Home Warta Hiburan Ngeri Tonton Episode Pertama 'Chucky' Saiki, Saiki

Tonton Episode Pertama 'Chucky' Saiki, Saiki

Mangkene Episode Pertama ing Entirety

by Trey Hilburn III
7,354 views
Chucky

Episode kaping pisanan Syfy's Chucky kasedhiya gratis ing kene. Yen sampeyan durung bisa nonton, saiki dadi wektu paling tepat kanggo golek lan ngerti apa sing disenengi kabeh wong.

Sinopsis kanggo Chucky kaya ngene:

Ing seri televisi anyar, kutha Amerika sing apik bakal kacau-kacau sawise boneka 'Good Guy' sing umur pirang-pirang taun kepungkur didol ing pinggiran kutha suburban. Ora suwe, kabeh wong kudu gelut karo rajapati sing nggegirisi sing wiwit mbabarake munafik lan rahasia sing didhelikake ing kutha kasebut. Kangge, kanca lan mungsuh saka masa lalu Chucky creep bali menyang jagad lan ngancam kanggo mbabarake kasunyatan ing asal-usul misterius minangka bocah sing umume biasa sing dadi monster terkenal iki.

Episode kapisan diwiwiti kanthi wiwitan. Bakal rampung kanthi wektu sing cendhak kanthi langsung Chucky lan getih lan lara. Kayane kaya ngono Chucky mung wis nesu amarga wis tuwa. Dheweke uga duwe karakter sing kaget kanggo Devon Sawa sing main dadi sedulur kembar ing seri kasebut.

Apa sampeyan bisa nonton episode kaping pisanan saka Chucky durung? Ayo ngerti apa sing sampeyan pikirake ing kaca Facebook lan Twitter. Apa ngenteni kanggo nonton klik ing ngisor iki!

Translate »