Home Warta Hiburan Ngeri 'Labyrinth' Bali menyang Bioskop kanggo Pengetan 35 Tahun!

'Labyrinth' Bali menyang Bioskop kanggo Pengetan 35 Tahun!

by Waylon Yordania
36,231 views
labyrinth

Film fantasi tengara Jim Henson labyrinth bakal bali menyang bioskop ing musim gugur iki kanggo ngrayakake ulang taune sing kaping 35 amarga Acara Fathom.

Dibintangi Jennifer Connelly lan David Bowie, film kasebut nyritakake babagan bocah wadon cilik sing jenenge Sarah, sing sengaja njaluk sadulure bayi menyang tangan Jareth, Raja Goblin sing kastil kasebut ana ing tengah-tengah puteran. Nalika dheweke arep nylametake bocah kasebut, dheweke sinau babagan kekancan, kapercayan, lan kekuwatan lan kekuwatan pribadi ing dalan kasebut.

Dongeng peteng iku gampang dadi salah sawijining film sing paling nggumunake kanthi visual wiwit taun 1980an, bisa uga mung disaingi karo Henson Crystal Dark.

Connelly lan Bowie minangka Sarah lan Jareth, Raja Goblin.

"Salah judhul sing paling asring dijaluk, labyrinth seneng dadi basis penggemar sing gedhe banget lan pengabdian, "ujare Tom Lucas, Wakil Presiden Acara Hubungan Studio Fathom. "We seneng nggawa penggemar-favorit iki saka The Jim Henson Company menyang bioskop ing saindenging negara, lan utamane kanggo mengeti 35th."

labyrinth disutradarai dening Jim Henson kanthi skrip dening Terry Jones saka Monty Python kondhang Brian Froud dadi desainer konseptual ing proyek kasebut kanthi George Lucas minangka produser eksekutif. Trevor Jones nyipta skor lan Bowie nyediakake lagu kanggo film kasebut kayata "Magic Dance" sing asring dikutip.

Tiket kanggo labyrinth bakal didol sesuk, Jumuah, 6 Agustus 2021, ing situs web Acara Fathom resmi. Film kasebut bakal ditampilake 12, 13 September, lan 15, 2021.

Translate »