Home Warta Hiburan Ngeri Marvel's 'Blade' Nggoleki Direktur, May Fees Wesley Snipe

Marvel's 'Blade' Nggoleki Direktur, May Fees Wesley Snipe

by Trey Hilburn III
984 views
Blade

Kita bakal nyedhak pirang-pirang aksi lan kebingungan multiverse. Iki bakal nyebabake pahlawan super saka cabang Marvel liyane sing teka lan tumpang tindih Marvel Cinematic Universe saiki. Sing bakal nggawa sadurunge Spider-Man aktor menyang Tom Holland Spider-Man lan sapanunggalane. Saiki, kita ngerti manawa Wesley Snipe bisa uga bali menyang sepatu bot Daywalker sing anyar Blade dibintangi Mahershala Ali. Mesthi wae bakal nggugah desas desus sing wis suwe wiwit reboot Blade diumumake. Oh, lan Blade uga wis nemokake direktur.

Bassam Tariq bakal njupuk alih direktur kabeh tumindak mburu vampir anyar. Tariq ngarahake Mogul Mowgli paling anyar Dheweke minangka sutradara visioner, nanging direktur sing ora duwe resume kaya sing sampeyan ngarepake saka wong lanang sing bakal njupuk tindakan gedhe lan vampir gedhe.

Jeneng Wesley Snipe wis diwiwiti maneh ing pabrik desas-desus kanggo bali Blade sadawane sisih Mahershala Ali. Iki minangka pabrik desas desus sing isih aktif lan kerja keras. Wis bolak-balik saiki. Nanging, nalika multiverse njupuk sebilangan gedhe jagad sing bakal kedadeyan ing fase Marvel mbesuk. Wesley Snipe bakal mbesuk Blade film kayane luwih bisa ditindakake nalika kita nyedhak.

Dadi ana ing kana. Sutradara kanggo Blade dibintangi Mahershala Ali. Lan bisa uga, dijupuk nganggo gandum, supaya Wesley Snipe bisa bali menyang Daywalkin 'lan slayin',

Apa pendapat sampeyan babagan pilihan direktur? Uga, apa sampeyan mikir babagan kemungkinan Snipe bali? Ayo ngerti ing bagean komentar.

Translate »