Home creepy Trailer 'Frasier' digawe dening penggemar sing nyenengake ngowahi Psikiater Dadi Psikopat

Trailer 'Frasier' digawe dening penggemar sing nyenengake ngowahi Psikiater Dadi Psikopat

by Timothy Rawles
3,037 views

Ah, taun 90-an. Wektu "salad tosed lan endhog scrambled." Yen sampeyan ora entuk referensi kasebut, mula sampeyan ora tau nonton Frasier. Nanging ora apa-apa, sampeyan ora kudu ngerti lagu tema TV klasik kanggo nikmati trailer digawe penggemar iki sing ngowahi karakter titular saka psikiater dadi psikopat.

Teaser mock wis entuk akeh liputan ing media sosial kanthi akeh sing ujar manawa dheweke seneng ndeleng versi iki kedadeyan. Iku mbokmenawa ora apa jaringan arep kanggo urip maneh saka sitkom mengko taun iki. Seri asli lumaku sajrone 11 musim lan dibintangi David Hyde Pierce, Peri Gilpin, lan Jane Leeves.

Dadi nganti saiki, yen sampeyan krungu "blues a-callin'," mlayu!