Home Warta Hiburan Ngeri Tv Scream Anyar Nuduhake Pembaruan Karakter

Tv Scream Anyar Nuduhake Pembaruan Karakter

by admin
952 views

Versi TV Scream pungkasane casting lan motret pilote.  TVLine wis entuk katrangan karakter sing bakal digunakake kanggo skrip casting. Nerusake film kasebut, seri TV Scream kayane duwe pemeran biasane remaja.

Scream TV Series Ing MTV

  • Harper Duval: Kaendahan umur 16 taun "sing ora duwe introvert lan intelektual dadi kupu-kupu sosial", nanging dikepengini dening masarakat sing populer dadi salah sawijine. "Dheweke rumangsa salah amarga dheweke adoh saka kanca sing paling apik Audrey," nanging paling ora dheweke duwe hubungan 'Gilmore Girls'-esque karo ibu Maggie supaya tetep sehat.
  • Audrey Jesen: Mantan BFF Haper digambarake minangka "putri sing kepengin weruh pastor pastor Lutheran" sing "tampil luwih apik tinimbang ayu." "Penyanyi sing artsy" iki ngimpi dadi pembuat film lan nuduhake ikatan sing erat karo jenius teknologi Nuh.
  • Nuh Foster: Confidante sing paling cedhak Audrey yaiku "kreatif, brilian lan pinter ing teknologi dadi Steve Jobs sabanjure." Bejo kanggo dheweke, dheweke duwe rasa humor ("la John Cusack ing masa remaja") sing nulungi dheweke navigasi ing aula sekolah menengah. Apa maneh, Nuh nduwe “ilmu ensiklopedia babagan buku, film, TV, aplikasi, lsp.”
  • Margaret "Maggie" Duval: Ibune Harper, umure nganti umure 40-an, minangka pamriksa medis ing kutha kasebut, "geek ilmu sing wis diwasa sing ora nggenahake kaendahane." Maggie ngentekake akeh wektu kanggo ngupayakake bapakne Harper sing ditinggal. Oh, lan dheweke duwe "rahasia peteng saka mbiyen."

Ditulis dening Jill Blotevogel (Ravenswood, Pulo Harper, Eureka), pilot diwiwiti kanthi video YouTube sing dadi virus, sing nuli nyebabake masalah kanggo remaja Audrey lan kayane dadi "Katalis kanggo pembunuhan sing mbukak jendhela kanggo [dheweke] kutha kepungkur masalah."

Apa sampeyan mikir babagan Scream sing dadi acara TV? Ayo ngerti ing komentar.

Lan kanggo sampeyan kabeh Scream SUPER FANS ing kana.  Priksa koleksi apik tenan iki:

Kabeh papat film SCREAM kalebu ing Edisi Kolektor khusus, kanthi Edhisi Kolektor SCREAM 2 mung kasedhiya ing set kothak iki. Disk khusus nampilake dokumenter ing mburi layar, tes layar, outtake, lan fitur Kamar Pemotong khusus sing ngidini para pamirsa bisa nyunting adegan ing omah. Fitur DVD-ROM kalebu screensaver, game sepele, skenario lan dhaptar foto.

Klik ing kene kanggo tuku!

Scream Box Set Edisi Khusus

Translate »