Home Warta Hiburan Ngeri Pilihan Panel Award iHorror

Pilihan Panel Award iHorror

by admin
1,612 views

Taun iki kita mutusake kanggo mbukak sawetara kategori kanggo umum. Iki minangka taun kapisan sing ngidini wong-wong saka saindenging jagad bisa nindakake genre genre medeni dadi salah sawijining kategori: Film Indie Horror Terbaik, Film Short Horror Best, Photography Horror Terbaik, lan Skenario Horor Terbaik.

Amarga sawetara karya kasebut ana ing macem-macem tahapan transaksi distribusi, kita kudu tetep kerja kanthi pribadi mung panel hakim iHorror. Kita bakal duwe cuplikan karya sing menang nalika ngumumake para pemenang bareng karo swara penggemar tanggal 29 Maret.

Kanggo milih ing iHorror Awards 2017: Klik ing kene

Mulai saka 2400 pengajuan, iki kalebu 158 nominasi pungkasan:

Translate »