Home Warta Hiburan Ngeri Meg Tilly, Gina Gershon lan Joe Pantoliano Kabeh Gabung Musim 2 'Chucky'

Meg Tilly, Gina Gershon lan Joe Pantoliano Kabeh Gabung Musim 2 'Chucky'

Joey Pants!

by Trey Hilburn III
2,303 views
Chucky

Chucky musim 2 bakal panas, sampeyan. Kita wis ngerti manawa Fiona Dourif lan Jennifer Tilly bakal bali maneh ing musim anyar, nanging para pemain sing apik tenan wis tuwuh kanthi apik. Pengumuman pemain gedhe paling anyar teka liwat Chucky sosial. Unggahan kasebut nampilake foto sing apik kabeh klompok aktor kabeh posing bebarengan.

Kita akeh penggemar Joey Pants ing kene. Wong lanang, minangka legenda ing karya aktor karakter. Kajaba iku, Gina Gershon wis gabung karo Meg Tilly! Sampeyan ngerti apa tegese, Kaiket penggemar! Iku dicokot saka Washowski kang Kaiket reuni ing wangun Chucky mangsa 2. Saliyane sing aktor gedhe kita uga Sutton Stracke lan Tony Nappo.

Chucky

Kajaba iku, Don Mancini bali dadi showrunner kanggo musim kapindho SYFY lan USA. Musim pisanan seri kasebut ngasilake asil sing paling apik. Paling penggemar lan kritikus mangan iku. Musim ninggalke pamirsa kanthi cliffhanger sing cukup gedhe.

Sinopsis kanggo Chucky Season 1 dadi kaya iki:

Sawise boneka Chucky sing apik nalika adol pekarangan pinggiran kutha, kutha Amerika sing apik bakal kacau nalika seratus rajapati sing nggegirisi wiwit mbabarake munafik lan rahasia kutha kasebut. Kangge, tekane mungsuh lan sekutu saka jaman mbiyen Chucky ngancam bakal mbukak kasunyatan sing ana ing pembunuhan kasebut, uga asal-usul boneka setan kasebut minangka bocah sing umume umume sing dadi monster terkenal iki.

Kita ora sabar ngenteni apa sing bakal ditindakake Mancini Chucky mangsa 2. Kita uga bungah banget kanggo ndeleng apa bit liyane casting sing nuduhake wis ing nyimpen. Apa sampeyan bungah babagan Chucky mangsa 2?