Home Warta Hiburan Ngeri 'Netflix lan Chills' Nggawe Gegandhengan kanggo Halloween!

'Netflix lan Chills' Nggawe Gegandhengan kanggo Halloween!

by Waylon Yordania
12,164 views

Sampeyan kudu September. Saben layanan streaming lan saluran kabel ngluncurake program kanggo wektu paling apik ing taun iki, lan saben menit lagi wae ing kene. Ora bakal kalah, Netflix lan Chills bali maneh karo program anyar lan nyenengake ing wulan September lan Oktober.

Ora mung debut seri anyar, nanging saben dina Rebo, raksasa streaming bakal debut film medeni anyar supaya sampeyan bisa bali luwih akeh sajrone musim. Saka film kulawarga nganti medeni hardcore, Netflix lan Chills duwe soko kanggo kabeh wong.

Deleng kabeh hiburan ing ngisor iki lan aja lali njupuk grafis ing sisih ngisor kanggo pandhuan referensi cepet!

Netflix lan Chills September, 2021

8 September, Menyang Night Musim 2: 

Nalika kita ninggalake penumpang Flight 21 ing pungkasan Musim 1 sing pungkasane golek perlindungan saka srengenge ing bunker militer Soviet lawas ing Bulgaria, sayangé istirahat kasebut cekak nalika kacilakan ngrusak sebagian pasokan panganan. Dumadakan mburu metu ing ndhuwur, dheweke kudu plancong menyang Global Seed Vault ing Norwegia minangka upaya sing nekat supaya slamet. Nanging dheweke dudu siji-sijine sing duwe ide kasebut ... Atas jeneng sing paling apik, klompok kita kudu pisah, main apik karo kru militer sing dadi tuan rumah, lan ngorbanake wektu balapan.

10 September, Lucifer Musim Final:

Iki, musim pungkasan Lucifer. Kanggo nyata wektu iki. Iblis dhewe wis dadi Gusti Allah ... meh. Napa dheweke ragu-ragu? Lan nalika jagad iki wiwit ngrembaka tanpa Gusti Allah, apa sing bakal ditindakake? Gabung nalika ngucapake pamit manis menyang Lucifer, Chloe, Amenadiel, Maze, Linda, Ella lan Dan. Nggawa jaringan.

10 September, Prey:

Ing akhir minggu pesta sarjana, Roman, seduluré Albert lan kanca-kancané mlaku-mlaku menyang alas. Nalika klompok kasebut krungu swara tembakan ing sacedhake, dheweke diarani para pemburu ing alas. Nanging, dheweke bakal nyoba supaya bisa urip nalika ngerti yen dheweke wis dadi penembak misterius.

Roman (David Kross), Albert (Hanno Koffler), Peter (Robert Finster) ing Prey ing Netflix lan Chills

15 September, Buku Wengi:

Nalika Alex (Winslow Fegley), bocah lanang sing kepengin banget crita medeni, kepepet karo penyihir jahat (Krysten Ritter) ing apartemen ajaib, lan kudu crita saben wengi supaya tetep urip, dheweke gabung karo tahanan liyane, Yasmin ( Lidya Jewett), kanggo golek cara kanggo uwal.

17 September, Game Cumi:

Undhangan misterius kanggo gabung karo game kasebut dikirim menyang wong sing duwe risiko sing butuh dhuwit. 456 peserta saka kabeh lapisan masyarakat dikunci ing lokasi rahasia sing main game supaya bisa menang 45.6 milyar won. Saben game minangka dolanan bocah-bocah tradisional Korea kayata Red Light, Green Light, nanging akibate kalah yaiku mati. Sapa sing bakal menang, lan apa tujuane game iki?

22 September, gangguan:

Nalika bojo lan bojo pindah menyang kutha cilik, invasi omah nggawe bojone trauma lan curiga yen wong-wong sing ana ing sekitar dheweke bisa uga ora kaya sing katon.

24 September, Massa tengah wengi:

saka Ing Haunting of Hill House pencipta Mike Flanagan, MASA MALAM nyritakake babagan komunitas pulau cilik lan terisolasi sing pamisahan sing ana saiki dikuatake kanthi bali saka pemuda sing ora sopan (Zach Gilford) lan tekane pendeta karismatik (Hamish Linklater). Nalika penampilan Paulus ing Pulo Crockett cocog karo kedadeyan sing ora bisa dijlentrehake lan katon ajaib, semangat religius sing saya anyar bakal entuk komunitas - nanging apa mukjijat kasebut bisa ngasilake?

29 September, Wong Chestnut:

Manungsa Chestnut wis ditemtokake ing pinggiran Copenhagen sing sepi, ing kana polisi nggawe penemuan sing elek nalika esuk Oktober. Wanita enom ditemokake dibunuh kanthi brutal ing papan dolanan lan tangane ilang. Ing jejere dheweke ana wong cilik sing digawe saka kastanye. Detektif enom sing ambisius Naia Thulin (Danica Curcic) ditugasake ing kasus kasebut, bebarengan karo pasangan barange, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard). Dheweke ora suwe nemokake bukti misterius marang wong kastanye - bukti sing ana gandhengane karo bocah wadon sing ilang setaun sadurunge lan dianggep mati - putri politisi Rosa Hartung (Iben Dorner).

29 September, Ora Ana Sing Bakal Urip:

Ambar minangka imigran kanggo ngimpi ngimpi Amerika, nanging nalika dheweke kepeksa njupuk kamar ing kos, dheweke nemu ngipi elek dheweke ora bisa uwal.

Netflix lan Chills Oktober 2021

1 Oktober, Kucing ajrih:

Ing ulang taune sing kaping 12, Willa Ward nampa hadiah purr-fect sing mbukak kunci jagad ilmu sihir, kewan ngomong lan luwih akeh karo kanca-kanca sing paling apik.

5 Oktober, Uwal saka Pakaryan:

Apa Dina Anyar bisa tahan kejutan ing omah gedhong Undertaker? Sampeyan kudu milih nasibe khusus ing tema WWE sing interaktif.

Uwal saka Pakaryan. (LR) Big E, Xavier Woods, Kofi Kingston lan Undertaker sing uwal saka Undertaker. c. Netflix © 2021

6 Oktober, Ana Wong Nang Omah Sampeyan:

Makani Young pindhah saka Hawaii menyang kutha cilik Nebraska sing sepi lan bisa urip bareng karo eyange lan ngrampungake sekolah menengah, nanging nalika ngetung nganti lulus, kanca sakelas padha kepengin nemoni rahasia sing paling peteng ing kabeh kutha, medeni korban nalika nganggo topeng kaya urip ing rai dhewe. Kanthi pasthi misterius dhewe, Makani lan kanca-kancane kudu nemokake identitas pembunuh kasebut sadurunge dadi korban. ANA WONG ING JAMU adhedhasar novel laris New York Times Stephanie Perkins kanthi jeneng sing padha lan ditulis kanggo layar dening Henry Gayden (Shazam!), disutradarai dening Patrick Brice (penjilat) lan diproduksi dening Monster Monster Atom James Wan (Ing Conjuring) lan Shawn Levy's 21 Laps (Stranger Things). (Ora ana foto utawa trailer Netflix lan Chills saiki.)

8 Oktober, Peteng lan Grimis:

Tindakake Hansel lan Gretel nalika crita metu dadi crita sing mbeling lan nyenengake kanthi kejutan aneh - lan medeni.

13 Oktober, Ngimpi Demam:

Wong wadon nom-noman seda adoh saka omah. Ana bocah lanang lungguh ing sandhinge. Dheweke dudu ibune. Dheweke dudu anake. Bareng, dheweke nyritakake babagan jiwa sing rusak, ancaman sing ora katon, lan kekuwatan lan keputusane kulawarga. Adhedhasar novel sing diakoni kanthi internasional sacara kritis dening Samanta Schweblin.

FEVER DREAM (L nganti R) Emilio Vodanovich dadi David lan María Valverde dadi Amanda ing FEVER DREAM. Cr. NETFLIX © 2021

15 Oktober, Halloween Fintastic Sharkdog:

Hiu / asu favorit kabeh wong siyap kanggo spesial Halloween fintastic dhewe!

15 Oktober, sampeyan Mangsa 3:

Ing Mangsa 3, Joe lan Love, saiki wis omah-omah lan ngopeni bayine, wis pindhah menyang papan sing cedhak karo California Lor ing Madre Linda, ing sacedhake pengusaha teknologi istimewa, blogger ibu sing adiluhung, lan biohacker sing misuwur ing Insta. Joe setya marang peran anyar minangka bojo lan bapak, nanging wedi impulsif nyebabake Cinta. Banjur ana atine. Apa wanita sing digoleki suwene iki bisa urip ing tangga cedhak? Mecah saka kandhang ing ruang paling ngisor ing ruang paling ngisor. Nanging kunjara perkawinan sing sampurna karo wanita sing trik trik? Ya, iki bakal mbuktekake uwal sing luwih rumit.

20 Oktober, Waos wengi:

Kanggo entuk dhuwit ekstra, siswa kuliah Benny (Jorge Lendeborg, Jr.) cahya bulan dadi kusir sajrone sewengi. Tugasé: ngeterake loro wanita enom sing misterius (Debby Ryan lan Lucy Fry) ngubengi Los Angeles kanggo mlayu wengi. Ditawan dening pesona para klien, dheweke nuli ngerti manawa para penumpang duwe rencana dhewe - lan ngelak getih sing akeh. Nalika bengi ora bisa dikendhaleni, Benny diluncurake ing tengah-tengah perang rahasia sing nggawe suku vampire saingan nglawan para pelindung ing jagad manungsa, sing dipimpin dening sedulure (Raúl Castillo), sing ora bakal mandheg nggawa dheweke bali menyang ayang-ayangan. Kanthi sunrise cepet banget, Benny kepeksa milih antarane wedi lan godaan yen pengin tetep urip lan nylametake Kutha Malaikat.

GIGI Bengi (2021)

27 Oktober, Hypnotic:

Kate Siegel, Jason O'Mara, lan Dule Hill main ing film iki babagan wanita sing entuk luwih akeh tinimbang dheweke nyang-nyangan nalika njaluk bantuan hipnoterapis.

Netflix lan Hypnotic Chills

Oktober TBD, Locke & Kunci Musim 2:

Musim kaping loro, njupuk sedulur Locke luwih adoh nalika lagi golek-golek golek rahasia babagan kulawarga.

Netflix lan Chills Locke & Key

Oktober TBD, Ora Ana Sing Turu ing Alas Bengi, Bagean 2:

Sekuel film horor Polandia taun 2020, Ora Ana Sing Turu ing alas

Netflix lan Chills

Translate »