Home Warta Hiburan Ngeri Quibi Ngidini Sawetara Episode Nggegirisi Streaming ing YouTube Kanggo Pamirsa TV

Quibi Ngidini Sawetara Episode Nggegirisi Streaming ing YouTube Kanggo Pamirsa TV

by Timothy Rawles
1,085 views
Stranger

Quibi siyap nutup tawaran eksklusif kanthi telung wulan gratis wektu nyoba lan menehi calon pelanggan ndeleng babagan konten kasebut tanpa kudu ndownload app.

Pandemi virus coronaavirus bisa uga serius ngalangi model seluler Quibi sing nyoba diluncurake. Platform konten sing cendhak duwe sawetara jeneng paling gedhe ing Hollywood sing menehi kontribusi, nanging karo wong-wong sing mapan ing omah aspek portebel saka layanan kasebut bisa uga ora entuk minat karo para pelanggan.

Wiwitane wis ngluncurake episode Game Paling MbebayaniStranger lan goblok ing kaca YouTube sing biasane digunakake minangka katalog teaser lan trailer.

Sanajan platform kasebut nduwe judhul sing episodik, dheweke mung menehi bab kapisan menyang pamirso lan njaluk supaya dheweke lengganan ndeleng liyane.

Para penggemar nggegirisi bisa uga pengin mriksa Wong Asing, kalebu ing pratinjau YouTube.

Mangkene rincian plot:

 

"Pengemudi rideshare enom sing ora sopan dilempokake ngipi elek banget nalika penumpang Hollywood Hills sing misterius mlebu ing mobil. Kulo sing medeni banget lan mandheg bareng Stranger mbukak sajrone 12 jam sing medeni nalika navigasi ing ngisor Los Angeles ing game kucing lan mouse sing nyenengake. ”

uga Game Paling Mbebayani bisa uga narik minat sampeyan:

"Nekat kanggo ngurus garwane sing lagi hamil sadurunge penyakit terminal bisa nylametake nyawane, Dodge Maynard nampa tawaran kanggo berpartisipasi ing game agawe ing kono dheweke nemokake yen dheweke dudu pemburu - nanging memangsan."

Translate »