Home Warta Hiburan Ngeri 'Scream' Mung Ngundhuh Sawetara Foto Killer Anyar Nalika Ngenteni Teaser

'Scream' Mung Ngundhuh Sawetara Foto Killer Anyar Nalika Ngenteni Teaser

Aku Bakal Langsung Bali ...

by Trey Hilburn III
11,316 views

Kaping gangsal Scream ing waralaba saya cedhak kanggo diluncurake. Lan, kita malah luwih cedhak karo trailer teaser kanggo film sing bakal mudhun minggu iki. Dadi, kanggo ngatasi rasa keluwen lan nambah napsu, kita duwe sawetara foto saka wong sing apik tenan EW.

Foto kasebut ngenalake kita babagan karakter klasik uga kelas karakter anyar. Mesthi uga ana tembakan Ghostface sing apik banget sing lurking ing lorong. Aku seneng banget karo bocah lanang sing ala, Kyle Gallner kanthi rod sing panas. Wedjangane babar pisan kanggo mbuwang barometer sing bisa mateni. Dheweke duwe tampilan Skeet Ulrich banget, mula dheweke kudu dadi abang abang. Aku ora kepengin banget.

Bebarengan karo foto lan poster anyar, yaiku logline anyar, "Mesthi ana sing sampeyan kenal". Baris sing tenan medeni amarga pancen sing diandharake polisi marang korban nalika ana tindak pidana. Amarga, wong-wong sing kita kenal minangka wong sing nglarani kita. Wong manca ora menehi efek.

Karakter klasik mesthi luwih tuwa saiki, nanging kabeh katon apik banget. David Arquette duwe rubah abu-abu, getaran anyar kanthi tampilan anyar.

Apa pendapat sampeyan babagan foto anyar saka Scream? Ayo ngerti ing kaca Facebook utawa Twitter.

Scream mlayu ing bioskop tanggal 14 Januari 2022.

Scream

Kredit: Duweni Gambar Paramount

Scream

Kredit: Duweni Gambar Paramount

Scream

Kredit: Duweni Gambar Paramount

Kredit: Duweni Gambar Paramount

Scream

Kredit: Duweni Gambar Paramount

Kredit: Duweni Gambar Paramount

Kredit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Kredit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Kredit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Kredit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Kredit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Kredit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Kredit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Kredit: Brownie Harris / Gambar Paramount

Translate »