Home Warta Hiburan Ngeri iHorror Film Maraton Oktober: Minggu 1

iHorror Film Maraton Oktober: Minggu 1

by Mike Joyce
Marathon Film Oktober

Ana swasana sing asri ing awang-awang, lan aroma rempah-rempah waluh nuwuhake irung. Pak Autumn Man wungu saka turu ing musim panas, lan tegese Halloween bakal teka. Kanggo mbantu sampeyan nyiyapake kanggo Halloween, staf iHorror wis kerja keras nggawe maraton film Oktober iki kanggo sampeyan kanthi rekomendasi film kanggo saben dina ing wulan, kabeh nganti dina gedhe.

Ing ngisor iki ana pitu film pertama sing diwiwiti Oktober! Yen sampeyan sibuk banget nonton film ing sawijining dina, coba bengi bengi utawa akhir minggu. Kita kalebu link kanggo info streaming yen ditrapake.

1. Khusus Halloween WNUF

Permata rekaman sing ditemokake kaya sampeyan lagi nonton tape VHS lawas sing mbledug wiwit taun 1987, lengkap karo iklan lokal lan kualitas video sing asor. Yen iki ora nggawe sampeyan semangat musim, sampeyan bisa uga wis mati! -Mike Joyce

Streaming ing kene

Related Posts

Translate »