Sambungake karo kita

News

Jessica Chastain nalika ngomong babagan Star 'Babagan Loro'

Published

on

Minangka kacarita dening macem-macem, nominasi Oscar kaping pindho, Jessica Chastain, ing negosiasi kanggo dadi pemimpin utama Andy Muschietti Iku: Bab Loro minangka Beverley Marsh sing wis diwasa.

Sanajan ing titik iki ora ana sing ditandatangani utawa wis digawe watu, iki minangka tandha pengumuman (semi) pertama kanggo versi diwasa Loser's Club. Sumber macem-macem nyathet yen "loro-lorone wis resmi wiwit ngrembug [Chastain] sing bakal teka ing proyek kasebut".

liwat Backstage

Pemeran potensial kanggo karakter diwasa wis dadi topik obrolan sing apik ing antarane penggemar horor wiwit sukses Itrilis awal.

Kita bakal sadurunge kacarita manawa Chastain ndeleng peran kasebut lan para penggemar kayane nyengkuyung ide iki - ana akeh poster sing digawe penggemar sing sadurunge dheweke dadi Bev. Ngelingi kasunyatan manawa aktris berbakat kasebut wis kerja bareng Muschietti ing taun 2013 Mama - diprodhuksi dening Guillermo Del Toro - bisa dingerteni manawa dheweke bakal dadi pesaing utama.

Mama liwat Gambar Universal

Muschietti bali kanggo ngarahake Iku: Bab Loro karo panulis Gary Dauberman. Nalika versi film saka It pisanan dikonsep, buku kasebut diadaptasi dadi skrip dening David Kajganich. Cary Fukunaga (Detektif sejati Musim 1, alias musim TV sing paling apik, gelut aku) banjur dijadwalake kanggo ngarahake lan nulis ulang skrip kasebut karo Chase Palmer. Sawise Fukunaga lunga lan proyek kasebut dijupuk dening Muschietti, Dauberman digawa mbiyantu nulis skrip maneh supaya cocog karo visi Muschietti yen film kasebut.

Skrip kanggo Iku: Bab Loro isih kerja bareng syuting kanggo miwiti iki panas.

liwat Indiewire

Maneh, kita ora duwe warta casting kanthi resmi (sanajan aman yen kita bakal weruh bali tagihan Skarsgård minangka Pennywise). Dadi, ing wektu iki, sampeyan mesthine kudu tetep ora precaya karo poster poster sing sampeyan deleng kaya penggemar sing digawe.

Kaya biasane, nganti rincian dikonfirmasi, njupuk kabeh nganggo gandum.

Mesthi penggemar digawe

Yen wis dikandhani, nalika ana warta, kita bakal yakin supaya sampeyan dikirim! Iku: Bab Loro disetel kanggo dibebasake tanggal 6 September 2019.

Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Film

'Aku Ngerti Apa sing Sampeyan Tindakake Musim Panas Terakhir' Njaluk Sekuel Bonafide Kanthi Legacy Leads

Published

on

Kanthi kabeh rigamarole reboot 90-an sing kedadeyan ing bioskop medeni saiki, bisa uga ora kaget yen thriller sing ditresnani pungkasane entuk sekuel langsung sing pantes.

The slasher 1997 Aku ngerti apa sing sampeyan lakoni ing musim panas pungkasan iku salah siji saka guilty pleasures sing kelet karo sampeyan mung cukup dawa kanggo sampeyan pengin nonton maneh saben-saben, lan saiki katon kaya bab liyane. Kajaba iku, loro timbal, Jennifer Love Hewitt lan Freddie prinze jr, ana ing rembugan kanggo reprise peran sing.

Direktur JEnnifer Kaytin Robinson (Nggawe Revenge) kabaripun njupuk setir ing siji iki.

Sanajan durung ana sing bisa dikonfirmasi, deadline nglaporake manawa Neal H. Moritz bisa bali dadi produser, karo Leah McKendrick nggawe skenario. Scream penulis Kevin Williamson nulis film pisanan.

Sony durung konfirmasi rincian babagan proyek kasebut.

Amazon nyoba tangane ing adaptasi seri asli, nanging susah sing nyoba rampung ing gagal sawise mung siji mangsa.

Ing asline, saklompok kanca wis sumpah kanggo rahasia sawise hit-lan-mbukak sing ora sengaja nyerang wong kesandhung menyang dalan pesisir sepi. Dheweke bisa njaga rahasia nganti pirang-pirang taun nganti siji-siji dadi korban wong edan sing nyekel pancing sing bisa uga ora ngerti apa sing ditindakake.

Sekuel 1998 sing gagal Aku Ngerti Apa Apa Sampeyan Panas Paling Panas mbintangi Hewitt lan Prinze Jr. lan banjur film katelu sing ora ana hubungane, Aku Bakal Ngerti Apa Sampeyan Liwat Musim Panas (2006) dirilis kanthi ora ana penghargaan.

deadline uga laporan sing film anyar iki, akeh kaya sawijining Scream seduluré, bakal weruh karakter warisan dikenalaké kanggo anyar ing bab paling anyar iki.

Kita bakal tetep dikirim nalika crita iki berkembang.

Continue Reading

News

Njelajah Supernatural karo Josh Gates: Nyilem jero menyang Petualangan Spine-Chilling

Published

on

Penggemar sejati Josh Gates ngerti yen dheweke kaya urip nyata Indiana Jones. Dheweke wis ana ing saindenging jagad njelajah rahasia peradaban kuno, golek bandha, lan malah nyebrang dalan karo gaib.

Ketemu Reality Daredevil

Gates lair ing Massachusetts. Nanging petualangan dheweke bakal njupuk sing saiki umur 45 taun adoh saka omahe lan menyang sing ora dingerteni - sawetara tujuan mistis sing luwih apik tinimbang petualang sing nganggo fedora Steven Spielberg.

Josh Gates: Facebook

Kanthi klambi petualangan kalebu kalung teken, Gates wis nggawa pamirso menyang papan sing paling ora bakal ditekani. Sadawane dalan kang, lan kita, wis pinanggih sawetara cantik rambute-mundhakaken petualangan.

Kita wis nggoleki Amelia Earhart lan njelajah reruntuhan Incan ilang. Dheweke wis nggawa kita kanggo golek cryptid lan misteri gaib liyane.

Nyatane kapan FOX News takon dheweke babagan siji panggonan sing ora bakal bali wangsulane yaiku papan sing kondhang kanggo pendhudhuk sing hantu.

"Aku bakal ngomong Waverly Hills, yaiku sanitarium sing ditinggalake ing Amerika Serikat - paling dhuwur ing dhaptar papan sing aku ora pengin nginep maneh," ujare Gates. "Akeh sanitarium lawas, abad kaping-19, institusi mental, ana sawetara sing isih ana ing kene, pakunjaran lawas, kaya ngono."

Bukit Waverly

Penjelajah 6'2″ diangkat dadi Episcopalian nanging amarga nyilem jero menyang akhirat, mula dadi luwih cair ing kapercayan spiritual.

"Akeh budaya percaya, lan umume agama percaya, yen ana roh, ana nyawa, ana sing kedadeyan nalika kita mati ing ngendi roh iki ninggalake awak kita," ujare ing wawancara kanggo FOX. "Lan ana wong ing saindenging jagad sing percaya karo memedi lan malaekat lan dhemit - kaya ngono. Lan kita nyentuh babagan iki ing saindhenging [Tujuan ora dingerteni: Nggoleki Akhire]. Nanging kapercayan lan iman iku prekara sing pribadi."

Kasunyatan Tujuan

Iki seri sing miwiti kabeh. Gates ora mung dadi tuan rumah nanging uga dadi produser eksekutif. Ing taun 2007 nganti 2012, ana 30 episode. Iku ana ing SyFy Saluran maneh nalika diarani "Sci-Fi. "

Iki minangka introduksi pisanan ing donya kanggo Gates. Dheweke cepet-cepet nemokake dheweke ora wedi lan intrepid. Nanging dheweke uga nduweni rasa humor. Ana sawetara seri kasunyatan supernatural sing populer ing wektu kasebut. Nuduhake kayata MonsterQuest lan Hunters Ghost wis sampurna rumus, nanging Gates njupuk siji langkah luwih; dheweke njelajah wilayah remot ing donya lan njupuk kita bebarengan karo dheweke.

Josh Gates

Siji-sijine babagan Gates yaiku dheweke minangka skeptis garis wates sing asring ndadékaké wong-wong sing lucu utawa lucu karo tim. Nanging, nalika dheweke ngalami fenomena sing ora bisa diterangake langsung, dheweke ora ngilangi.

Apa iku nyilem scuba, njelajah candhi kuna, utawa tromping liwat alas, Gates tansah nyoba kanggo nemokake bebener sanajan ora ana jawaban sing mesthi kanggo apa kang nggoleki.

Hunting Hantu

Jason Hawes, Josh Gates lan Steve Gonsalves

Ngomong babagan hit televisi kabel Hunters Ghost, reality show populer liyane karo kamera inframerah usil lan sarwa dumadi, Gates nyabrang menyang seri ing 2007 karo khusus Halloween urip. Dheweke dadi tamu biasa lan malah dadi tuan rumah investigasi langsung pitung jam ing 2008.

Gates katon minangka papan sing alus kanggo memedi lan wong sing mburu. Ing 2012, dheweke nggawe penampilan tamu ing Fact or Faked: Paranormal Files lan nggawe seri kasunyatan paranormal terdampar ing ngisor iki Jason blum perusahaan produksi.

Dina iki, dheweke ngasilake pertunjukan liyane sing diarani Bangsa Kudus kang lintang Ghost Hunter penyidik ​​warisan Jason Hawes, Steve Gonsalves, Lan Dave Tango.

Kajaba iku, ing taun 2020 dheweke kerja sama karo peneliti paranormal Jessica Chobot lan ilmuwan Phil Torres kanggo acara disebut Ekspedisi X.

Ekspedisi Ora dingerteni

Ing wiwitan taun 2015, Gates wiwit kerja ing Travel Channel kanthi seri realitas petualangan iki. Acara kasebut pungkasane bakal mlebu ing Discovery Channel sing bakal tetep dadi saluran utama.

Ing wektu iku Gates bakal nyelidiki kapal angker, reruntuhan Maya, vampir, Atlantis Jepang, kutha ilang saka Roanoke, Lan Bermuda Triangle.

Josh Gates bali ing taun 2023 kanthi kelanjutan seri iki. Wektu iki dheweke ngajak para penonton ing petualangan seumur hidup. Dheweke maneh ngunjungi keajaiban arkeologi sing nggumunake nalika nyoba ngrampungake sawetara teka-teki sejarah sing paling nggumunake.

Kajaba iku, daredevil janggut bakal terus njelajah sisih liyo sing ora dingerteni ing pirang-pirang episode sing diisi aksi.

Tujuan ora dingerteni: Nggoleki Akhire

Nglakoni perkara sing luwih gedhe, Gates ora marem mbatesi eksplorasi menyang jagad jasmani. Ing seri iki dheweke mbantu eksorsisme nyata, ngomong karo ilmuwan babagan apa sing kedadeyan nalika kita mati, mriksa kapal angker lan sinau babagan akhirat ing Varanasi, India.

Seri iki, dheweke ngakoni, minangka trek menyang perkara sing nggawe dheweke takon imane dhewe.

"Ing episode pisanan, aku kanthi terang-terangan nyatakake yen aku digedhekake dadi Kristen," Gates ngandika. "Lan kaya akeh wong, aku rada adoh saka pasamuwan nalika saya tuwa. Saiki aku duwe anak loro. Aku duwe kulawarga lan aku wiwit takon pitakonan kasebut. Aku ana ing titik ing uripku ngendi aku ngomong, 'Apa tenan metu ana?' Kanggo aku, ana sawetara wektu khusus sing nantang kapercayan agnostikku.

Josh Gates: Facebook/Discovery+

Josh Gates On Tour

Gates terus nyambungake karo para penggemar penampilan urip. Dheweke mung ngrampungake tur nasional ing pungkasan taun kepungkur, lan sanajan dheweke ora duwe jadwal liyane ing wektu iki, mesthine kudu ngetutake dheweke. media sosial kanggo nganyari lan jadwal. Acarane populer banget lan asring laris.

Panemuan +

Yen sampeyan kasengsem ing ngetutake Josh ing akeh petualangane, umume acara kasebut ing ndhuwur bisa ditemokake Panemuan +. Iki minangka aplikasi konten mbayar sing mbutuhake langganan.

final Pikiran

Josh Gates minangka selebriti acara reality, nanging sing beda karo dheweke yaiku tim sing ora wedi lan asring mbebayani menyang papan sing umume kita wedi. Apa dheweke nyilem menyang telenging samodra kanggo njelajah misteri, ngliwati omah angker, utawa spelunking menyang guwa jero, dheweke mesthi menehi wektu sing nyenengake.

Nalika kita isih tresna petualang sinematik fiksi, kita bisa tansah Count ing Gates kanggo njupuk kita adoh saka téater lan sijine kita menyang Jeep kanggo dalan trip wildly macem.

Josh Gates: Facebook
Continue Reading

Games

'Mario Kart' Entuk Remake Dystopian Gritty Dibintangi Pedro Pascal

Published

on

Mario

Pedro Pascal lintang saka Suwene saka lagi arep menyang babak sabanjure ing video game dystopia minangka Mario. Bener, sampeyan. Mario Kart njupuk remake sing njupuk menyang dystopia gritty. SNL dadi tuan rumah Pascal ing akhir minggu lan ndeleng sketsa saya apik. Sing paling apik yaiku Mario Kart sketsa… lan sketsa LA Mushmouth.

Sketsa SNL reimagines donya saka Mario Kart minangka donya numpes dening Bowser. Nanging, isih nelpon Mario metu saka pensiun kanggo njupuk Putri Peach mudhun versi agawe saka Rainbow Road. "Ayo."

Kabeh iku gumbyang salah siji saka momen standout teka saka Mario lan Peach arep golek bantuan saka Luigi sing padha kesandhung marang ing Luigi kang Mansion.

Ora arep ngapusi, Aku bakal nonton neraka Absolute metu kabeh iki. Kowe piye? Ayo kita ngerti ing komentar.

Continue Reading