Home Warta Hiburan [Tinjauan] Halloween Horor Wengi ing Hollywood - Ngirim Punch Horror Kuat!

[Tinjauan] Halloween Horor Wengi ing Hollywood - Ngirim Punch Horror Kuat!

by Ryan T. Cusick
243 views

Universal Studios Halloween Horror Nights Hollywood (HHN) ngirim pukulan horor sing kuat taun iki! HHN mesthi ngetrapake bakat lan terus dadi salah sawijining Haunts Halloween paling apik ing California Selatan, lan taun iki ora ana sing istiméwa. Kanthi ora ana acara kasebut ing taun 2020 amarga pandemi Covid-19, rasane nyenengake mlaku-mlaku maneh ing taman kasebut lan ngrasakake musim Halloween Haunt. 

Sawise taman taun hiatus taun 2020, aku ora ngerti apa sing bakal diarepake, lan aku rada gugup. Apa bakal dadi wong bodho? Utawa apa taman kasebut dadi panas lan menehi sing anyar? Kanggo musim 2021, Halloween Horror Nights nawakake enem labirin bebarengan karo Teror Tram Ride sing kuat. Sawetara labirin diulang wiwit pirang-pirang taun kepungkur, nanging isih dikirim. Kutukan Kothak Pandora, Netflix The Haunting of Hill House, Halloween 4: Bali saka Michael Myers, The Exorcist, The Texas Chainsaw Massacre, lan pungkasane, monster favoritku, Universal: Pengantin Frankenstein Urip. Taman kasebut nawakake telung zona menakut-nakuti ing sisih ndhuwur kanggo kanca utama, Chainsaw Rangers, Demon City, lan Monsters Universal: Silver Screen Queenz, ing ngendi monster wanita dipromosekake. Grand Pavilion Plaza taman kasebut dihiasi kanthi tema De Los Muertos lan menehi papan supaya para tamu bisa santai lan njupuk omben-omben diwasa. 

Grand Pavilion Plaza - Dia De Muertos

Halloween 4: Bali saka Michael Myers

Halloween 4: Bali saka Michael Myers

Biasane, kanthi akeh wong sing ora bisa ditahan lan ngenteni wektu 2-3 jam suwene labirin (aku mesthi menehi saran ing ngarep), aku ora nyekseni wektu ngenteni nganti tekan suwidakan menit suwene taun iki. Akeh wong katon dikontrol, lan ora ana akeh wong sing mlebu ing taman kasebut, lan wis payu; iki bisa uga minangka asil saka protokol Covid-19. Babagan pendekatan taman tema kanggo protokol, taman kasebut katon ngati-ati banget. Taman tema mbutuhake kabeh tamu lan karyawan nganggo topeng ing labirin lan ruang njero ruangan; Nanging, aku nyekseni kabeh karyawan ngetutake protokol topeng ing njaba ruang iki. Udakara sangang puluh persen tamu sing dakelingi nganggo topeng ing njaba ruangan kasebut kanthi apik. Kabeh wong katon polah tingkah laku bebarengan karo para ajrih; padha topeng uga. Aku seneng banget, lan ing Bride Frankenstein Lives labirin, Penganten nganggo topeng bedhah, lan nampilake estetika sing pas dadi peran anyar dheweke minangka dokter MAD! Aku seneng banget karo sensitivitas taman lan pendekatan protokol ing ngisor iki. Ing tanggal 7 Oktober, yen sampeyan mlebu taman hiburan ing Los Angeles County (kalebu Universal), sampeyan kudu nuduhake bukti vaksinasi utawa tes Covid-19 negatif sajrone 72 jam sadurunge mlebu taman.  

Atraksi Favorit & Paling Ora Favorit

Bagéan sing paling disenengi ing taun iki, yaiku Terror Tram: The Ultimate Purge. Aku rumangsa yen taman kasebut wis diwasa banget The Kayaking Mati lan Purge tema ing taun kepungkur. Isih, pengalaman Trem Tram taun iki sing diilhami dening Purge ing waralaba, kanthi rilis paling anyar Purge Forever, minangka dosis medeni sing sampurna ing wayah sore. Trem Teror nggunakake backlot ikonik studio lan setpiece massal saka Perang Donya. Pengalaman iki bakal nggawe sampeyan rumangsa tengah urip nyata saka dekorasi, swasana, lan kostum sing wis ditemtokake. Trem Teror uga nampilake foto karo Norman Bates ing ngarep omah Psycho, lan yen sampeyan ngrungokake kanthi tliti, sampeyan bisa uga krungu ibu sing nyeluk dheweke. 

Trem Teror: Pembersihan Ultimate.

Trem Teror: Pembersihan Ultimate

Teror Tram - Pembersihan Ultimate

Yen sampeyan sempit banget lan kudu milih siji labirin sing bisa dilewati taun iki, aku bakal ujar The eksorsis. Nalika maze wiwitane debut sawetara taun kepungkur, aku kelingan ora menehi faktor wow; iku mung kusam. Wektu iki, rasane padha wae. Aja salah paham, aku seneng ndeleng potongan-potongan kasebut, lan njupuk sawetara adegan sing paling nggegirisi lan misuwur saka film klasik, lan tugas sing apik kanggo nggambarake pertempuran ing antarane sing apik lan sing ala, aku mung sadurunge ora "ngrasakake," lan rasane daur ulang nalika sampeyan lelungan saka kamar menyang kamar.

The eksorsis

Panganan & Barang Bertema

Universal Studios Halloween Horror Nights Hollywood akeh panganan lan omben-omben sing bisa dipilih. Penggemar saka  Pembantaian Texas Chainsaw labirin bisa mangan ing BBQ Texas Family sing kondhang ing Leatherface lan ngrasakake macem-macem penawaran panganan sing terinspirasi medeni. Restoran gaya Roadhouse BBQ sing dikelola dening kanibal duwe pilihan panggang kayata:

  •       Iga Babi BBQ
  •       BBQ Ayam Sandwich Ayam sing disajeni nganggo kentang goreng
  •       Texas Chili & Cheese Nachos: Chili Texas kanthi brisket asap lan panggang panggang paling ndhuwur karo keju, jalapeños jeruk, lan gerimis krim asem
  •       22 Dog Asu Panas Monster
  •       Dessert Manis Corong "Getih" kanthi Gula bubuk & Saus Stroberi
  •       Koktail Khusus

 Ing Plaza de Los Muertos, para tamu diundang kanggo manggang roti lan ngrameke wong sing wis seda ing bar tema kanthi pilihan draf lan bir kaleng uga koktail kerajinan - Marigold Floral Crown, Smoke Margarita, lan The Chamoy Fireball - dadi ing cangkir tengkorak cahya perayaan. Diilhami dening budaya Los Angeles sing macem-macem, menu ing Little Cocina kalebu:

  • Taco Birria Daging Sapi karo Saus Abang
  • Cabe Ijo & Keju Tamale, disajekake karo salsa Roja
  • Jagung Elote Panggang disapu karo butter jeruk nipis lan rempah-rempah
  • Horchata Churro Bites
  • Tumbuk Nanas Chamoy

Foto Saka Universal Studios Hollywood

Ing bayangan "Jurassic World — The Ride," tamu bisa mangan lan ngombe ing Terror Lab, sing dimodelake sawise laboratorium tes eksperimen dadi salah, lengkap karo cahya neon sing aneh. Fitur menu Lab:

  •       Pizza Roti Prancis: roti hoagie buatan omah paling ndhuwur karo keju utawa pepperoni
  •       Minuman campuran ing es (Vodka Mule, Rum Mai Tai, Paloma, Margarita)
  •       Cocktail Khusus, kalebu sing duwe lollipop serangga
  •       Bir "Wengi Nggegirisi Halloween" Musim  

final Pikiran

Secara umum, Universal Studios Halloween Horror Nights Hollywood 2021 minangka pengalaman sing ora bisa dilalekake, lan taman kasebut nindakake tugas sing fenomenal amarga dheweke mandheg. Kurangé zona scare minangka siji-sijine ambruk sing bisa dakkandhakake; biyen, Univeral wis nambah zona ajrih, biasane udakara limang. Aku entuk skema gedhe; Aku yakin manawa ana sawetara kahanan sing durung mesthi, sing paling gedhe, apa ana HHN taun iki? Aku yakin manawa taman kasebut mutusake pindhah luwih adoh lan menehi Wengi Wengi ing taun iki. Aku asring kepengin weruh apa sing bakal dipikolehi taun kepungkur, ing taun 2020? Aku uga kaget amarga wilayah Harry Potter, kalebu kulo, dibukak; biyen, acara iki ditutup nalika wengi sing medeni. Universal Studios Hollywood Halloween Horror Nights minangka rekomendasi tartamtu. Saka pengamatanku, pass-of-the-line pass ora penting banget kaya taun-taun kepungkur. 

Norman Bates ing njaba Omah Psycho - Trem Teror.

Wengi Horror Halloween bakal mbukak ing wayah wengi sing dipilih saiki nganti tanggal 31 Oktober ing Universal Studios Hollywood. Sampeyan bisa tuku tiket kanthi ngeklik kene. 

Kanggo nganyari macem-macem lan konten "Malam Horor Halloween" sing eksklusif, bukak Hollywood.HalloweenHorrorNights.com, kaya Wengi Horror Halloween - Hollywood ing Facebook; tindakake @SriwijayaAir #UniversalHHN ing Instagram, Twitter, lan Snapchat; lan nonton teror urip maneh Wengi Nggegirisi Halloween YouTube.

Translate »