Home Warta Hiburan Ngeri Klip Film 'Wrong Turn' Anyar Nuduhake Para Panjaluk Log Raksasa

Klip Film 'Wrong Turn' Anyar Nuduhake Para Panjaluk Log Raksasa

by Timothy Rawles
Salah Giliran (2021)

Giliran Salah: Yayasan ngluncurake klip tampilan kaping pisanan ing minggu kepungkur. Saiki judhul Giliran salah film kasebut dibintangi karo Matthew Modine, Charlotte Vega, lan Bill Sage; dijadwalake dirilis ing bioskop (lan VOD sing ora diwatesi) kanggo mung sewengi ing tanggal 26 Januari.

Klip kasebut iku istimewa IGN lan menehi cahya sithik ing karakter enom sing wis ilang ing alas lan dilacak dening sekelompok bukit bukit kanibalistik. Pencipta seri Alan B. McElroy bali kanggo nulis ekuel reboot iki nalika Mike P. Nelson (Domestik) ngarahake.

Cuplikan ing ngisor iki nyritakake nuduhake sekelompok kanca sing mlaku mudhun liwat Appalachian Trail. Ora ana papan, wit wit raksasa diluncurake lan wiwit digulung kaya dene alat uap abad pertengahan. Nalika lagi uwal saka jebakan, ana sawijining nom-noman (Vardaan Arora) sing didhukung menyang wit nalika log sing metu

Waralaba, sing diwiwiti ing taun 2003, duwe (nganti saiki) limang sekuel, kanthi kritik beda-beda. Umume, para penggemar setya karo bintang asli Eliza Dushku lan Desmond Harrington. Resort minangka entri terakhir ing seri kasebut ing taun 2014. urip maneh diwiwiti syuting wulan September 2019 sadurunge pandemi kasebut.

Poster Giliran Salah

Nalika slashers trap mlebu, ing Giliran salah waralaba diwiwiti kuwat. Sanajan konsep kasebut dipinjam saka alur crita liyane, para penggemar horor kesengsem karo mateni lan kualitas produksi. Ing film mengko, wong kanibal, masing-masing kanthi gaya mateni dhewe dadi monster film sing bisa dieling-eling sing dawa umur franchise.

Iki paling anyar siji teka ing wektu nalika para penggemar horor ngelak film sing dipoles studio sawise ngrasakake film horor independen sing hebat nalika dikarantina ing omah. Pabrik produksi Jerman Constantin Films diproduksi Giliran salah karo Saban njupuk hak distribusi Amerika Utara pungkasan taun kepungkur.

Giliran salah bakal dirilis sewengi ing bioskop, lan VOD, tanggal 26 Januari.

Related Posts

Translate »