Sambungake karo kita

News

Njelajah Supernatural karo Josh Gates: Nyilem jero menyang Petualangan Spine-Chilling

Published

on

Penggemar sejati Josh Gates ngerti yen dheweke kaya urip nyata Indiana Jones. Dheweke wis ana ing saindenging jagad njelajah rahasia peradaban kuno, golek bandha, lan malah nyebrang dalan karo gaib.

Ketemu Reality Daredevil

Gates lair ing Massachusetts. Nanging petualangan dheweke bakal njupuk sing saiki umur 45 taun adoh saka omahe lan menyang sing ora dingerteni - sawetara tujuan mistis sing luwih apik tinimbang petualang sing nganggo fedora Steven Spielberg.

Josh Gates: Facebook

Kanthi klambi petualangan kalebu kalung teken, Gates wis nggawa pamirso menyang papan sing paling ora bakal ditekani. Sadawane dalan kang, lan kita, wis pinanggih sawetara cantik rambute-mundhakaken petualangan.

Kita wis nggoleki Amelia Earhart lan njelajah reruntuhan Incan ilang. Dheweke wis nggawa kita kanggo golek cryptid lan misteri gaib liyane.

Nyatane kapan FOX News takon dheweke babagan siji panggonan sing ora bakal bali wangsulane yaiku papan sing kondhang kanggo pendhudhuk sing hantu.

"Aku bakal ngomong Waverly Hills, yaiku sanitarium sing ditinggalake ing Amerika Serikat - paling dhuwur ing dhaptar papan sing aku ora pengin nginep maneh," ujare Gates. "Akeh sanitarium lawas, abad kaping-19, institusi mental, ana sawetara sing isih ana ing kene, pakunjaran lawas, kaya ngono."

Bukit Waverly

Penjelajah 6'2″ diangkat dadi Episcopalian nanging amarga nyilem jero menyang akhirat, mula dadi luwih cair ing kapercayan spiritual.

"Akeh budaya percaya, lan umume agama percaya, yen ana roh, ana nyawa, ana sing kedadeyan nalika kita mati ing ngendi roh iki ninggalake awak kita," ujare ing wawancara kanggo FOX. "Lan ana wong ing saindenging jagad sing percaya karo memedi lan malaekat lan dhemit - kaya ngono. Lan kita nyentuh babagan iki ing saindhenging [Tujuan ora dingerteni: Nggoleki Akhire]. Nanging kapercayan lan iman iku prekara sing pribadi."

Kasunyatan Tujuan

Iki seri sing miwiti kabeh. Gates ora mung dadi tuan rumah nanging uga dadi produser eksekutif. Ing taun 2007 nganti 2012, ana 30 episode. Iku ana ing SyFy Saluran maneh nalika diarani "Sci-Fi. "

Iki minangka introduksi pisanan ing donya kanggo Gates. Dheweke cepet-cepet nemokake dheweke ora wedi lan intrepid. Nanging dheweke uga nduweni rasa humor. Ana sawetara seri kasunyatan supernatural sing populer ing wektu kasebut. Nuduhake kayata MonsterQuest lan Hunters Ghost wis sampurna rumus, nanging Gates njupuk siji langkah luwih; dheweke njelajah wilayah remot ing donya lan njupuk kita bebarengan karo dheweke.

Josh Gates

Siji-sijine babagan Gates yaiku dheweke minangka skeptis garis wates sing asring ndadékaké wong-wong sing lucu utawa lucu karo tim. Nanging, nalika dheweke ngalami fenomena sing ora bisa diterangake langsung, dheweke ora ngilangi.

Apa iku nyilem scuba, njelajah candhi kuna, utawa tromping liwat alas, Gates tansah nyoba kanggo nemokake bebener sanajan ora ana jawaban sing mesthi kanggo apa kang nggoleki.

Hunting Hantu

Jason Hawes, Josh Gates lan Steve Gonsalves

Ngomong babagan hit televisi kabel Hunters Ghost, reality show populer liyane karo kamera inframerah usil lan sarwa dumadi, Gates nyabrang menyang seri ing 2007 karo khusus Halloween urip. Dheweke dadi tamu biasa lan malah dadi tuan rumah investigasi langsung pitung jam ing 2008.

Gates katon minangka papan sing alus kanggo memedi lan wong sing mburu. Ing 2012, dheweke nggawe penampilan tamu ing Fact or Faked: Paranormal Files lan nggawe seri kasunyatan paranormal terdampar ing ngisor iki Jason blum perusahaan produksi.

Dina iki, dheweke ngasilake pertunjukan liyane sing diarani Bangsa Kudus kang lintang Ghost Hunter penyidik ​​warisan Jason Hawes, Steve Gonsalves, Lan Dave Tango.

Kajaba iku, ing taun 2020 dheweke kerja sama karo peneliti paranormal Jessica Chobot lan ilmuwan Phil Torres kanggo acara disebut Ekspedisi X.

Ekspedisi Ora dingerteni

Ing wiwitan taun 2015, Gates wiwit kerja ing Travel Channel kanthi seri realitas petualangan iki. Acara kasebut pungkasane bakal mlebu ing Discovery Channel sing bakal tetep dadi saluran utama.

Ing wektu iku Gates bakal nyelidiki kapal angker, reruntuhan Maya, vampir, Atlantis Jepang, kutha ilang saka Roanoke, Lan Bermuda Triangle.

Josh Gates bali ing taun 2023 kanthi kelanjutan seri iki. Wektu iki dheweke ngajak para penonton ing petualangan seumur hidup. Dheweke maneh ngunjungi keajaiban arkeologi sing nggumunake nalika nyoba ngrampungake sawetara teka-teki sejarah sing paling nggumunake.

Kajaba iku, daredevil janggut bakal terus njelajah sisih liyo sing ora dingerteni ing pirang-pirang episode sing diisi aksi.

Tujuan ora dingerteni: Nggoleki Akhire

Nglakoni perkara sing luwih gedhe, Gates ora marem mbatesi eksplorasi menyang jagad jasmani. Ing seri iki dheweke mbantu eksorsisme nyata, ngomong karo ilmuwan babagan apa sing kedadeyan nalika kita mati, mriksa kapal angker lan sinau babagan akhirat ing Varanasi, India.

Seri iki, dheweke ngakoni, minangka trek menyang perkara sing nggawe dheweke takon imane dhewe.

"Ing episode pisanan, aku kanthi terang-terangan nyatakake yen aku digedhekake dadi Kristen," Gates ngandika. "Lan kaya akeh wong, aku rada adoh saka pasamuwan nalika saya tuwa. Saiki aku duwe anak loro. Aku duwe kulawarga lan aku wiwit takon pitakonan kasebut. Aku ana ing titik ing uripku ngendi aku ngomong, 'Apa tenan metu ana?' Kanggo aku, ana sawetara wektu khusus sing nantang kapercayan agnostikku.

Josh Gates: Facebook/Discovery+

Josh Gates On Tour

Gates terus nyambungake karo para penggemar penampilan urip. Dheweke mung ngrampungake tur nasional ing pungkasan taun kepungkur, lan sanajan dheweke ora duwe jadwal liyane ing wektu iki, mesthine kudu ngetutake dheweke. media sosial kanggo nganyari lan jadwal. Acarane populer banget lan asring laris.

Panemuan +

Yen sampeyan kasengsem ing ngetutake Josh ing akeh petualangane, umume acara kasebut ing ndhuwur bisa ditemokake Panemuan +. Iki minangka aplikasi konten mbayar sing mbutuhake langganan.

final Pikiran

Josh Gates minangka selebriti acara reality, nanging sing beda karo dheweke yaiku tim sing ora wedi lan asring mbebayani menyang papan sing umume kita wedi. Apa dheweke nyilem menyang telenging samodra kanggo njelajah misteri, ngliwati omah angker, utawa spelunking menyang guwa jero, dheweke mesthi menehi wektu sing nyenengake.

Nalika kita isih tresna petualang sinematik fiksi, kita bisa tansah Count ing Gates kanggo njupuk kita adoh saka téater lan sijine kita menyang Jeep kanggo dalan trip wildly macem.

Josh Gates: Facebook
Klik kanggo Komentar
5 1 vote
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

News

Jean-Claude Van Damme Dikabarake Muncul minangka Hantu ing 'Beetlejuice 2'

Published

on

Beetlejuice

sak Podcast Mic Panas, kru ngandika bab Jenna Ortega ing wuwus kanggo muter putri Lydia kang. Inggih, iku dadi metu sing wong lanang ing Mic Panas Kab uga krungu sing lintang tumindak tuwa disetel kanggo muter memedi ing terusan uga. Ngalih Panah ing Kepala, Arah saka lintang tumindak tuwa langsung njupuk wangun Jean-Claude Van Damme. Nanging, ana opsi metu ana sing bisa nuding bintang aksi liyane kaya Sylvester Stallone. Kanggo jujur ​​kita bakal babar blas nggoleki karo salah siji saka wong lanang iki teka ing donya Beetlejuice lan main hantu.

Sinopsis kanggo Beetlejuice tindak kaya iki:

Sawise Barbara (Geena Davis) lan Adam Maitland (Alec Baldwin) tiwas amarga kacilakan mobil, dheweke ora bisa metu saka omah. Nalika Deetzes sing ora bisa ditahan (Catherine O'Hara, Jeffrey Jones) lan putri remaja Lydia (Winona Ryder) tuku omah, Maitlands nyoba medeni dheweke tanpa sukses. Usaha kasebut narik kawigaten Beetlejuice (Michael Keaton), roh rambunctious sing "bantuan" cepet dadi mbebayani kanggo Maitlands lan Lydia sing ora lugu.

Kita ora sabar ngenteni manawa informasi iki bener. Nganti saiki, kita ngerti yen Jenna Ortega wis ngobrol kanggo main putri Lydia ing sekuel sing disutradarai Tim Burton. Iku uga bakal weruh bali saka Michael Keaton.

Kita mesthi bakal nganyari sampeyan ing mangsa ngarep Beetlejuice nganyari terusan.

Continue Reading

News

'The Mercusuar' Rilis Khusus Kolektor 4K UHD A24

Published

on

Mercusuar

Yen kita ngerti yen kita tresna marang Robert Eggers. antarane The VVitch lan Mercusuar kita digawe dadi penggemar gedhe. Sabanjure, Eggers bakal njupuk Nosferatu. Ing sawetoro wektu, A24 wis ngrilis edisi khusus banget Mercusuar ing 4K UHD.

Sinopsis kanggo Mercusuar kaya ngene:

Loro penjaga mercusuar nyoba njaga kewarasan nalika manggon ing pulo New England sing adoh lan misterius ing taun 1890-an.

Disk ekstra kalebu:
○ Komentar Direktur karo Robert Eggers
○ Mini-dokumenter eksklusif babagan komposer Mark Korven
○ Walkthrough kostum lan wawancara karo desainer kostum Linda Muir
○ Fitur pembuatan 2019
○ Adegan sing wis dibusak Isi buku kalebu:
○ Kutipan storyboard dening David Cullen
○ Gambar desain produksi dening Craig Lathrop
○ Fotografi BTS dening Eric Chakeen
○ Pola kaos ngarep Bib digawe dening Marvin Schlichting kanggo desain Linda Muir

Kita ora bisa ngenteni kanggo nambah koleksi iki. Sampeyan bisa njupuk salinan dhewe langsung Kene ing A24.

Mercusuar
Mercusuar
Continue Reading

Film

'Scream VII' Greenlit, Nanging Apa Franchise Ngaso Nganti Dasawarsa?

Published

on

Bam! Bam! Bam! Ora, iku dudu bedhil ing jero bodega Jerit VI, iku swara saka ajiné produser kanthi cepet mencet tombol lampu ijo kanggo luwih favorit franchise (yaiku Jerit VII).

kanthi Jerit VI lagi wae metu saka gapura, lan terusan dikabarake syuting taun iki, misale jek penggemar medeni minangka target pamirsa utama kanggo entuk dodolan tiket maneh ing box office lan adoh saka budaya streaming "pencet play". Nanging bisa uga kakehan banget rauh.

Yen kita wis ora sinau pawulangan kita wis, banging metu film medeni mirah ing kasuksesan cepet ora persis strategi bodho-bukti kanggo njaluk bokong ing kursi teater. Ayo padha ngaso ing wayahe sepi kanggo elinga anyar Halloween urip maneh / retcon. Sanajan kabar babagan David Gordon Green nyemburake gossamer lan ngunggahake waralaba kanthi telung cicilan minangka kabar apik ing taun 2018, bab pungkasane ora nindakake apa-apa kajaba ngrusak maneh ing klasik medeni.

Pictures Universal

Bisa uga mabuk amarga sukses moderat saka rong film pisanane, Green maju menyang film katelu kanthi cepet nanging gagal nyedhiyakake layanan penggemar. Kritik saka halloween ends utamané hinged ing lack saka wektu layar diwenehi kanggo loro Michael Myers lan Laurie Strode lan tinimbang ing karakter anyar sing ora duwe apa-apa apa karo loro film pisanan.

"Sajujure, kita ora tau nganggep nggawe film Laurie lan Michael," ujare direktur kasebut Pabrik Moviemaker. "Konsep sing kudu dadi tawuran jinis pertarungan pungkasan ora nate dipikirake."

Kepriye maneh?

Senajan kritikus iki sante film pungkasan, akeh ketemu iku mati-mesthi lan mbok menawa stand-alone sing ngirim wis tau disambungake menyang canon redeveloped. Eling Halloween metu ing 2018 karo Mateni dirilis ing 2021 (matur nuwun kanggo COVID) lan pungkasane Ends ing 2022. Kita ngerti, ing blumhouse engine wis bek dening brevity saka script kanggo layar, lan senajan ora bisa mbuktekaken, hammering metu loro film pungkasan supaya cepet bisa dadi integral kanggo mbatalake kritis sawijining.

Kang ndadekke kita menyang Scream waralaba. bakal Jerit VII njaluk underbaked murni amarga Paramount pengin nyuda wektu masak? Uga, kakehan bab apik bisa nggawe sampeyan lara. Elinga, kabeh ing moderat. Film pisanan dirilis ing taun 1996 kanthi sabanjure meh persis setaun sabanjure, banjur telung taun katelu sawise iku. Sing terakhir dianggep minangka franchise sing luwih lemah, nanging isih padhet.

Banjur kita mlebu timeline rilis dekade. Scream 4 dirilis ing 2011, Scream (2022) 10 taun sawise iku. Sawetara bisa uga ujar, "ya, hey, bedane wektu rilis ing antarane rong film Scream sing kapisan padha karo urip maneh." Lan sing bener, nanging nimbang iku Scream ('96) minangka film sing ngganti film horor ing salawas-lawase. Iku resep asli lan mateng kanggo back-to-back bab, nanging kita saiki limang terusan jero. Matur nuwun Wes Craven katahan iku cetha lan nglipur malah liwat kabeh parodi.

Kosok baline, resep sing padha uga bisa slamet amarga butuh wektu suwene dasawarsa, menehi wektu tren anyar kanggo berkembang sadurunge Craven nyerang trope sing luwih anyar ing cicilan liyane. Eling ing Scream 3, padha isih nggunakake mesin fax lan telpon loncat karo muter awak. Teori penggemar, media sosial lan selebriti online ngembangake janin nalika iku. Tren kasebut bakal digabung menyang film kaping papat Craven.

Terusake sewelas taun maneh lan kita entuk urip maneh Radio Silence (?) Sing nggawe nyenengake istilah anyar "requel" lan "karakter warisan." Scream bali lan luwih seger tinimbang sadurunge. Kang ndadékaké kita Scream VI lan owah-owahan saka ajang. Ora ana spoiler kene, nanging episode iki ketoke aneh ngelingi re-hashed alur crita kepungkur, kang uga wis satire ing lan dhewe.

Saiki, wis diumumake Jerit VII iku Go, nanging ninggalake kita wonder carane kuwi hiatus cendhak bakal beya karo apa-apa ing zeitgeist medeni kanggo saluran. Ing kabeh lomba iki kanggo entuk dhuwit gedhe, sawetara sing ngomong Jerit VII mung bisa ndhuwur sawijining leluhur dening nggawa bali Stu? tenan? Sing, ing mratelakake panemume, bakal dadi gaweyan mirah. Sawetara uga ngomong, sing terusan asring nggawa unsur adikodrati, nanging sing bakal metu saka panggonan kanggo Scream.

Apa franchise iki bisa ditindakake kanthi hiatus 5-7 taun sadurunge ngrusak awake dhewe? Break sing bakal ngidini wektu lan tropes anyar kanggo berkembang - getih urip franchise kang - lan biasane daya konco sukses sawijining. Utawa iku Scream judhul menyang kategori "thriller", ngendi karakter mung arep ngadhepi pembunuh liyane (s) ing topeng tanpa ironi?

Mungkin iki sing dikarepake para penggemar horor generasi anyar. Mesthi wae, nanging semangat kanon bakal ilang. Penggemar sejati saka seri kasebut bakal nemokake apel sing ala yen Radio Silence nindakake apa wae sing ora dikarepake Jerit VII. Meksa banget. Green njupuk kesempatan ing halloween ends lan sing ora mbayar.

Kabeh sing diomongake, Scream, yen ana, iku masterclass ing bangunan hype. Nanging muga-muga, film-film kasebut ora dadi iterasi campy sing diolok-olok Singsat. Ana isih sawetara urip kiwa ing film iki sanajan pasuryan memedi ora duwe wektu kanggo catnap. Nanging kaya sing dikandhakake, New York ora nate turu.

Continue Reading