Home Warta Hiburan Ngeri Wektu Tampilake kanggo 'Beetlejuice' Starbucks Glow-in-the-Dark Tumbler

Wektu Tampilake kanggo 'Beetlejuice' Starbucks Glow-in-the-Dark Tumbler

Tumbler kanthi paling akeh

by Trey Hilburn III
40,350 views
Beetlejuice

Hantu sing paling akeh duwe desain inspirasi Starbucks. Nalika sibuk nggoleki telenging Etsy, kita nemokake silang banget kanggo Beetlejuce lan ora resmi Starbucks

Epoxy lan vinyl tumbler sing apik tenan iki bisa nggabungake tampilan desain Starbucks lan ngganti logo nganggo Beetlejuice. Tumbler dilengkapi tata letak garis-garis ireng lan putih sing padha karo tampilan jas sing wis dingerteni. Cangkir kasebut uga bisa ngrampungake tampilan kabeh kanthi slime cemlorot ing peteng sing netes ing pinggir.

Beetlejuice

Artis Etsy MulberryTribe nyedhiyakake katrangan babagan item ing kaca kasebut.

“Saiki ganti ing endi aku tuku tumbler, supaya sampeyan bisa ngerteni prabédan ing dhaptar! Lembar ukuranku saiki bakal katon kaya para tumbling. Dheweke WAY luwih berkualitas. Saiki dheweke duwe tutup geser sing mbukak lan nutup, ceking lan bocah 12 oz nggawa sedotan plastik sing keras!

Tumbler ditutupi epoksi kanggo umur dawa. Tulis ing kothak "cathetan kanggo bakul" ing checkout kanthi jeneng sing dipengini ing cangkir (yen dikarepake)

Nyuwun paling ora 2 minggu ngirim, tumbler kasebut ditutupi epoxy sing disetujoni dening FDA.

Yen sampeyan duwe panjaluk khusus sing pengin ditindakake utawa ana pitakon, kirim pesen utawa gawe dhaptar khusus! "

Sampeyan bisa Kepala liwat Ing kene kanggo pesen dhewe.

Apa sampeyan mikir babagan tumbler Beetlejuce sing inspirasi Starbucks? Ayo ngerti ing bagean komentar.

Beetlejuice

Beetlejuice

Translate »