Home Warta Hiburan Ngeri Mbalik Menyang alas Kanthi Dokumentasi Proyek Penyihir Blair sing Bakal Datang

Mbalik Menyang alas Kanthi Dokumentasi Proyek Penyihir Blair sing Bakal Datang

by admin

Sampeyan seneng, wedi, utawa sengit, ora bisa ditolak Proyek Penyihir Blair minangka salah sawijining film sing paling pengaruh lan sukses ing sejarah horor. Dirilis ing taun 1999, film murah kasebut diklaim wis miwiti sub-cuplikan rekaman sing ditemokake - lan disaranake sampeyan ora nyalahake kanggo 10,001 salinan sing kasedhiya!

Ana sawetara film horor sing nggawe para penonton pancen medeni luwih becik tinimbang Proyek Penyihir Blair, sing duwe kampanye pemasaran sing apik banget, mula akeh sing yakin yen iki karya non-fiksi. Sanajan saiki wis ngerti sejatine, saiki isih medeni banget, meh rong dekade mengko.

Nalika kita ngenteni Proyek Penyihir Blair 3, mung dibabarake manawa sawijining film dokumenter babagan film asline lagi diwiwiti. Judhul sing cocog Film Woods, dokumen dawa fitur bakal nggawa sampeyan ing mburi nggawe film ikon kasebut, menehi akses menyang fenomena kasebut sadurunge.

Mangkene plot resmi:

Ing wulan Oktober 1997, sekelompok pembuat film ngupayakake menyang alas Maryland kanggo ngasilake film horor independen kanthi anggaran murah. PROYEK SENI BLAIR bakal dadi fenomena global lan miwiti genre "rekaman sing ditemokake" sing isih kuat saiki. Saiki, kanggo pisanan, sampeyan bisa ndeleng kepiye carane nggawe pecah lapangan kasebut. Saka rekaman rapat pra-produksi sing durung nate ditemokake, kaset audisi, lan rekaman rekaman nganti pemotretan sing nyata, pamriksan pratinjau pisanan, lan pemasaran ing Festival Film Sundance, kabeh personel utama nuntun sampeyan babagan diskusi lan keputusan sing cocog sensasi kejut klasik.

Priksa trailer kanggo dokumen ing ngisor iki, sing bakal diwiwiti ing wulan Agustus mbesuk ing FrightFest Glasgow.

[vimeo id = ”119458718 ″]

Related Posts

Translate »