Home Warta Hiburan Ngeri Dolanan paranormal: lawang abang, lawang kuning

Dolanan paranormal: lawang abang, lawang kuning

by Waylon Yordania
43,941 views
Pintu Kuning Pintu Abang

Ayo muter game: Lawang abang, lawang kuning

Uga Dikenal Minangka Lawang ing Pikiran

Game serem sing mbatesi paranormal minangka andharan utama ing pesta kendur ing saindenging jagad. Saka cahya kaya wulu, kaku kaya papan… Lawang ing Pikiran

kanggo klasik Ouija board, kita kabeh wis paling ora main siji, nanging ana wong liya sing bisa uga kurang dikenal, lan salah sijine sing paling terkenal Lawang abang, lawang kuning. Lawang ing Pikiran

Apa Pintu Kuning Pintu Abang?

Kadhangkala game paranormal iki diarani Lawang ing Pikiran or Lawang Ireng, Lawang Putih, uga kombinasi warna liyane sing bisa sampeyan pikirake.

Lawang abang, lawang kuning njupuk loro kanggo muter. Nanging, iki cocog banget kanggo para pamirsa ing wayah wengi remaja sing wedi, mula ora kaget yen umume muncul maneh ing taun-taun pungkasan.

Aturan Game

Aturan kasebut sederhana, nanging asile bisa uga ala, utawa klaim legenda kutha.

Siji pemain minangka pandhuan, lan liyane minangka subyek.

  • Pandhuan lenggah ing jubin, sikil sikil nganggo bantal ing pangkone.
  • Subyek banjur bakal kasebar ing lemah kanthi sirahe ing pangkuan pandhuan lan tangane diangkat ing udara.
  • Pandhuan kasebut kudu, ing wektu iki, miwiti pijet candhi subyek kanthi gerakan bunder kanthi nyuwara, "Pintu Abang, Pintu Kuning, lawang warna liyane" bola-bali, gabung karo saksi apa wae ing game kasebut. Lawang ing Pikiran
  • Nalika subyek kasebut kesepen, dheweke bakal nemokake dheweke ing ruangan lan ing wektu kasebut, dheweke kudu mudhun tangan menyang lantai sing menehi tandha pandhuan lan kabeh saksi supaya mandheg nyanyi.

Game kasebut wis diwiwiti kanthi resmi.

Ing jalur iki, wong sing dadi pandhuan bakal miwiti takon karo subjek supaya bisa njlentrehake ruangane.

Apa wae saksi kudu meneng supaya ora ana swara, kajaba swara pandhuan lan swara subjek sing njawab pitakon pandhuan.

game lawang kuning lawang abang

Instruktur bisa uga takon apa warna lawang ing kamar, kepiye rasane babagan lawang, lan prentah supaya mbukak liwat macem-macem lawang menyang ruangan liyane.

Subyek kasebut disaranake supaya mangsuli kabeh pitakon kanthi jujur ​​nganti pandhuan mutusake mungkasi game kasebut, nanging ana sawetara peringatan lan tandha bebaya sing kudu dielingi.

Bebayan sing kudu dieling-eling Lawang ing Pikiran

miturut Medeni kanggo bocah:

  1. Yen sampeyan nemoni wong-wong ing kamar, luwih becik sampeyan ora sesambungan karo dheweke. Dheweke bisa uga jahat lan nyoba ngapusi sampeyan.
  2. Yen sampeyan ana ing kamar sing kebak jam, langsung lunga. Jam bisa njebak sampeyan.
  3. Sampeyan bisa menyang endi wae sing sampeyan karepake, nanging luwih aman yen mudhun tinimbang mudhun.
  4. Bahan cahya lan warna cahya cenderung luwih apik tinimbang sing peteng lan warna peteng.
  5. Yen sampeyan kepepet ing kamar, sampeyan kudu nyoba kanggo tangi. Yen ora, sampeyan bakal kepepet ing salawas-lawase.
  6. Yen sampeyan mati ing game kasebut, mesthine bakal mati ing urip nyata.
  7. Yen sampeyan nemoni wong lanang nganggo setelan sing nggawe sampeyan ora nyaman, langsung rampung game kasebut.
  8. Yen pandhita kasebut angel banget tangi saka subyek, dheweke kudu goyangake kanthi kasar supaya bisa tangi.

Muni serem, bener ?!

Intine kabeh Lawang abang, lawang kuning, kayane, yaiku njelajah babagan pikiran batin sampeyan lan ngerti uga ana sisih peteng kanggo kabeh wong.

Sawetara perkara sing sampeyan bisa nemokake ing njero game bisa uga bab sampeyan dhewe sing ora pengin diadhepi.

Wis sampeyan tau main Lawang abang, lawang kuning utawa variasi game sing nggegirisi iki? Ayo ngerti ing komentar!