Sambungake karo kita

News

Jennifer Aniston lan Pembunuhan Geng 'Leprechaun' ing Klip Klasik

Published

on

Jennifer Aniston

Aku ngliwati a Leprechaun diisi akhir minggu, kowe kabeh. Salah siji sing ngenteni ngombe wiski Irlandia lan akeh bir Irlandia bebarengan karo atraksi utama, mesthine yaiku marathon saben wong ing Leprechaun waralaba supaya. Kabeh sing dakkandhakake, malem Jumuah dino diwiwiti karo Jennifer Aniston sing isih enom banget karo scamp pembunuh ing entri Leprechaun pisanan.

Akeh sing bisa dicritakake Leprechaun ing Space lan pelayaran menyang Hood, nanging sihir kemah sing ora bisa dipungkiri diwiwiti karo film pertama.

Wiwit, aku kudu ngimpi lan neraka nonton saben film kasebut kanthi ora turu, kakehan panganan lan ngombe maraton jinis Thunderdome. Aku rumangsa ora adil yen nuduhake kabeh perkara kasebut Leprechaun kabecikan karo sampeyan.

Wiwit, Leprechaun digedhekake ing episode kaping telu ing wengi HBO Outsider The, Aku rumangsa yen wektu iku ora pas. Dadi, iki wae. Seneng pemandangan saka Leprechaun ing kana, Jennifer Aniston lan geng langsung mateni bocah lanang kita, Leprechaun.

Deleng, saiki apa sampeyan ora pengin ngrencanakake Leprechaun-O-Thon sawise nonton klip kasebut? Mboten? Nggoleki, ngono. Ora ngganti kasunyatan manawa Leprechaun minangka hiburan sing nyenengake mula katon trashily nalika wis tuwa.

Apa sing disenengi Leprechaun waralaba? Apa sampeyan tresna karo Aniston kaya nggegirisi? Ayo ngerti ing bagean komentar.

Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Games

DLC 'Mortal Kombat 1' Nggoda Jeneng Medeni

Published

on

Mortal Kombat 1 bisa uga mung dirilis nanging wis nggawe Mortal Kombat lan injustice, Ed Boon nggawe rencana kanggo DLC sing nyenengake. Ing salah sawijining Tweet paling anyar Boon, dheweke menehi goda gedhe sing ora pati jelas. Nanging, iku nuduhake lambang medeni amba teka menyang Mortal Kombat 1.

Tweet Boon minangka gambar ireng lan putih saka kabeh lambang medeni paling gedhe. Saben lambang diwenehi tandha tandha ing lambang sing wis ditambahake sadurunge lan tandha pitakon ing lambang sing durung ditambahake.

Iki ninggalake Pinhead, Chucky, Michael Myers, Billy, lan Ghostface kabeh kanthi tandha pitakon. Kabeh karakter kasebut bakal dadi edisi sing apik kanggo judhul paling anyar. Utamane wong kaya Pinhead.

Sadurungé taun iki kuthah data nuding Ghostface muncul ing judhul sing bakal teka. Kayane judhul sing bakal teka bisa uga Mortal Kombat 1. Kita kudu ngenteni lan ndeleng kanggo ngerteni manawa. Nanging, kalebu Ghostface sing bisa nindakake kabeh mateni saka franchise lengkap bakal apik tenan. Aku wis bisa gambar matèni lawang garasi.

Sapa sing pengin dideleng ing game paling anyar? Yen sampeyan mung bisa milih siji, sampeyan bakal mikir sapa?

Mortal
Continue Reading

News

Trailer 'Urip Kanggo Wong Mati' Scares Up Queer Paranormal Pride

Published

on

Kanthi kabeh konten kasunyatan mburu hantu sing kasedhiya saka Discovery +, Hulu nambahake genre kasebut kanthi jeneng sing diarani Urip kanggo Mati ing ngendi tim saka limang penyidik ​​paranormal aneh lelungan menyang lokasi angker sing beda-beda kanggo ngunggahake roh wong sing isih urip lan sing wis mati.

Pertunjukan kasebut ing wiwitan katon minangka prosedur mburu hantu sing mlaku-mlaku, nanging sing ora bisa ditindakake yaiku para peneliti uga mbantu wong urip ngatasi masalahe. Trek kaya ngono amarga acara iki saka produser sing padha karo Netflix Queer Eye, reality show liyane ngendi sarwa dumadi mbantu wong golek tentrem lan acceptance.

Nanging apa acara iki duwe Queer Eye ora minangka produser selebriti dhaptar "A". Kristen Stewart muter showrunner kene, lan dheweke ngandika konsep Originally dimaksudaké minangka lelucon.

"Iku kelangan lan enlivening sing aku lan sandi paling kanca CJ Romero wis idea lucu iki lan saiki iku nuduhake,"Says Stewart ing release penet. "Iki diwiwiti minangka impen pipo bodoh hipotetis lan saiki aku bangga banget yen wis angon soko sing obah lan migunani amarga sejatine jaman gay. Pemeran kita nggawe aku ngguyu lan nangis lan dheweke duwe keberanian lan ati kanggo nggawa kita menyang papan sing ora bakal daklakoni dhewe. Lan iku prawan voyage super kelangan kanggo perusahaan aku wis miwiti karo partners Dylan Meyer lan Maggie McLean. Iki mung wiwitan kanggo kita lan kanggo 'Urip kanggo Wong Mati.' Kita pengin siji dina wis traipsed tengen kabeh negara spooky bokong. Mungkin jagad iki!”

Living for the Dead, "dokumentasi asli Huluween, perdana kabeh wolung episode ing Hulu Rebo, 18 Oktober. 

Continue Reading

News

'Saw X' Ndhuwur Waralaba kanthi Rating Tomat Rotten Paling Dhuwur

Published

on

saw

Rating iki asring ganti, nanging kaya saiki Saw X wis entuk skor Rotten Tomates paling dhuwur ing sajarah franchise. Cicilan kaping 10, saiki ana ing bioskop, wis entuk rating "seger" 84 persen, entuk umpan balik positif saka para kritikus lan pamirsa.

The saw seri, dikenal kanggo traps ruwet lan medeni psikologis, wis katon mawarni-warni reception kritis liwat taun. Film perdana taun 2004, sing dadi panggung kanggo franchise kasebut, sadurunge nyekel rekor kanthi rating kesegaran 50 persen. Film asli iki, asring dipuji minangka thriller perintis, dadi instrumental kanggo nyepetake karir para tokoh terkenal kaya sutradara. James Wan lan co-penulis Leigh Whannell.

Klip Resmi Saw X

Nanging, ora kabeh film ing seri wis kaya begja. Saw: Babagan Pungkasan, dirilis ing 2010, languished ing ngisor kanthi rating 9 persen. Malah lintang-lintang Spiral: Saka Book Saw, nampilaken Hollywood heavyweights Chris Rock lan Samuel L. Jackson, ngatur mung 37 persen.

Apa set Saw X misah? Akeh sing ngubungake sukses amarga bali menyang akar waralaba nalika nawakake perspektif sing seger. Film kasebut minangka prekuel, ngisi kesenjangan narasi antarane rong film pisanan. Tobin Bell, mbaleni peran minangka Jigsaw (utawa John Kramer), wis dipuji amarga penampilane. Kritikus nyathet yen penggambaran Bell ing Saw X utamané riveting, karo The Hollywood Reporter memuji marang "suara serak lan gravitasi mengancam".

Saw Tobin Bell
Tobin Lonceng

Direktur Kevin Greutert, sing sadurunge makarya ing Sawit VI lan Saw 3D, misale jek wis disabetake penghubung tengen karo pamirsa wektu iki. The Independent disorot pangerten Greutert saka fanbase franchise kang, nyatakake kang ngirim "persis apa sing dikarepake".

Tinjauan liyane uga padha:

  • Disgusting Bloom: "Saw X ngirim franchise dhuwur, lan sing ora cilik feat sepuluh cicilan jero. Ana rasa kesadaran lan humor sing nyenengake sing ditemokake ing sekuel sing nggunakake kesederhanaan sing dikupas kanggo nampilake karakter lan gore.
  • DigitalSpySaw X wis dikirim paling efektif saw lanjutane… Saw X bisa uga isih ngirim gore ngene nyana saka a saw outing, nanging ing nyoba kanggo nindakake soko anyar lan ora mung padha-lawas, iku duweni potensi nyuntikaken seri karo getih seger.
  • IndieWire: "Wong-wong kudu mandheg ngoyak John Kramer. ... Sawise dasawarsa minangka rilis taunan Halloween paling hyped-up ing aughts, saw pungkasane bali ing Oktober iki kanggo ngandhani Taylor Swift yen dheweke ora mung siji-sijine sing nindakake telek vigilante. Sugeng, Tobin. Sampeyan pantes iki. … Paling agonizing, suspenseful saw lanjutane.”

Saw X wis nyetel pathokan anyar kanggo cicilan mangsa. Apa sampeyan penggemar mati-mati utawa anyar ing seri, film iki njanjeni kulo agawé.

Continue Reading