Sambungake karo kita

News

Nonton 'Halloween 5: The Revenge of Michael Myers' ing Myers Home

Published

on

Halloween

Michael Myers ana nganti kabeh limo ora apik nalika kita tak watara kanggo 5 Halloween. Film kasebut njupuk franchise ing kabeh arah anyar. Mesthine, film kasebut ora apik banget lan sayangé, nomer box office ora mbantu ngarahake arah franchise kasebut nganti suwe. On Set Cinema duwe screening khusus saka 5 Halloween ing omahé Myer ing Salt Lake City. Saliyane nonton film kasebut, paket kasebut bakal kalebu penginapan lan barang-barang liyane sing keren banget.

Sadurunge ngomong apa-apa, kita ngerti manawa omah Myers asli ora ana ing Salt Lake. Pranyata ultra-penggemar Kenny Caperton mbangun replika omah Myers ing Salt Lake City. Omah iki minangka replika sing teka karo sawetara kejutan sing nyenengake sing bakal ditindakake para penggemar horor.

Sinopsis kanggo 5 Halloween kaya ngene:

Sawise koma sajrone setaun, Michael Myers (Donald L. Shanks) tangi lan bali menyang kutha asale ing Illinois, kanthi niat mateni keponakane, Jamie (Danielle Harris), sing wis dikurung ing institusi mental. wiwit nyoba pungkasan Michael kanggo mateni dheweke. Suspecting link psikis antarane Michael lan Jamie, psikiater Dr Sam Loomis (Donald Pleasence) gabung pasukan karo Sheriff Ben Meeker (Beau Starr) lan nyoba kanggo mungkasi rampage paling anyar Michael.

Halloween

ON SET CINEMA minangka seri film sing terus-terusan sing njupuk fandom luwih maju kanthi pemutaran film langka saka favorit kultus lan klasik horor ing lokasi syuting nyata. Digawe dening Kenny Caperton, sing manggon ing tiron urip-ukuran omah Michael Myers saka Halloween asli John Carpenter kang.

The 5 Halloween screening lan acara njupuk Panggonan ing Agustus 25, 2023. Pindhah menyang On Set Cinema kanggo entuk diakoni awal lan nalika isih ana. Nalika sampeyan ana ing kana, priksa kabeh layar medeni liyane sing diprodhuksi dening On Set Cinema.

Klik kanggo Komentar
5 1 vote
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

News

Jean-Claude Van Damme Dikabarake Muncul minangka Hantu ing 'Beetlejuice 2'

Published

on

Beetlejuice

sak Podcast Mic Panas, kru ngandika bab Jenna Ortega ing wuwus kanggo muter putri Lydia kang. Inggih, iku dadi metu sing wong lanang ing Mic Panas Kab uga krungu sing lintang tumindak tuwa disetel kanggo muter memedi ing terusan uga. Ngalih Panah ing Kepala, Arah saka lintang tumindak tuwa langsung njupuk wangun Jean-Claude Van Damme. Nanging, ana opsi metu ana sing bisa nuding bintang aksi liyane kaya Sylvester Stallone. Kanggo jujur ​​kita bakal babar blas nggoleki karo salah siji saka wong lanang iki teka ing donya Beetlejuice lan main hantu.

Sinopsis kanggo Beetlejuice tindak kaya iki:

Sawise Barbara (Geena Davis) lan Adam Maitland (Alec Baldwin) tiwas amarga kacilakan mobil, dheweke ora bisa metu saka omah. Nalika Deetzes sing ora bisa ditahan (Catherine O'Hara, Jeffrey Jones) lan putri remaja Lydia (Winona Ryder) tuku omah, Maitlands nyoba medeni dheweke tanpa sukses. Usaha kasebut narik kawigaten Beetlejuice (Michael Keaton), roh rambunctious sing "bantuan" cepet dadi mbebayani kanggo Maitlands lan Lydia sing ora lugu.

Kita ora sabar ngenteni manawa informasi iki bener. Nganti saiki, kita ngerti yen Jenna Ortega wis ngobrol kanggo main putri Lydia ing sekuel sing disutradarai Tim Burton. Iku uga bakal weruh bali saka Michael Keaton.

Kita mesthi bakal nganyari sampeyan ing mangsa ngarep Beetlejuice nganyari terusan.

Continue Reading

News

'The Mercusuar' Rilis Khusus Kolektor 4K UHD A24

Published

on

Mercusuar

Yen kita ngerti yen kita tresna marang Robert Eggers. antarane The VVitch lan Mercusuar kita digawe dadi penggemar gedhe. Sabanjure, Eggers bakal njupuk Nosferatu. Ing sawetoro wektu, A24 wis ngrilis edisi khusus banget Mercusuar ing 4K UHD.

Sinopsis kanggo Mercusuar kaya ngene:

Loro penjaga mercusuar nyoba njaga kewarasan nalika manggon ing pulo New England sing adoh lan misterius ing taun 1890-an.

Disk ekstra kalebu:
○ Komentar Direktur karo Robert Eggers
○ Mini-dokumenter eksklusif babagan komposer Mark Korven
○ Walkthrough kostum lan wawancara karo desainer kostum Linda Muir
○ Fitur pembuatan 2019
○ Adegan sing wis dibusak Isi buku kalebu:
○ Kutipan storyboard dening David Cullen
○ Gambar desain produksi dening Craig Lathrop
○ Fotografi BTS dening Eric Chakeen
○ Pola kaos ngarep Bib digawe dening Marvin Schlichting kanggo desain Linda Muir

Kita ora bisa ngenteni kanggo nambah koleksi iki. Sampeyan bisa njupuk salinan dhewe langsung Kene ing A24.

Mercusuar
Mercusuar
Continue Reading

Film

'Scream VII' Greenlit, Nanging Apa Franchise Ngaso Nganti Dasawarsa?

Published

on

Bam! Bam! Bam! Ora, iku dudu bedhil ing jero bodega Jerit VI, iku swara saka ajiné produser kanthi cepet mencet tombol lampu ijo kanggo luwih favorit franchise (yaiku Jerit VII).

kanthi Jerit VI lagi wae metu saka gapura, lan terusan dikabarake syuting taun iki, misale jek penggemar medeni minangka target pamirsa utama kanggo entuk dodolan tiket maneh ing box office lan adoh saka budaya streaming "pencet play". Nanging bisa uga kakehan banget rauh.

Yen kita wis ora sinau pawulangan kita wis, banging metu film medeni mirah ing kasuksesan cepet ora persis strategi bodho-bukti kanggo njaluk bokong ing kursi teater. Ayo padha ngaso ing wayahe sepi kanggo elinga anyar Halloween urip maneh / retcon. Sanajan kabar babagan David Gordon Green nyemburake gossamer lan ngunggahake waralaba kanthi telung cicilan minangka kabar apik ing taun 2018, bab pungkasane ora nindakake apa-apa kajaba ngrusak maneh ing klasik medeni.

Pictures Universal

Bisa uga mabuk amarga sukses moderat saka rong film pisanane, Green maju menyang film katelu kanthi cepet nanging gagal nyedhiyakake layanan penggemar. Kritik saka halloween ends utamané hinged ing lack saka wektu layar diwenehi kanggo loro Michael Myers lan Laurie Strode lan tinimbang ing karakter anyar sing ora duwe apa-apa apa karo loro film pisanan.

"Sajujure, kita ora tau nganggep nggawe film Laurie lan Michael," ujare direktur kasebut Pabrik Moviemaker. "Konsep sing kudu dadi tawuran jinis pertarungan pungkasan ora nate dipikirake."

Kepriye maneh?

Senajan kritikus iki sante film pungkasan, akeh ketemu iku mati-mesthi lan mbok menawa stand-alone sing ngirim wis tau disambungake menyang canon redeveloped. Eling Halloween metu ing 2018 karo Mateni dirilis ing 2021 (matur nuwun kanggo COVID) lan pungkasane Ends ing 2022. Kita ngerti, ing blumhouse engine wis bek dening brevity saka script kanggo layar, lan senajan ora bisa mbuktekaken, hammering metu loro film pungkasan supaya cepet bisa dadi integral kanggo mbatalake kritis sawijining.

Kang ndadekke kita menyang Scream waralaba. bakal Jerit VII njaluk underbaked murni amarga Paramount pengin nyuda wektu masak? Uga, kakehan bab apik bisa nggawe sampeyan lara. Elinga, kabeh ing moderat. Film pisanan dirilis ing taun 1996 kanthi sabanjure meh persis setaun sabanjure, banjur telung taun katelu sawise iku. Sing terakhir dianggep minangka franchise sing luwih lemah, nanging isih padhet.

Banjur kita mlebu timeline rilis dekade. Scream 4 dirilis ing 2011, Scream (2022) 10 taun sawise iku. Sawetara bisa uga ujar, "ya, hey, bedane wektu rilis ing antarane rong film Scream sing kapisan padha karo urip maneh." Lan sing bener, nanging nimbang iku Scream ('96) minangka film sing ngganti film horor ing salawas-lawase. Iku resep asli lan mateng kanggo back-to-back bab, nanging kita saiki limang terusan jero. Matur nuwun Wes Craven katahan iku cetha lan nglipur malah liwat kabeh parodi.

Kosok baline, resep sing padha uga bisa slamet amarga butuh wektu suwene dasawarsa, menehi wektu tren anyar kanggo berkembang sadurunge Craven nyerang trope sing luwih anyar ing cicilan liyane. Eling ing Scream 3, padha isih nggunakake mesin fax lan telpon loncat karo muter awak. Teori penggemar, media sosial lan selebriti online ngembangake janin nalika iku. Tren kasebut bakal digabung menyang film kaping papat Craven.

Terusake sewelas taun maneh lan kita entuk urip maneh Radio Silence (?) Sing nggawe nyenengake istilah anyar "requel" lan "karakter warisan." Scream bali lan luwih seger tinimbang sadurunge. Kang ndadékaké kita Scream VI lan owah-owahan saka ajang. Ora ana spoiler kene, nanging episode iki ketoke aneh ngelingi re-hashed alur crita kepungkur, kang uga wis satire ing lan dhewe.

Saiki, wis diumumake Jerit VII iku Go, nanging ninggalake kita wonder carane kuwi hiatus cendhak bakal beya karo apa-apa ing zeitgeist medeni kanggo saluran. Ing kabeh lomba iki kanggo entuk dhuwit gedhe, sawetara sing ngomong Jerit VII mung bisa ndhuwur sawijining leluhur dening nggawa bali Stu? tenan? Sing, ing mratelakake panemume, bakal dadi gaweyan mirah. Sawetara uga ngomong, sing terusan asring nggawa unsur adikodrati, nanging sing bakal metu saka panggonan kanggo Scream.

Apa franchise iki bisa ditindakake kanthi hiatus 5-7 taun sadurunge ngrusak awake dhewe? Break sing bakal ngidini wektu lan tropes anyar kanggo berkembang - getih urip franchise kang - lan biasane daya konco sukses sawijining. Utawa iku Scream judhul menyang kategori "thriller", ngendi karakter mung arep ngadhepi pembunuh liyane (s) ing topeng tanpa ironi?

Mungkin iki sing dikarepake para penggemar horor generasi anyar. Mesthi wae, nanging semangat kanon bakal ilang. Penggemar sejati saka seri kasebut bakal nemokake apel sing ala yen Radio Silence nindakake apa wae sing ora dikarepake Jerit VII. Meksa banget. Green njupuk kesempatan ing halloween ends lan sing ora mbayar.

Kabeh sing diomongake, Scream, yen ana, iku masterclass ing bangunan hype. Nanging muga-muga, film-film kasebut ora dadi iterasi campy sing diolok-olok Singsat. Ana isih sawetara urip kiwa ing film iki sanajan pasuryan memedi ora duwe wektu kanggo catnap. Nanging kaya sing dikandhakake, New York ora nate turu.

Continue Reading