Home Warta Hiburan Ngeri Joker Ing Lawn Bakal Nggawe Wedi Kanggo Ngrawat Trick R '

Joker Ing Lawn Bakal Nggawe Wedi Kanggo Ngrawat Trick R '

by admin
590 views

Ing 'Pati Kulawarga,' Joker nindakake salah sawijining perkara paling edan sing wis ditindakake. Dheweke kaya dhawuhe wong supaya irisan pasuryane. Banjur dheweke nyoba nyoba nempel maneh. Kinda edan, bener? Maksude paling ora?

Ya ThinkGeek wis menehi hadiah kanggo para penggemar Joker sing bakal terus menehi. Joker apik tenan sing digawe model sawise visage saka 'Pati Kulawarga.'

Ornamen pekarangan tahan serep 36 x 24 x 10 inci sing tahan cuaca iki, mesthine bakal ajrih banget saka para trik, sanajan ing Gotham. Fitur The Joker clawing metu saka pekarangan lengkap karo mripat liar lan eseman rictus. Dheweke mung $ 89 lan bisa dituku sepisan kene.

Translate »