Home Warta Hiburan Ngeri 'IT: Bab Loro' Klebu Adegan Ikon Adrian Mellon, Konfirmasi Panulis

'IT: Bab Loro' Klebu Adegan Ikon Adrian Mellon, Konfirmasi Panulis

by Michael Carpenter

Minangka penggemar novel Stephen King IT, dadi cetha yen kita ora bakal entuk adaptasi sing setya. Film miniseri 1990 lan sutradara Andy Muschietti taun 2017 nyimpang saka buku kanthi cara sing akeh, lan IT: Bab Loro katon disetel kanggo nglakoni sing padha.

Ngilangi kasunyatan manawa ana sawetara prekara sing ora bakal bisa diadaptasi, amarga ana sebab sing jelas, aku wis ngerti manawa ora ana adaptasi sing bakal nyekel bukune King. Sejatine, bisa uga paling apik, amarga umume maca crita kasebut.

Matur nuwun kanggo sing anyar THR wawancara karo IT: Bab Loro penulis skrip Gary Dauberman, kita luwih gampang ngerti yen paling ora siji urutan ikon liyane sing bakal nggawe film mbesuk. Dauberman negesake manawa pembunuhan Adrian Mellon bakal diadaptasi.

"Iki minangka adegan ikonik ing buku kasebut lan adegan sing pengin dilebokake ing film kasebut. Iki minangka serangan kaping pisanan ing Derry saiki lan dadi panggung kanggo apa sing wis dadi Derry. Iki minangka pengaruh saka Pennywise sanajan dheweke hibernasi, lan ala banget sing kedadeyan karo Adrian. Pengganggu iki ngatasi Pennywise penting kanggo ditampilake. ”

Kanggo sawetara sing durung nate maca IT, Adrian Mellon minangka wong homo karo kancane Don nalika diserang klompok preman homophobic. Mellon diuncalake menyang jembatan lan niba semaput, banjur medeni dening Pennywise sing ngenteni.

Adegan iki pancen ora digatekake dening miniseri taun 1990, sanajan adil, film loro iki digabungake udakara telung jam suwene bisa digunakake. Muga-muga Dauberman, Muschietti, lan kru nindakake keadilan subplot sing penting lan medeni iki.

Related Posts

Translate »