Home Warta Hiburan Ngeri Nggegirisi Psychedelic 'Ibu Ora Katon' Saiki

Nggegirisi Psychedelic 'Ibu Ora Katon' Saiki

by Waylon Yordania
1,803 views

Mlumpat liwat horor / thriller psychedelic saiki ing VOD.

Freestyle Digital Media wis entuk hak VOD Amerika Utara kanggo Ibu Katon, film horor psychedelic anyar saka panulis lan direktur duo Jacob Gillman lan Matthew Diebler. Distributor sadurunge dirilis Omah Setan dibintangi Zak BagansKelingan ingPrawan ing Buku, lan liyane.  The Invisible Mother saiki kasedhiya ing Apple TV lan piranti streaming liyane. 

Saka sinopsis resmi film kasebut:  Ibu Katon nyritakake babagan stoner lesbi, Marcy, lan simbah, disiksa dening roh psychedelic ing album foto lawas. Marcy bali menyang omah eyange lan golek hantu sing nyata lan wawasan psychedelic, lan Marcy kudu nyuda garis realita kanggo nylametake keluargane.

Ing thriller psychedelic jenuh warna iki, Marcy, sing wiwitan nolak panglihatan kasebut minangka bagean saka dimensine eyange, kanthi cepet tundhuk nggegirisi dhewe, diganggu karo kasunyatan sing lagi gelut lan memedi psikoseksual sing ana ing omahé.

Nanging nalika entitas agawe foto Victoria nyolong mbah kakung ing wayah wengi, Marcy ora duwe pilihan liyane nanging kudu gabung karo tangga teparo ing sisih kidul belle, bakul ganja es krim-truk-truk, eyang sing lagi lara, lan telpon sing enigmatis psikis kanggo ngadhepi phantasm peteng sadurunge kabeh wong sing dheweke ngerti bakal dicekel ing dada sing agawe Ibu Katon.

Ibu Katon nampilake pemeran kalebu Kiersten Warren (Independence Day), Debra Wilson (Scary Movie 4), Richard Riehle (Katrangan Maria Kebangkitan), Brinke Stevens (Pembantaian Pesta Slumber), lan Helen Slayton-Hughes (Parks lan Recreation).

Film iki tayang ing platform digital wiwit Oktober 12, 2021.

Ibu sing ora katon saiki kasedhiya ing kene!

Info liyane ing Ibu Katon, tindakake ing Facebook & Instagram.

Priksa trailer kanggo Ibu Katon ing ngisor iki lan goleki VOD digital saka Freestyle Digital Media!

Translate »