Sambungake karo kita

Kebijakan Privasi

Efektif tanggal 1 Agustus 2022

Minangka pemilik situs web iki (iHorror.com), kita ngerti manawa privasi sampeyan penting banget. Kebijakan Privasi iki njlèntrèhaké informasi apa sing diklumpukake saka sampeyan liwat Situs lan cara kita nggunakake lan mbukak informasi kasebut.

Panggunaan Cookies Kita

Cookie minangka file sing ngemot pengenal (senar saka huruf lan angka) sing dikirim dening server web menyang browser web lan disimpen dening browser. Pengenal banjur dikirim maneh menyang server saben browser njaluk kaca saka server. Cookie bisa uga cookie "terus-terusan" utawa cookie "sesi": cookie sing terus-terusan bakal disimpen ing browser web lan bakal tetep sah nganti tanggal kadaluwarsa, kajaba dibusak dening pangguna sadurunge tanggal kadaluwarsa; cookie sesi, ing tangan liyane, bakal kadaluwarsa ing pungkasan sesi pangguna, nalika browser web ditutup. Cookie biasane ora ngemot informasi apa wae sing bisa ngenali pangguna, nanging informasi pribadhi sing kita simpen babagan sampeyan bisa uga ana gandhengane karo informasi sing disimpen lan dipikolehi saka cookie.

Kita nggunakake cookie kanggo tujuan ing ngisor iki: 

(a) [otentikasi - kita nggunakake cookie kanggo ngenali sampeyan nalika sampeyan ngunjungi situs web kita lan nalika sampeyan navigasi situs web kita];

(b) [status - kita nggunakake cookie [kanggo mbantu kita nemtokake manawa sampeyan mlebu menyang situs web];

(c) [personalisasi - kita nggunakake cookie [kanggo nyimpen informasi babagan pilihan sampeyan lan nggawe situs web kanggo sampeyan];

(d) [keamanan – kita nggunakake cookie [minangka unsur saka ngukur keamanan digunakake kanggo nglindhungi akun panganggo, kalebu nyegah fraudulent nggunakake kredensial login, lan kanggo nglindhungi situs web lan layanan umume];

(e) [iklan - kita nggunakake cookie [kanggo mbantu kita nampilake pariwara sing cocog karo sampeyan]; lan

(f) [analisis - kita nggunakake cookie [kanggo mbantu kita nganalisis panggunaan lan kinerja situs web lan layanan kita];

Kita nggunakake Google Analytics kanggo nganalisa panggunaan situs web kita. Google Analytics ngumpulake informasi babagan panggunaan situs web kanthi cookie. Informasi sing diklumpukake sing ana hubungane karo situs web kita digunakake kanggo nggawe laporan babagan panggunaan situs web kita. Kabijakan privasi Google kasedhiya ing: https://www.google.com/policies/privacy/

Umume browser ngidini sampeyan nolak nampa cookie lan mbusak cookie. Cara kanggo nindakake kasebut beda-beda gumantung saka browser menyang browser, lan saka versi menyang versi. Nanging sampeyan bisa njupuk informasi paling anyar babagan mblokir lan mbusak cookie liwat tautan iki:

(a) https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en (Chrome);

(B) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences (Firefox);

(c) https://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/ (Opera);

(d) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);

(E) https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/sfri11471/mac (Safari); lan

(f) https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Ujung).

Wigati dimangerteni manawa pamblokiran cookie bisa duwe pengaruh negatif marang fungsi akeh situs web, kalebu Situs kita. Sawetara fitur Situs bisa mandheg kasedhiya kanggo sampeyan.

Advertising adhedhasar kapentingan

Iklan. 

Situs iki afiliasi karo CMI Marketing, Inc., d / b / a CafeMedia ("CafeMedia") kanggo tujuan masang iklan ing Situs, lan CafeMedia bakal ngumpulake lan nggunakake data tartamtu kanggo tujuan iklan. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan panggunaan data CafeMedia, klik kene: www.cafemedia.com/publisher-advertising-privacy-policy

Alamat email

Kita bisa ngumpulake alamat email sampeyan, nanging mung yen sampeyan kanthi sukarela menehi menyang kita. Iki bisa kedadeyan, contone, yen sampeyan mlebu kanggo nampa buletin email, utawa mlebu promosi. Kita bakal nggunakake alamat email kanggo tujuan sing diwenehake kanggo kita, lan uga saka wektu kanggo wektu kanggo ngirim email babagan Situs utawa produk utawa layanan liyane sing kita pracaya bisa dadi kapentingan kanggo sampeyan. Sampeyan bisa milih metu saka komunikasi email kasebut sawayah-wayah kanthi ngeklik tombol "unsubscribe" ing email kasebut.

Kita ora bakal nuduhake alamat email sampeyan karo pihak katelu.

Yen sampeyan warga negara ing Wilayah Ekonomi Eropa (EEA), waca bagean ing ngisor iki kanthi judhul "Hak Tambahan Warga EEA."

Registrasi utawa Data Akun

Kita bisa ngumpulake informasi liyane saka sampeyan nalika sampeyan ndhaftar ing Situs kita supaya bisa nggunakake macem-macem fitur. Informasi kasebut bisa uga kalebu jeneng, tanggal lahir, kode pos, jeneng layar, lan sandhi (yen ana). Nalika sampeyan nggunakake Situs kasebut, kita bisa ngumpulake data liyane sing diwenehake kanthi sukarela (kayata komentar sing dikirim).

Kita uga bisa ngumpulake informasi babagan sampeyan liwat cara liyane, kalebu survey riset, platform media sosial, layanan verifikasi, layanan data, uga sumber umum. Kita bisa nggabungake data iki karo data registrasi sampeyan supaya bisa njaga profil sing luwih lengkap.

Kita bisa nggunakake pihak katelu kanggo nyedhiyani fungsi kanggo ngidini sampeyan kanggo ndhaftar Situs, ing kasus iki pihak katelu uga bakal duwe akses menyang informasi. Yen ora, kita ora bakal menehi informasi identitas pribadi babagan sampeyan menyang pihak katelu, kajaba yen dibutuhake dening hukum.

Kita bisa nggunakake informasi sing ngenali pribadi sampeyan kanggo macem-macem tujuan bisnis internal, kayata nggawe pengalaman pangguna sing luwih apik kanggo Situs, diagnosa lan ngatasi masalah malfunctions ing Situs, luwih ngerti carane Situs digunakake, lan nggawe rekomendasi pribadi kanggo sampeyan. .

Yen sampeyan warga negara ing Wilayah Ekonomi Eropa (EEA), waca bagean ing ngisor iki kanthi judhul "Hak Tambahan Warga EEA."

Hak Tambahan Warga EEA (Wilayah Ekonomi Eropa).

Yen sampeyan warga negara ing EEA, sampeyan duwe hak, antara liya, kanggo:

(i) ngakses data pribadhi

(ii) njamin akurasi data pribadi sampeyan

(iii) hak kanggo njaluk kita mbusak data pribadhi

(iv) hak kanggo matesi pangolahan luwih saka data pribadhi, lan

(v) hak kanggo sambat menyang otoritas pengawas ing negara panggonan sampeyan yen data disalah gunakake

Yen sampeyan yakin manawa pangolahan informasi pribadhi sampeyan nglanggar undang-undang perlindungan data, sampeyan duwe hak legal kanggo ngajokake keluhan menyang panguwasa pengawas sing tanggung jawab kanggo nglindhungi data. Sampeyan bisa nindakake ing negara anggota EU panggonan sampeyan, panggonan karya utawa panggonan miturut omongane uwong nglanggar.

Sampeyan bisa nggunakake hak apa wae sing ana hubungane karo data pribadhi kanthi kabar tertulis marang kita sing ditujokake ing ngisor iki:

Anthony Pernicka

3889 21st Ave N

Petersburg, Florida 33713

[email dilindhungi]

Penjualan Bisnis utawa Aset

Yen Situs kasebut utawa umume kabeh asete didol utawa dibuwang minangka keprihatinan sing bakal ditindakake, kanthi nggabungake, adol aset utawa liya-liyane, utawa yen ana insolvensi, bangkrut utawa panampa, informasi sing wis diklumpukake babagan sampeyan bisa dadi salah siji saka aset sing didol utawa digabung karo transaksi kasebut.

Pangowahan Kebijakan Privasi

Kita bisa ngganti Kebijakan Privasi iki saka wektu kanggo wektu. Versi paling anyar saka Kabijakan Privasi bakal tansah dikirim ing Situs, kanthi "Tanggal Efektif" dikirim ing sisih ndhuwur Kebijakan. Kita bisa ngowahi lan nganyari Kabijakan Privasi iki yen praktik kita ganti, amarga owah-owahan teknologi, utawa nalika kita nambah layanan anyar utawa ngganti sing wis ana. Yen kita nggawe owah-owahan materi ing Kebijakan Privasi utawa cara kita nangani informasi pribadhi, utawa kita bakal nggunakake informasi pribadhi kanthi cara sing beda karo sing kasebut ing Kebijakan Privasi nalika ngumpulake informasi kasebut, kita bakal menehi kesempatan cukup kanggo idin kanggo owah-owahan. Yen sampeyan ora setuju, informasi pribadhi sampeyan bakal digunakake kaya sing disepakati miturut syarat-syarat kabijakan privasi sing ditrapake nalika entuk informasi kasebut. Kanthi nggunakake Situs utawa layanan sawise Tanggal Efektif, sampeyan dianggep setuju karo kabijakan privasi sing saiki. Kita bakal nggunakake informasi sing sadurunge dipikolehi miturut Kebijakan Privasi sing ditrapake nalika informasi kasebut dipikolehi saka sampeyan.

kontak kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Kebijakan Privasi iki, utawa praktik Situs iki, hubungi kita ing [email dilindhungi]

Utawa nulis kanggo kita ing:

iHorror.com

3889 21st Ave N

Petersburg, Florida 33713

Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar