Home Warta Hiburan Ngeri Herman Munster Racing Bakal Nggoleki 'The Munsters' Rob Zombie

Herman Munster Racing Bakal Nggoleki 'The Munsters' Rob Zombie

Zombi Rob ngeculake Petunjuk Gedhe

by Trey Hilburn III
12,695 views
Munsters

Gulung menyang Rob Zombi The Munsters bakal dadi angel banget amarga Zombi ngeculake pitunjuk liwat Instagram. Paling anyar, Zombi ngeculake gambar bagean saka lemari klambi Herman Munster lan mung bisa artine siji.

Gambar sing diluncurake Zombi ing Insta yaiku tembakan jaket kulit Herman kanthi tulisan "Punk Rods" ditulis ing sisih mburi. Iki mung bisa ateges siji. Herman Munster bakal balapan maneh.

Ing seri klasik, Herman melu tantangan mobil. Seri kasebut duwe sawetara mobil sing apik banget kanggo nggawe cadangan jagad kasebut. Kaping pisanan duwe Munster Koach lan banjur duwe rod panas sing apik banget, Drag-U-la.

Zombi nulis, "Ngintip ing lemari klambi Herman. 🦇 Aku yakin sampeyan manawa wong Munster bakal ngerti. "

Dheweke ora salah penggemar acara mesthi ngerti apa sing dibutuhake jaket iki! Wiwitane pengumuman Zombi The Munsters film nggawe kita bingung. Nanging, saiki kita bakal seneng banget amarga Zombi katon ngrawat materi kanthi muja paling dhuwur.

Apa sampeyan seneng karo Rob Zombi? The Munsters? Ayo ngerti ing komentar Facebook utawa Twitter.

Munsters

Translate »