Home Warta Hiburan Ngeri Game 'Aliens' Anyar ing Kerjane saka Fox

Game 'Aliens' Anyar ing Kerjane saka Fox

by Shaun Horton

Game adhedhasar ing alien jagad raya kayane kena utawa kangen. Patang taun kepungkur, kita entuk bulls-eye sing ana Alien: hubungan, lan sadurunge iku kangen yaiku Kolonial Marinial.

Minggu iki, Fox Entertainment ngumumake tuku Cold Iron Studios kanggo nggarap game video anyar sing ana ing alien Semesta

Cold Iron Studios misuwur amarga kerjaane Perfect World Entertainment, sing fokus ing MMORPG kaya Neverwinter lan Star Trek Online. Anggota tim uga wis nggarap game hit kasebut Metroid Perdhana 3 lan Bioshock Tanpa wates.

Warta babagan game sabanjure yaiku penembake bisa nggawe sawetara pemain game canggih, ngelingi sejarah franchisee, lan akeh sing ngarep-arep sekuel hits sing medeni Alien: hubungan.

Gambar saka flickr.com

Presiden studio ing FoxNext Games, Aaron Loeb ujar ing rilis pers "Cold Iron Studios duwe desain apik, kriya lan bakat pangembangan sing kita sambut kanggo disambut ing FoxNext Games nalika ngupayakake tujuan nggawe multi-platform, multi-genre portofolio game sing apik. Aku penggemar pribadi karya Iron Wesi sadurunge lan kita kabeh ing FoxNext Games seneng banget bisa kerja bareng karo dheweke nalika nggawe jagad sing terus-terusan tumindak, misteri ing kekasih iki asing alam semesta. ”

Rencanane yaiku kanggo ngeculake game kasebut kanggo PC lan sawetara konsol sing durung dingerteni, nanging kita isih adoh saka ndeleng apa-apa konkrit, utawa malah ora mbedakake babagan tanggal rilis.

Kangge, FoxNext Games ngrencanakake nerbitake RPG seluler sing bisa diputer gratis ing alam semesta Marvel kanthi judhul Marvel Strike Force minangka game debut ing wiwitan taun 2018. Sanajan ora ana setelan sing medeni, utawa ambane game PC, kita bisa uga ngrasakake kualitas FoxNext Games sing dikarepake.

Muga-muga bisa nggawe pikiran para pemain game dadi gampang.

Related Posts

Translate »