Home Warta Hiburan Ngeri Kathy Griffin Ngalahake Donald Trump ing Foto Tyler Shields

Kathy Griffin Ngalahake Donald Trump ing Foto Tyler Shields

by admin

** UPDATE **

Kathy Griffin njaluk ngapura amarga njupuk foto nganggo topeng Trump sing getih, ujar manawa dheweke 'adoh banget'

Kaya sing dilaporake dening ABC News:

"Aku tulisan iki 'ana getih sing metu saka mripate, getih sing metu saka ... ing endi wae,'" Griffin tweets, nuduhake pertukaran antarane Donald Trump lan mantan jangkar Fox News Megyn Kelly sajrone musim utami.

Nanging minangka upaya kanggo nyenengake wong-wong sing kesinggung karo gambar kasebut, comedienne sing kontroversial banjur nate tweet, "TETAPI, aku ora menehi aparat panganiaya dening penggemar utawa wong liya marang sapa wae! Aku mung moyoki Mocker in Chief. ”

Kayane Layanan Rahasia wis ndeleng foto kasebut lan wis nanggapi Twitter.

** Nganyari 5/30/17 9:12 ET **

Kathy wis njaluk ngapura lan njaluk Tyler Shields njupuk foto kasebut. Wiwit saiki fotografer Tyler Shields isih duwe foto ing publik ing media sosial.

Wah Iku sing bisa dakkandhakake babagan sesi foto paling anyar Tyler Shields karo Kathy Griffin. Kathy seneng banget karo perhatian lan Tyler seneng banget meksa watesan, mula foto iki kayane "badai sampurna". Iki minangka pernyataan politik sing kuat… nanging apa iki adoh banget?

Suwene aku ndeleng sesuatu sing politik lan grafis yaiku…. uga… karya seni Tyler Shields liyane. Ora suwene kepungkur kita nglaporake babagan Marilyn Manson video musik "Say10". Ing video musik, Disutradarai dening Tyler Shields, Donald Trump maneh dipenggal.

Tyler Shields Trump Dipenggal

Mungkin amarga ana bom bunuh diri teroris sing anyar ing konser Manchester Arianna Grande, nanging aku rumangsa ora nyaman karo gambar iki. Saliyane, apa seni sing kudune ora ditindakake? Apa sampeyan rumangsa ora kepenak? Apa sampeyan takon babagan perasaan sampeyan? Miwiti pacelathon?

Minangka penggemar film horor, aku kepengin ngerti apa sing sampeyan pikirake. Apa seni ing pasuryan iki menehi pernyataan? Utawa iki mung upaya kanggo rong selebriti kanggo entuk dhaptar tren ing Facebook lan Twitter? Ayo ngerti babagan komentar ing kiriman Facebook utawa nggunakake #iHorror ing Twitter.

Related Posts

Translate »