng" - MondoMedia

Translate »