Home Warta Hiburan Ngeri Michael Gross ing Perjalanan Burt Gummer & 'Tremors: Dina Kadhemen ing Neraka'

Michael Gross ing Perjalanan Burt Gummer & 'Tremors: Dina Kadhemen ing Neraka'

by Waylon Yordania

Yen sampeyan takon karo Michael Gross, dheweke bakal ngandhani yen dheweke minangka wong sing paling begja. Dheweke ora mung bisa main salah sawijining bapak TV pungkasan sing misuwur ing sitkom terkenal "Ikatan Kulawarga", nanging nalika acara kasebut rampung, dheweke entuk peran sajrone urip dadi Burt Gummer, slamet kanthi senjata sing nggegirisi banget -franchise franchise tremors.

Gross, sing saiki main ing franchise kaping enem Tremors: Dina Kadhemen ing Neraka, bubar lungguh karo iHorror kanggo ngobrol babagan lelungan sing luar biasa lan carane kabeh diwiwiti kanthi nggawe sejarah televisi.

"Sampeyan pancen ora nganggep samesthine nalika nindakake, lan sampeyan ora ngerti apa tegese wong nalika sampeyan nindakake," ujare aktor kasebut. "Nanging nalika kita wiwit nindakake Ikatan Kulawarga ing lapangan Paramount ing taun 1982, sawijining panggung ing cedhak kita duwe syuting 'Taxi' ing kana. 'Laverne & Shirley' lan 'Happy Days' isih main, 'Joanie Loves Chachi' ana ing studio jejer. ”

Acara kasebut rata-rata 28 yuta pamirso saben minggu, lan nalika rampung ing taun 1989, Gross rada kaget nalika mbukak kesempatan kesempatan sing ora dikarepake.

"Sing pertama tremors pancen penting kanggo aku amarga kedadeyan kasebut langsung metu ing gerbang sawise 'Ikatan Kulawarga' lan mangsuli rong pitakon, "jarene. "Apa bakal ana urip sawise 'Ikatan Kulawarga'? Apa wong bakal nampa aku minangka karakter sing beda banget? ”

Nanging, sawise karir sing apik ing teater langsung sing mainake pirang-pirang peran saben taun, Gross ora nemoni alangan transisi. Kasunyatane, dheweke luwih seneng banget, lan dheweke seneng mbuktekake manawa pangritik kasebut salah.

"Jujur karo sampeyan, transisi ora angel. Iki ditulis kanthi apik lan aku rumangsa ngerti wong iki wiwit wiwitan, ”jlentrehe Gross. "Aku rumangsa luwih ora kepenak nalika main Steven Keaton sing normal banget. Aku seneng dolanan wong edan, luwih akeh sing offbeat. ”

Michael Gross lan Reba McEntire ing Tremors pisanan

Nanging, kanggo Gross, main Burt bisa mlaku kanthi lancip banget, lan dheweke nggunakake akeh wektu kanggo mikir kapan utawa kepiye "wong edan kanthi bedhil" lucu, lan kapan dheweke dadi mbebayani? Iki utamane dadi pitakonan sing penting amarga akeh pemotretan masal.

"Pramila pungkasane kita negesake aturan kardinal tremors, "Ujare aktor kasebut. "Ora ana wong sing nembaki bedhil ing manungsa liyane ing film. Manungsa minangka bocah sing apik lan monster kasebut yaiku wong sing ala. Kita kabeh kulawarga manungsa nglawan mungsuh sing sejati. ”

Iku mung salah sawijining elemen sing nggabungake sing nggawe franchise sukses, nanging sawise film pertama, kayane wis mati sadurunge diwiwiti.

Produsen durung ngerti carane masar dhisik tremors nalika dirilis ing bioskop. Dheweke janji karo para penonton film horor hardcore lan ora bisa dikirim. Mung rong minggu ing bioskop, film kasebut ditarik lan dikirim menyang video.

Banjur kedadeyan gaib.

Awal 90-an minangka jaman kamewahan toko sewa video, lan tremors nomer sewa wiwit tuwuh kanthi eksponensial. Minangka kultus kaya ing ngisor iki sing ora ana sing ngarepake lan ora ana sing luwih kaget tinimbang Gross nalika dheweke njaluk telpon yen dheweke kepengin nggawe terusan.

"Wong-wong mau nyeluk aku pirang-pirang taun mengko lan ujar, 'Apa sampeyan yakin bakal nggawe wong liya?' lan aku ujar ora ngandhani, ”ujare Gross. "Nanging kayane, wis diwarisake kaya rahasia rahasia wong liya. Wis entuk, lan masarakat pengin luwih akeh. ”

"Liyane" diterjemahake menyang peran Gross sing luwih penting ing busur franchise. Nawakake kesempatan Kasar kanggo nggoleki sapa sejatine Burt Gummer lan apa sing nggawe dheweke nggawe keputusan sing dipilih.

"Nalika kita mlebu Gegaman 5, Aku ngandhani yen kita butuh luwih akeh tantangan kanggo Burt. Kita ngerti dheweke bisa mburu monster. Nanging kepiye carane bisa nantang dheweke? " Gross ngandika. "Dadi, kita nggawa putrane lan takon, 'Kepiye wong sing kesepian ngadhepi kasunyatan manawa ana wong liya sing pengin dadi bagean saka uripe?'"

Jebule, tantangan sing menarik lan nyenengake yaiku Burt ora bisa dipungkiri lan pungkasane dheweke lan putrane teka ... ayo, ayo ngarani gencatan senjata.

Jamie Kennedy lan Michael Gross ing Tremors

Dening film paling anyar, Burt lan putrane, Travis (dimainake dening Jamie Kennedy), mburu Graboid bebarengan, wektu iki ing sisih paling lor Kanada ing ngendi Burt pungkasane ngadhepi tantangan sing paling gedhe, yaiku: kematiane dhewe.

"Kepiye carane wong sing kontrol dadi perkara sing paling penting ing uripe bisa menehi kontrol kasebut?" aktor takon. "Minangka sing paling angel ing uripe yaiku ora bisa nyebabake gelut."

Tremors: Dina Kadhemen ing Neraka, sing bakal nggegirisi DVD lan Blu Ray tanggal 1 Mei, mbuktekake manawa franchise iki ora bakal ilang. Nyatane, tremors bisa uga dadi franchise sing paling konsisten. Dheweke durung nguciwani para penggemar, lan nalika Gross nuduhake ing pungkasan wawancara, para penggemar pungkasane bakal nemtokake nasib seri makhluk sing dicoba lan sejatine iki.

"Sampeyan ora bisa ngerti apa sing bakal kedadeyan," jlentrehe. "Aku tansah totoan nglawan Hollywood. Tampilake bisnis nuduhake 5% lan 95% bisnis, nanging yen enem sukses, aku duwe kesempatan bisa bali maneh. "

Priksa trailer kanggo Tremors: Dina Kadhemen ing Neraka ing ngisor iki lan goleki ing DVD, Blu Ray lan VOD tanggal 1 Mei 2018!

Related Posts

Translate »