Home Warta Hiburan Ngeri Cuplikan 'Midnight Mass' Netflix nggawe Teror ing Kutha Pesisir

Cuplikan 'Midnight Mass' Netflix nggawe Teror ing Kutha Pesisir

Aja wedi

by Trey Hilburn III
20,887 views
Massa tengah wengi

Cuplikan kanggo nawakake Mike Flanagan ing Netflix sabanjure Ing Haunting of Hill House lan Tdheweke Angker saka Bly Manor iku pungkasanipun kene! Massa tengah wengi katon uga doozy. Mesthi duwe sawetara Stephen King Barang sing Penting getar disiram ing panggonan ing saindhenging trailer. Aku penggemar film pusat kutha pesisir sing terisolasi, mula akeh prekara sing salah amarga saka peradaban. Cuplikan kasebut ora nguciwani kita, mung menehi misteri lan daging supaya kita luwih luwe. Untunge, kita ora kudu ngenteni suwe. Massa tengah wengi mlebu ing Netflix pungkasan wulan iki.

Sinopsis kanggo Massa tengah wengi kaya ngene:

Crita saka komunitas pulo cilik lan terpencil sing pamisah sing ana saiki dikuatake kanthi bali saka pemuda sing ora sopan (Zach Gilford) lan tekane pendeta karismatik (Hamish Linklater). Nalika penampilan Paulus ing Pulo Crockett cocog karo kedadeyan sing ora bisa dijlentrehake lan katon ajaib, semangat religius sing anyar nggawe komunitas kasebut - nanging apa mukjizat kasebut bisa ngasilake?

Massa tengah wengi dibintangi Kate Siegel, Henry Thomas, Annabeth Gish, Robert Longstreet, Alex Essoe, Michael Trucco, Samantha Sloyan, Rahul Abburi, Crystal Balint, Matt Biedel, Rahul Kohli, Kristin Lehman, Igby Rigney, lan Annarah Cymone.

Apa sampeyan bungah ndeleng Massa tengah wengi? Ayo ngerti ing bagean komentar.

Massa tengah wengi arep diwiwiti ing Netflix wiwit tanggal 24 September.

Translate »