Home Games Fitur Trailer 'Scorn' Inspirasi HR Giger, Doug Bradley (Pinhead)

Fitur Trailer 'Scorn' Inspirasi HR Giger, Doug Bradley (Pinhead)

Sapa sing luwih apik kanggo menehi Tur Neraka

by Trey Hilburn III
7,587 views
scorn

Bisa uga salah sawijining jagad sing paling nggegirisi sing kita deleng ing Bethesda lan pertunjukan gedhe Xbox yaiku saka jagad Kepler. scorn. Ngimpi elek inspirasi HR Giger katon bakal menehi pengalaman game sing durung nate dideleng sadurunge. Iku dhuwur banget ing taun sing paling diantisipasi tanpa mangu-mangu. We tikel mudhun ing kasenengan nalika kita weruh trailer paling anyar sing fitur swara saka Hellraiser Pinhead (Doug Bradley) menehi kita demo saka donya neraka saka scorn. Sing luwih apik kanggo menehi kita demo saka labyrinth saka Bradley sawise kabeh?

Sinopsis kanggo scorn kaya ngene:

Nalika pemain tangi terisolasi lan ilang ing labyrinth urip Scorn, padha kiwa kanggo fend kanggo awake dhewe lan golek cara maju. Diubengi dening visceral, contraptions fleshy lan jalmo denizen, saben ketemu agawe kudu kasebut kanthi teliti, karo amunisi winates, kesehatan lan sumber daya. Kanggo mbukak misteri ing saubengé, para pemain bakal ngrampungake teka-teki sing rumit nalika nggoleki jawaban sing ora nyenengake lan alon-alon ngerti orane.

Wong pisanan ngalami iku scorn ndadekke kanggo Xbox lan PC katon luar biasa. Iku tanpa mangu soko sing kudu ana ing radar kabeh hound medeni. Dadi, kabeh penggemar horor, tulung share lan like. Game iki katon sarwa lan pantes manungsa waé lan dipikir nyedhaki.

scorn bakal kasedhiya wiwit Oktober 21. Mbok, paling apik Scorn bakal kasedhiya kanggo free ing dina kanggo pelanggan Xbox Game Pass. Iku uga bakal kasedhiya ing PC.