Home Warta Hiburan Ngeri 'Call of Duty' Bakal Nggumun Kanthi Acara 'The Haunting' Anyar lan Mode Zombi Anyar

'Call of Duty' Bakal Nggumun Kanthi Acara 'The Haunting' Anyar lan Mode Zombi Anyar

'Call of Duty' Wis Dadi Tradhisi Halloween

by Trey Hilburn III
378 views
haunting

Halloween kebak tradhisi. Sampeyan ngerti, prekara-prekara cilik sing sampeyan lakoni supaya bisa mlebu semangat Halloween. Salah sawijining wis dadi Panggilan saka tugas acara Halloween tahunan. Ing taun kepungkur, nampilake lanskap jagad terbuka sing nduwe zombie lan memedi, uga para pemain liyane sing pengin sampeyan.

Angker saka Verdansk wis bali menyang Telpon saka tugas lan kita ora sabar ngenteni babagan jagad iki.

Bebarengan karo acara Halloween, yaiku nambahake rong kulit anyar. Ing taun iki kita nampa Donnie Darko kulit lan Ghostface saka Scream. Paling taun kepungkur, kita duwe Kulit Kulit lan Billy Boneka.

Bebarengan karo Angker saka Verdansk. Uga ana mode Zombi anyar sing nyenengake. Iki minangka bab pungkasan dongeng Zombi. Iki nggawe tumindak zombie adhedhasar misi mbukak dunya sing dikenalake taun kepungkur, nanging iki nambah mekanika lan senjata anyar kanggo pembantaian sing bisa dadi pengalaman hebat.

Aku pancene nggali tambahan ikon horor menyang game kasebut. Saben kulit, dilengkapi gaman dhewe sing cocog karo persona film. Contone, Leatherface nggawa LMG sing katon kaya gergaji kulawarga Sawyer Texas Chainsaw Massacre.

Yen sampeyan mlebu saiki, sampeyan bisa mriksa kabeh barang lan nyelehake semangat Halloween nalika duwe pemain liyane ing Haunted Verdansk.

Apa sampeyan wis mlumpat? Apa sampeyan mikir babagan acara taun iki? Ayo ngerti ing bagean komentar Facebook lan Twitter.

Translate »