Home Seri NgeriSeries StreamingAmazon (seri) Neil Gaiman's 'Anansi Boys' ing Pembangunan minangka Seri ing Amazon

Neil Gaiman's 'Anansi Boys' ing Pembangunan minangka Seri ing Amazon

by Waylon Yordania
1,153 views
Anansi Lanang

Amazon wis menehi greenlight menyang adaptasi seri novel corak genre Neil Gaiman Anansi Lanang. Panulis nulis seri kasebut karo pelawak lan aktor Inggris legendaris Sir Lenny Henry.

Anansi Lanang rak buku pisanan diwiwiti ing taun 2005 lan nampilake paraga, Pak Nancy, sing penggemar Gaiman sadurunge dikenalake ing taun 2001 Amérika Dewa. Sinopsis novel iki diwaca:

Urip normal Fat Charlie Nancy mungkasi nalika bapake tiba mati ing panggung karaoke Florida. Charlie ora ngerti bapake minangka dewa. Lan dheweke ora nate ngerti yen dheweke duwe sedulur. Saiki sedulur Spider ana ing ngarep lawang omah - arep nggawe uripe Fat Charlie luwih menarik. . . lan luwih mbebayani.

Adaptasi seri anyar digawe minangka bagean saka kesepakatan sakabehe sing ditandatangani Gaiman karo Amazon Studios pirang-pirang taun kepungkur sing uga adaptasi omens Good, novel sing ditulis karo kanca lan mentor Terry Pratchett. Musim kapindho saka omens Good bubar diumumake kanggo Amazon, uga.

Panulis njupuk Twitter kanggo ngumumake seri sing bakal teka lan nuduhake desain poster resmi sing bisa dideleng ing ngisor iki.

Kajaba iku, penulis ngubungake menyang postingan blog ing endi dheweke nuduhake "Kabeh informasi sing bisa dakbabarake Anansi Lanang. "

Ing kirim, sing bisa diwaca lengkap ing kene, rinci babagan panulisan novel lan kepiye Henry uga main wiwitan wiwit 20 taun kepungkur. Dheweke uga menehi pitunjuk babagan casting, sanajan durung ana jeneng resmi sing dirilis.

Aku bakal menehi sampeyan pitunjuk: salah sawijine anggota pemeran kita wis melu acara umum karo aku sawetara wektu suwene limang taun. Wangsulan: Bab ingkang kaping pisanan sing dicritakake nalika ketemu ing panggung mburi yaiku buku sing disenengi yaiku buku audio Anansi Lanang, diwaca dening Lenny Henry. Lan nalika dakkandhani yen ana bagean ing buku sing asline ditulis karo dheweke, dheweke seneng banget. Dadi nalika kasunyatane, dheweke dadi wong pisanan sing dakkarepake, lan sing pertama setuju.

iHorror bakal nggawe sampeyan dikirim ing kabeh warta paling anyar kanggo Anansi Lanang amarga kasedhiya.

Apa sampeyan penggemar novel Gaiman? Ayo ngerti apa sing sampeyan pikirake ing komentar!

Translate »