Home Warta Hiburan Ngeri Netflix 'The Old Guard' Nggawe Tanggal Premiere Musim Panas

Netflix 'The Old Guard' Nggawe Tanggal Premiere Musim Panas

by Waylon Yordania
Pengawal Lawas

Netflix's Pengawal Lawas disetel kanggo debut ing platform streaming tanggal 10 Juli 2020.

Adhedhasar novel grafis kanthi jeneng sing padha, film kasebut gegayutan karo klompok tentara bayaran abadi sing nglindhungi jagad fana ing sekitare.

Sawise kabisan supranatural kasebut kapapar ing jagad iki, dheweke kudu berjuang supaya bebas saka wong-wong sing bakal nyoba ngrebut kemampuane.

Gina Prince-Bythewood ngarahake film kasebut adhedhasar skrip saka Greg Rucka (Whiteout) sing dadi komik karo Leandro Fernandez.

Charlize Theron (monster) lintang dadi Andy, pimpinan klompok tentara bayaran. Dheweke gabung karo Chiwetel Eljofor (Doctor Strange), Harry Melling (ing Harry Potter waralaba), Natacha Karam (Tanah kelairan), Kiki Layne (Yen Beale Street Bisa Ngobrol), Marwan Kenzari (Aladdin), lan Veronica Ngo (padhang).

Pengawal Lawas diterbitake dening Image Comics ing wulan Februari 2017 kanthi nulis lan karya seni Rucka dening Fernandez sing wis nggarap judhul liyane kalebu Deadpool lan Punisher: Maks.

Seri asli mbukak limang masalah lan banjur diterusake seri kaping pindho kanthi Pengawal Lawas: Pasukan Multiplied.

Deleng trailer cuplikan pertama kanggo Pengawal Lawas ing ngisor iki lan goleki ing Netflix ing 10 Juli 2020.

Related Posts

Translate »