Home Warta Hiburan Ngeri Jessica Chastain nalika ngomong babagan Star 'Babagan Loro'

Jessica Chastain nalika ngomong babagan Star 'Babagan Loro'

by Kelly McNeely
Iki: Babagan Loro Jessica Chastain

Minangka kacarita dening macem-macem, nominasi Oscar kaping pindho, Jessica Chastain, ing negosiasi kanggo dadi pemimpin utama Andy Muschietti Iku: Bab Loro minangka Beverley Marsh sing wis diwasa.

Sanajan ing titik iki ora ana sing ditandatangani utawa wis digawe watu, iki minangka tandha pengumuman (semi) pertama kanggo versi diwasa Loser's Club. Sumber macem-macem nyathet yen "loro-lorone wis resmi wiwit ngrembug [Chastain] sing bakal teka ing proyek kasebut".

liwat Backstage

Pemeran potensial kanggo karakter diwasa wis dadi topik obrolan sing apik ing antarane penggemar horor wiwit sukses Itrilis awal.

Kita bakal sadurunge kacarita manawa Chastain ndeleng peran kasebut lan para penggemar kayane nyengkuyung ide iki - ana akeh poster sing digawe penggemar sing sadurunge dheweke dadi Bev. Ngelingi kasunyatan manawa aktris berbakat kasebut wis kerja bareng Muschietti ing taun 2013 Mama - diprodhuksi dening Guillermo Del Toro - bisa dingerteni manawa dheweke bakal dadi pesaing utama.

Mama liwat Gambar Universal

Muschietti bali kanggo ngarahake Iku: Bab Loro karo panulis Gary Dauberman. Nalika versi film saka It pisanan dikonsep, buku kasebut diadaptasi dadi skrip dening David Kajganich. Cary Fukunaga (Detektif sejati Musim 1, alias musim TV sing paling apik, gelut aku) banjur dijadwalake kanggo ngarahake lan nulis ulang skrip kasebut karo Chase Palmer. Sawise Fukunaga lunga lan proyek kasebut dijupuk dening Muschietti, Dauberman digawa mbiyantu nulis skrip maneh supaya cocog karo visi Muschietti yen film kasebut.

Skrip kanggo Iku: Bab Loro isih kerja bareng syuting kanggo miwiti iki panas.

liwat Indiewire

Maneh, kita ora duwe warta casting kanthi resmi (sanajan aman yen kita bakal weruh bali tagihan Skarsgård minangka Pennywise). Dadi, ing wektu iki, sampeyan mesthine kudu tetep ora precaya karo poster poster sing sampeyan deleng kaya penggemar sing digawe.

Kaya biasane, nganti rincian dikonfirmasi, njupuk kabeh nganggo gandum.

Mesthi penggemar digawe

Yen wis dikandhani, nalika ana warta, kita bakal yakin supaya sampeyan dikirim! Iku: Bab Loro disetel kanggo dibebasake tanggal 6 September 2019.

Related Posts

Translate »