Sambungake karo kita

Film

Nonton Jason Return ing Extended 'Never Hike Alone 2' Sneak Peek

Published

on

Wis meh limang taun iHorror tuan rumah Jason Voorhees bali karo perdana saka Vincente DiSanti Aja Langsung Mlaku-mlaku. Saiki ing dina Jumuah pisanan tanggal 13 taun 2023, direktur bali kanthi hadiah khusus. Dheweke menehi kita kabeh khusus Klip 5 menit saka sekuel.

Kanthi kabeh masalah hukum Ana ing 13th franchise wis, iku becik kanggo ngerti sing kita bisa njaluk fix Jason kita film penggemar seneng Aja Mlaku-mlaku Sendiri 2. Kita ngerti apa sing sampeyan pikirake, lan kita mikir bab sing padha: Film penggemar? Nanging sing iki beda.

Never Hike Alone 2 (Film Womp Stomp)

Kaya sing pisanan Aja Langsung Mlaku-mlaku, sekuele diisi karo sinematografi kualitas teater, skor, lan penampilan tamu khusus kaya Thom Mathews reprising peran minangka Tommy Jarvis.


Para pembuat film ujar manawa film kasebut dijadwalake bakal dirilis Jumuah, Oktober 13, 2023. Minangka produksi terus spring iki, padha uga looking for dana tambahan liwat sing Kampanye Crowdfunding Indiegogo kanggo ngrampungake adegan tambahan, biaya pasca produksi, lan isi bonus kanggo film kasebut.

Thom Mathews minangka Tommy Jarvis (Womp Stomp Films)

Sinopsis Resmi
Setel minangka terusan langsung menyang  Never Hike Alone (2017),  Never Hike Alone 2 njupuk karo putra angker Crystal Lake, Tommy Jarvis (Thom Mathews), sing wis nyerah kanggo nggoleki Jason Voorhees sing wis suwe ilang (Vincente DiSanti).

Nanging, nalika Tommy nampa telpon darurat kanggo njupuk pejalan kaki sing tatu Kyle McLeod (Andrew Lewi), dheweke bakal sepisan maneh ngadhepi memedi Crystal Lake, nggawe kesimpulan getih-rendhem kanggo saingan agawe sing.

Kejiret ing antarane kekacauan yaiku Dr. Diana Hill (Anna Campbell), isih nggoleki jawaban kanggo putrane sing ilang, lan Sheriff Rick Cologne sing terus-terusan (Vinny Guastaferro), yakin Tommy tanggung jawab kanggo kabeh.

Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Film

Keanu Reeves Bakal Bali Minangka 'Constantine' ing Sekuel Sutradara Francis Lawrence

Published

on

Keanu Reeves pungkasanipun bakal bali minangka John Constantine ing film sing disutradarai dening Francis Lawrence sepisan maneh. Deadline laporan yen film anyar wis diwenehi lampu ijo. Film pisanan metu ing taun 2005 lan ngenalake versi DC sing beda banget Hellblazer John Constantine.

Keanu Reeves menehi komentar umum pisanan babagan Konstantin 2 arep menyang pembangunan ing Warner Bros wiwit woro-woro pungkasan taun.

Reeves nerangake manawa dheweke seneng main peran ing film pisanan, kanthi guyon manawa dheweke mirip karo karakter titular saka film kasebut. Oliver Twist ing takon studio "Apa aku bisa njaluk liyane?"

"Aku ora ngerti yen iki urusan sing durung rampung nanging mesthi dadi peran sing daktresnani. Lan aku panginten Francis Lawrence, direktur, nindakake karya apik tenan. Aku seneng main karakter kasebut, lan aku seneng banget karo film kasebut. Aku kaya, [nganggo swara Oliver Twist] 'Apa aku bisa njaluk liyane?'”

Constantine 2 dening diamonddead-Art

Iki ketoke dadi obrolan biasa ing antarane Reeves lan Warner Bros., kanthi studio kasebut kanthi rutin ujar ora kanggo panjaluke:

"Aku terus takon meh saben taun. Aku bakal kaya, 'Aku bisa please?' [lan] padha kaya, 'Ora, ora!'”

Sawise studio pungkasanipun ngandika "Yakin" lan greenlit terusan, Reeves lan tim cepet tak bisa lan saiki "Mung wiwit nyoba lan nggawe crita."

Reeves ora bisa nahan kasenengane, nggawe jelas yen dheweke bakal "Coba paling apik kanggo nyoba lan mujudake impen kasebut" nggawe film iki sanajan kabeh alangan ing dalan:

“Dadi seru. Iku meh kaya papan kanggo dolanan mbukak sing kita ngarep-arep bisa cook soko munggah lan muter ing, lan aku guess metu saka dolanan lan nyiyapake meal. Nanging aku ngarep-arep, lan muga-muga bisa kedadeyan. Sampeyan ora ngerti kepiye kedadeyane. Nanging aku mesthi bakal nyoba paling apik kanggo nyoba lan mujudake impen kasebut.

The Constantine sekuel bakal disutradarai dening Lawrence lan diprodhuksi dening Bad Robot karo JJ Abrams lan Hannah Minghella. Plus, Akiva Goldsmith disetel kanggo nulis.

Sajrone pirang-pirang taun wiwit diluncurake Constantine ing taun 2005, Matt Ryan main versi pirang pirang, demonologist Inggris kanggo seri NBC sing cendhak. Ryan uga wis menehi swara karakter ing film animasi uga nggambarake karakter ing spinoff kanggo donya DC liyane kayata Legenda Besok.

Sinopsis kanggo Constantine tindak kaya iki:

Minangka slamet lampus, pamburu setan John Constantine (Keanu Reeves) wis secara harfiah menyang neraka lan bali - lan dheweke ngerti yen dheweke mati, dheweke entuk tiket siji-cara menyang alam Iblis kajaba dheweke bisa entuk kekarepan sing cukup kanggo mendaki tangga Gusti Allah. swarga. Nalika mbantu polisi wanita Angela Dodson (Rachel Weisz) nyelidiki kembar identik dheweke bunuh diri, Constantine kejiret ing plot gaib sing nglibatake pasukan setan lan malaikat. Adhedhasar komik DC/Vertigo "Hellblazer".

Swara taun kita wis krungu buzz babagan bisa Constantine terusan kaping pirang-pirang, tanpa semangat nyata ing mburi sparks. Dadi, mesthi nyenengake kanggo ndeleng film kasebut bener-bener maju.

Tetep dirungokake kanggo liyane Keanu Constantine rincian.

Continue Reading

Film

'The Barn Part II' Nampa Rilis Blu-Ray.

Published

on

Seger saka sirkuit festival kanthi menang kalebu Fitur Horror Paling Apik ing Festival Film Nightmares lan Aktris Pendukung Paling Apik ing Festival Film Genre Blast, sekuel saka slasher retro 2016 wis bali ing Kandang Bagian II.

Kandang Bagian II Courtesy saka Nevermore Productions.

Aku bungah kanggo ndeleng terusan saka Justin M. Seaman 2016 Lumbung saiki nampa rilis media fisik sing pantes, Kandang Bagian II (2022), sing saiki kasedhiya ing Amazon.

Sara Barnhart (Linnea Quigley) Kandang Bagian II. Courtesy saka Nevermore Productions.

Film iki njupuk Panggonan sawise asli, amarga wis telung taun wiwit Michelle (Lexi Dripps) oncat saka acara ing Wheary Falls. Nanging, dheweke isih bingung karo pitakonan apa sing kedadeyan karo Sam lan Josh (Mitchell Musolino lan Will Stout) lan kanca-kanca liyane sing ilang ing wayah wengi Halloween. Saiki ing kuliah, Michelle lan kanca paling apik Heather (Sable Griedel) ditugasake ing omah angker Gamma Tau Psi taunan. Sayange kanggo Michelle, sawetara trick-or-treater sing ora diundang saka jaman biyen teka nuthuk…lan wektu iki, dheweke wis nggawa kanca-kancane…

Kandang Bagian II Courtesy saka Nevermore Productions.

Lumbung Bagian II iDiiseni karo macem-macem kapribaden, aktor, lan aktris horor sing wis kita tresnani sajrone pirang-pirang taun, kalebu Ari Lehman (Jason Voorhees saka Ana ing 13th), Linnea Quigley (Wengi Dhemit), Joe Bob Briggs lan Diana Prince alias Darcy the Mail Girl (Shudder's Drive-In Pungkasan), Lloyd Kaufman (The Avenger Beracun), lan Doug Bradley (Pinhead saka Hellraiser).

Ditilik dening trailer, sekuel kasebut katon kaya estetika 80s sing padha karo asline lan nyerep ing swasana Halloween, menehi efek praktis saka direktur lan tim sing semangat. Aku looking nerusake kanggo mriksa siji iki metu.

Priksa trailer ing ngisor iki.

Kandang Bagian II Courtesy saka Nevermore Productions.

A mlebu LE Slip Cover Blue Ray uga kasedhiya saka Lumbung Toko Dagang saka Scream Team Releasing!

Continue Reading

Film

Asli 'Firestarter' Ngomong Mbalik menyang Razzies Kanggo Remake Nom

Published

on

Drew Barrymore bisa uga misuwur amarga tresna marang makhluk luar angkasa tartamtu nalika isih enom, nanging Barrymore sing umur 47 taun ora seneng banget karo dheweke. Penghargaan Razzie. Pembawa acara talk show entuk angin a Razie nominasi kanggo Ryan Kiera Armstrong, 12 taun, kanggo peran Charlie ing 2022. remake saka Firestarter. Barrymore miwiti peran kasebut ing taun 1984 nalika dheweke main karakter sing padha ing adaptasi film pisanan Stephen King iku novel.

"Aku ora seneng," ujare Barrymore CBS Esuk - minangka kacarita dening macem-macem - ngandika organisasi dipoyoki bocah. "Dheweke luwih enom lan iku bullying. Kita pengin ngati-ati babagan cara ngomong karo utawa babagan wong amarga nyengkuyung wong liya kanggo melu ing bandwagon kasebut. Aku bungah kanggo ndeleng wong ora mlumpat ing gelombang 'ayo ngece dheweke' lan malah ngandika, 'Iki ora bener.'”

Dheweke banjur ujar manawa wong-wong kudu duwe rasa humor, nanging nalika bocah-bocah, "kabeh taruhan mati. Aku ora seneng.”

Dobel mudhun ing dismay dheweke, Barrymore marang The Independent sing ndadékaké getihé mriyang:

"Ngrungokake, aku seneng-seneng karo awake dhewe, maksudku teka ing game sing adil, nanging Ryan umure 12 taun lan pendiri Razzie John Wilson wiwit njaluk ngapura lan ngilangi dheweke saka kategori kasebut lan ujar manawa dheweke nindakake sing anyar. aturan nyegah sapa wae sing umure 18 taun utawa luwih enom.

Aku mung bakal kandha marang wong-wong mau, 'Aja nindakake iki marang wong sing luwih enom. Iku ora becik. Lan aku seneng banget karo Ryan… aja ngono maneh.”

John Wilson, pangadeg Razzie Awards, caved kanggo pers ala ngandika keluhan bab kaputusan kanggo nyalonake Armstrong bener. Jenenge wis dibusak saka dhaftar.

"Kita uga pracaya njaluk ngapura umum kanggo Ms. Armstrong, lan pengin ngomong yen kita getun sembarang lara dheweke ngalami minangka asil saka pilihan kita."

Sawise sinau saka pawulangan iki, kita uga pengin ngumumake yen, wiwit saiki, kita nggunakake Pedoman Voting sing nyegah pemain utawa pembuat film sing umure kurang saka 18 taun ora dianggep minangka penghargaan. - John Wilson, pangadeg Razzie Awards.

Lan mung dadi cetha, Armstrong apik banget ing film kasebut! Ana prekara liya sing ora bisa ditindakake.

Continue Reading