Home Warta Hiburan Ngeri Paul Feig Ngomong Film Monsters Universal "Tentara Peteng"

Paul Feig Ngomong Film Monsters Universal "Tentara Peteng"

by Paul Aloisio

Bakal katon kaya Monsters Universal bali kanthi kekuwatan. Kanthi Wong sing ora katon dirilis pungkasan wulan iki lan warta babagan judul musik Monster Mash ing pangembangan, sutradara Paul Feig uga nuduhake rincian babagan film monster anyar kasebut Tentara Peteng.

Dikenal amarga makarya ing taun 2016 Ghostbusters urip maneh, Feig kudu ngomong babagan Tentara Peteng kanggo Collider:

"Aku pengin banget nggawe perasaan sing padha karo film monster lawas sing daksenengi nalika nonton ... Aku ora kepengin banget nggawe film horor kaya nalika nggawe film monster sejatine. Dadi, muga-muga bisa katon cerah. Sampeyan ora nate ngerti ing Hollywood saiki, nanging aku seneng. Aku seneng banget. Aku seneng banget karo karakter sing dakgawe lan sawetara karakter sing bisa dakwujudake saka film lawas. ”

Saiki, proyek kasebut isih diwiwiti banget.

Feig ujar manawa dheweke nulis ulang skrip Tentara Peteng saiki:

"Aku nulis rancangan lan njaluk pikirane saka studio, lan saiki aku lagi nate nulis ulang babagan saiki, lan muga-muga bisa dadi film sabanjure. Yen ora, iku bakal dadi salah sawijining perkara sing daklakoni sabanjure. Nanging ya, aku seneng banget. Mung, sampeyan pengin bener. ”

Aku ora kecapi kegagalan Semesta Gelap maneh amarga sampeyan wis ngrungokake luwih saka cukup. Muga-muga masa depan Monster Universal dadi cerah.

Asil gambar kanggo logo klasik gambar universal

Related Posts

Translate »