Home Warta Hiburan Ngeri Pembunuh Nggawe Korban dadi Burger

Pembunuh Nggawe Korban dadi Burger

by Piper St. James

Pembunuh dendam Joe Metheny miwiti nesu nalika garwane njupuk anak lan mlayu saka omah ing Baltimore, Maryland. Iki minangka percikan sing miwiti kabeh.

Nalika Metheny dicekel ing 2016, dheweke ngakoni tindak pidana kasebut, lan nyalahake kabutuhane dendam kanggo garwane lan wong sing ditinggalake. Nanging, nesu iki sing nggawe lan menehi panganan sing luwih jero ing njero ati.

Nalika nesu nyebabake misine, Metheny nemokake akeh korban sing kebeneran lagi nyebrang dalane urip. Minangka outlet agresi lan dendam nalika ditinggal, bojo sing mbiyen seneng butuh outlet kanggo nesu; lan toko kasebut minangka rajapati, rudo pekso, lan pegel.

Umume pria lan wanita kasebut sing kedadeyan salah ing wektu sing salah yaiku drifters, sing ora duwe omah, lan perek. Wong sing ora ana sing ngerteni wis ilang utawa ilang.

Iki bisa uga padha karo crita sing wis dirungokake ing jaman biyen, nanging sing misahake Metheny saka pembunuh "umum" yaiku kepiye cara mbuwang mayit korban sing ora curiga.

Metheny mbuwang awake, nglumpukake daging lan daginge, lan dicampur karo daging babi lan daging sapi sing digunakake kanggo nggawe hamburger. Dheweke banjur bakal adol hamburger kasebut ing pinggir dalan.

Pembunuh kasebut negesake yen awak duwe rasa sing padha karo daging babi sing digiling. Dheweke ujar "Yen sampeyan nyawiji [karo daging sing digiling] ora ana sing bisa mbedakake." Kasunyatane, ora nate ana siji-sijine pelanggan, lan konsumen sing nindakake tindak kriminal kasebut, ora nate sambat babagan rasane sajian kasebut.
Dene bagean awak sing ora cocog kanggo pembantu hamburger, Metheny ngubur ing truk.

Katon yen tindak pidana ora adhedhasar dendam maneh. Nanging, nalika beku Metheny wis entek, dheweke banjur golek jiwa liyane sing mlarat kanggo bahan khusus ing hamburine sing ditawakake kanggo para pelanggan. Dheweke katon duwe rasa nyata kanggo mateni.

Nalika dheweke dicekel, dheweke ngaku wis mateni 10 wong. Dheweke ujar marang pejabat, "Siji-sijine sing aku rumangsa ora karu-karuan yaiku aku ora bisa mateni wong loro sing dakkarepake, lan iki wanita sadurunge lan bajingan sing digandhengake."

Metheny nglampahi kurang saka sepuluh taun ing pakunjaran sawise nampa rong ukara ukuman mati tanpa parol amarga tiwas Kathy Spicer lan Cathy Ann Magaziner.

Ing 2017 dheweke ditemokake mati ing sel dheweke dening penjaga penjara. Dheweke umure 62 taun.

Related Posts

Translate »