Sambungake karo kita

News

'Masters of the Universe' Mashes Up karo Krueger, Chucky, Voorhees, lan Liyane

Published

on

TC

Sawetara tokoh paling keren ing taun 1980-an mesthine dadi Master ing Universe baris dolanan. Tokoh-tokoh kasebut pancen kelangan, dheweke nggawe kartun sing dibangun ing saubengé. Bener, sampeyan ora ana seri animasi sadurunge Mattel nggawe dolanan kasebut. Ing gerakan sing aneh lan strategis, dolanan kasebut dadi luwih dhisik. Ing mashup AI-digawe banget kelangan, ing Master ing Universe baris ketemu kabeh slashers franchise favorit kita.

Mattel kang Master ing Universe kapérang saka ton karakter banget kelangan lan paweling saka Skeletor kanggo He-Man lan saka Beast Man kanggo Man-At-Arms. Iku koleksi dolanan lan seri sing luar biasa yen sampeyan isih bocah ing taun 80-an. Saiki yen sampeyan uga penggemar lambang medeni franchise kaya Freddy Krueger, Chucky, Ghostface, etc.. sampeyan bakal bungah banget babagan mashup iki.

TC

Ing keajaiban seni AI sing apik banget, asil kasebut minangka mashup saka loro. Saiki, kekurangan sing gedhe banget yaiku iki dudu tokoh nyata sanajan katon asli. Priksa iki lan ujar manawa sampeyan ora butuh saiki.

Kita ngarep-arep manawa sawetara penggemar apik tenan teka kanthi dimensi lan sawetara spek percetakan 3D.

Sing paling disenengi saka klompok? Ayo kita ngerti ing komentar.

TC
TC
TC
TC
TC
TC
TC
TC
Klik kanggo Komentar
3.6 5 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

News

'Scream 6' Nampa Wektu Paling Lama saka Seluruh Waralaba

Published

on

Scream 6

Scream 6 lagi ing dalan bali menyang bioskop. Ghostface sing anyar lan luwih ora sabar bakal teka. Trailer pisanan ngumumake pendekatan sing beda banget Sceam lan pembunuhe. Iki kalebu pembunuhan umum sing nampilake Ghostface nggunakake bedhil kanggo ngirim mungsuh. Saiki, ora ana sing aman kapan wae, ing ngendi wae ing New York, sampeyan bisa diserang. Muni kaya NY nyata. Pendekatan kanggo Ghostface ora mung sing wis diganti. Iki Scream uga fitur runtime paling dawa saka sembarang runtime liyane ing franchise.

paling anyar Scream jam ing 2 jam 3 menit dawane. Ora ngalahake runtime liyane kanthi dawa banget, nanging isih bisa dadi entri longes.

Sing tenan ora teka minangka surprise dina. Kayane saben film sing kita deleng ngarahake wektu kerja sing luwih dawa lan luwih suwe. Kabeh saka film James Bond nganti film Batman wis rekor dawa. Aku ngira sing reaksi alam kanggo tetep karo crito sing diijini ing format saka seri TV.

Film iki dibintangi Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Courteney Cox, Dermot Mulroney, Samara Weaving., Tony Revolori, Jack Champion, Liana Liberato, Devyn Nekoda, Josh Segarra, lan Henry Czerny.

Sinopsis kanggo Jerit VI kaya ngene:

Papat slamet saka nyoba pembunuhan Ghostface asli ninggalake Woodsboro kanggo wiwitan sing anyar.

Jerit VI teka ing bioskop wiwit tanggal 10 Maret 2023.

Continue Reading

News

Sutradara 'Terrifier 2', Damien Leone Makarya Karo Sam Raimi ing Film Anyar ing Ghost House Pictures

Published

on

Badut medeni blanja kacamata

Damien Leone sing viral banget, Ngeri 2 ngetung amba ing box office amarga, A. Iku film gedhe. Lan B. Tembung saka tutuk lan tembung saka medeni outlet dibantu ing cahya dalan kanggo film teka ing bioskop. Utamane, iki mung film horor sing apik. Leone ngginakaken $250k lan ngasilake $14.1 yuta. Ora diragukan manawa Leone bakal duwe sawetara tawaran ing meja sawise hit monumental iki. Lan katon sing pisanan metu bakal nggarap ora liya Sam Raimi.

"Ana proyek asli sing wis dikembangake karo Ghost House Pictures, yaiku perusahaan produksi Sam Raimi." Leone ngandika.

We are interested kanggo ndeleng apa liyane Leone wis munggah lengen klambi. Lan bakal dadi kasar kaya ngeri? Iku bakal apik kanggo njelajah apa liyane kang wis kanggo kurban.

Nanging, aja kuwatir para penggemar Terrifier, dheweke isih pengin njelajah jagad Seni Badut luwih akeh. Dadi, kita mesthi bakal weruh sawetara liyane sing ana ing sabuk.

Apa sampeyan seneng ndeleng Leone pindhah menyang medeni liyane utawa sampeyan pengin ndeleng dheweke nindakake luwih akeh ngeri?

Continue Reading

News

George P. Wilbur Sing main Michael Myers ing 'Halloween 4' lan '6' Wis Tilar donya ing umur 81

Published

on

Wilbur

George P. Wilbur ana stuntman sukses lan rampung legendaris sing bisa kanggo muter Michael Myers ing loro film kapisah. Wilbur main Myers ing loro 4 Halloween lan 6 Halloween. Pati Wilbur diumumake liwat jaringan sosial thanks kanggo Chris Durand (bintang saka Halloween H2O) sing nulis, “George P. Wilbur tilar donya wingi bengi. George, sampeyan minangka tumindak kelas lan ditresnani. Sampeyan bakal ora kejawab. Muga-muga sampeyan ngaso kanthi tentrem."

Wilbur duwe karir peran stunt sing ekstensif ing genre horor. Nanging, kanggo bali kabeh, sampeyan kudu ndeleng wektu sing luar biasa nalika Wilbur dadi John Wayne ing karir awal.

Wilbur
BURBANK, CA - 06 OKTOBER: Aktor George P. Wilbur melu The Hollywood Show sing dianakaké ing Burbank Airport Marriott Hotel & Convention Center tanggal 6 Oktober 2012 ing Burbank, California. (Foto dening Albert L. Ortega/Getty Images)

Sawetara peran stunt Wilbur sing paling ora bisa dilalekake Ghostbusters, Re-Animator, Fletch, The Monster Squad, Dead Heat, Die Hard, The 'Burbs, Ghostbusters II, A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child, Total Recall, The Exorcist III, The Silence of the Lambs, Cast a Nulis Agawe lan Dr Giggles kanggo ngarani mung sawetara.

Pikiran kita karo putri Wilbur sing isih urip. Saiki wayahe bali lan nonton kinerja Wilbur minangka Micheal Myers ing loro 4 Halloween lan 6 Halloween.

Continue Reading