Home Warta Hiburan Ngeri 'The Munsters' Rob Zombie Pungkasane Nemu Teaser Nyenengake

'The Munsters' Rob Zombie Pungkasane Nemu Teaser Nyenengake

Dadi Isih Kita Munster Asih Ati

by Trey Hilburn III
42,690 views
Munster

Kita wis nglaporake Rob Zombie The Munster kabar kanggo wektu apik saiki. Saben minggu, sutradara wis menehi update babagan tambahan pemain film, lokasi, dandanan lan lemari klambi. Saben mbukak wis sambutan awesomely. Tambahan saka karakter kaya ngethok jero Zombo lan Pakdhe Gilbert wis kita bungah banget. Wektune wis teka kanggo ndeleng trailer teaser sing nyata The Munster lan kita cukup bungah bab iku.

Munster

Salah sawijining kejutan paling gedhe babagan film iki yaiku film kasebut bakal dirating PG. Sing mangkat ageng saka beya biasa Zombie kang kisaran saka House of 1000 Corpses kanggo 31 lan ngluwihi. Nanging, The Munster njanjeni pengalaman sing beda-beda lan pungkasane kita bisa ndeleng apa sebabe. Iki loro lan dudu Zombie. Iku mesthi nuduhake katresnan sutradara kanggo serial televisi lawas lan raos nonton televisi lawas ing umum. Nanging, iku ora nggawa gore gedhe lan raunchiness sing ngisi akeh film lan karakter Zombi.

Kita mesthi bungah kanggo ndeleng luwih saka Zombie The Munster! We are looking nerusake kanggo trailer lengkap, nanging utamané kita looking nerusake kanggo nonton siji iki ing bioskop!

Apa sampeyan mikir babagan Zombie The Munster?