Home Barang Apik sing Bisa Dituku 'Jurassic Park' Reeboks Dikemas ing Kaleng Cryo Barbasol

'Jurassic Park' Reeboks Dikemas ing Kaleng Cryo Barbasol

by Trey Hilburn III
2,667 views

Ora ana sing peduli yen Dr. Lewis Dodgson ketemu karo Dennis Nedry, kajaba Dr. Lewis Dodgson. Nanging, kita kabeh peduli karo Dodgson sing super keren, 007 nggoleki unit panyimpenan Barbasol cryo kanggo DNA dino potensial. Mesthi kaya sing kita ngerteni, Nedry milih tugas nyelundupake para pengisap saka pulau kasebut, nanging ora ngganti kasunyatan manawa para penggemar terus-terusan diganggu karo rad cryo, kaleng Barbasol. Lan, kayane Reebok bisa uga disengat.

paling anyar Jurassic Park Kemitraan X Reebok pancen apik banget. Sampeyan uga yakin, yen aku ngarepake promo iki mung kanggo desain sepatune, sing sabenere nampa sawetara desain kanthi warna lan pas dhewe.

Sing paling apik babagan kemitraan kabeh mesthi dadi kemasan kanggo aku. Sepatu Omni Zone II wis dikemas ing kaleng super, barbasol ukuran jumbo. Paling apik, kayane ditutupi lumpur, tegese kemasan iki nuduhake manawa Nedry pancen sukses ing operasi penyelundupan. Ngedap, nglirik.

Kabeh koleksi Reebok nduweni sepatu, uga sawetara kaos tee lan rompi sing apik banget. Reebok ngeculake kabeh barang kasebut ing tanggal 30 Juli, jam 9 esuk CDT. Sampeyan bisa mrana ing kene kanggo ndeleng kabeh desain sing apik banget ... lan rompi kasebut ... rompi sing manis lan manis.

Translate »