Home Warta Hiburan Ngeri HBO Max Diluncurake Dina Iki Kanthi Ton Ala!

HBO Max Diluncurake Dina Iki Kanthi Ton Ala!

by Waylon Yordania
HBO Max

Layanan streaming anyar HBO, HBO Max diluncurake dina iki kanthi katalog film lan serial televisi sing kuat kanggo kabeh kabutuhan ndeleng. Nanging apa sing ditawakake para penggemar horor?

Singkat, ana akeh! Saka rasa aneh lan medeni nganti ketegangan, ana sawetara perkara kanggo kabeh wong sing wis katon, apa selera sampeyan luwih akeh menyang Hitchcock utawa Craven.

ComicBook.com ngeculake dhaptar judhul sing wis kesel minggu kepungkur, lan kita nggabungake dhaptar kanggo nemokake kabeh medeni sampeyan bisa streaming $ 14.99 saben wulan sawise periode uji coba gratis pitung dina.

Priksa dhaptar ing ngisor iki, lan ayo ngerti yen sampeyan ndhaptar HBO Max ing komentar!

  • Alien (Direktur Motong)
  • 3 asing
  • Wunguné Asing
  • alien
  • A Nightmare on Elm Street
  • A Nightmare On Elm Street 2: Freddy's Revenge
  • A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors
  • A Nightmare ing Elm Street 4: Master Impen
  • A Nightmare on Elm Street 5: Bocah Ngimpi 
  • Karnaval Jiwa
  • Critters
  • Cronos
  • Wong Mati
  • Segara Biru jero
  • Numpes Kabeh Monster
  • Dr. Strangelove, utawa Cara Aku Sinau kanggo Aja Nguwatirake lan Nresep Bom
  • Mangan Raoul
  • Ebirah, medeni jero
  • equinox
  • Eraserhead
  • Mripat Tanpa Praupan
  • Wong Pertama Menyang Ruang
  • freaks
  • Freddy Mati: Ngipi elek Final
  • Ana ing 13th 
  • Gambar Lucu
  • Gidorah, Monster Tiga Kepala
  • King Kong
  • Godzilla, Raja Monster!
  • Godzilla Raids maneh
  • Godzilla vs Gigan
  • Godzilla lawan Hedorah
  • Godzilla vs Mechagodzilla
  • Godzilla lawan Megalon
  • Gremlins
  • Gremlins 2: Kumpulan Anyar
  • Happy Death Day
  • Haxan: Ilmu sihir Sajrone Abad
  • Hellboy (2019)
  • Nyerbu Astro-Monster
  • IT: Bab 2
  • Aku Zombie Taruna
  • jaws
  • Jaws 2
  • Rahang 3-D
  • Jaws: The Revenge
  • joker
  • King Kong
  • Toko Kritik Sithik
  • Mothra vs Godzilla
  • Wengi saka Living Dead
  • Onibaba
  • Pet Sematary
  • Piranha
  • Rashomon
  • Siap utawa Ora
  • Rodan
  • Scanner
  • Seance ing Sore Susah
  • Segel Kapitu
  • Shutter Island
  • Uwak ing Plane
  • Putrane Godzilla
  • Penyihir Remaja (1989)
  • Teror saka Mechagodzilla
  • 39 Langkah
  • Blob
  • Ing Brood
  • Penasehat Iblis
  • The Lady Wuda
  • Lodger: Kisah Kabut London
  • Ing Meg
  • Game Paling Mbebayani
  • Ritus
  • Pembantaian Texas Chainsaw
  • Penyihir Eastwick
  • Unfriended
  • Us
  • Vampyr
  • van Helsing
  • Ngipi elek Wes Craven

 

Related Posts

Translate »