Home Warta Hiburan Ngeri 'Locke & Key' Musim 2 Bali Kanthi Teaser Fantastis Gedhe

'Locke & Key' Musim 2 Bali Kanthi Teaser Fantastis Gedhe

Locke & Key Bali

by Trey Hilburn III
576 views
Locke & Kunci

Komik adhedhasar IDW Locke & Kunci bakal bali maneh kanggo musim sing ora kepenak 2. Dina iki kita kudu mriksa babagan tumindak fantastis sing bakal ditindakake. Saka tampilan teaser, kekuwatane kiddo saya suwe saya tuwuh, lan kunci anyar sing bakal katon akrab yen sampeyan penggemar buku, wis ditempa. Kunci sing dimaksud yaiku ngguncang jagad sing dikenalake ing musim 1.

Sinopsis kanggo Locke & Kunci kaya ngene:

Sawise bapake dipateni kanthi kahanan misterius, telung sadulur Locke lan ibune pindhah menyang omah leluhure, Keyhouse, sing ditemokake kebak kunci ajaib sing bisa uga ana gandhengane karo tiwase bapakne. Nalika bocah-bocah Locke nemokake macem-macem kunci lan kekuwatane sing unik, setan misterius tangi - lan ora bakal mandheg nyolong. Saka Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) lan Meredith Averill (The Haunting of Hill House), Locke & Key minangka misteri babagan kekarepan, kelangan, lan ikatan sing ora kuwat sing netepake kulawarga.

Musim anyar bakal mlebu ing Netflix wiwit tanggal 22 Oktober.

Apa sampeyan kepengin sinau Locke & Kunci mangsa 2? Ayo ngerti ing bagean komentar.

Translate »