Sambungake karo kita

News

'Razorback' Savagely Gory Ndadekake Kisah Nyata Australia menyang 4K UHD

Published

on

Ngirit

Ngirit tansah standout ing rak-rak ing toko video. Iku jawdropper ing tutup buta piyambak. Kasus VHS kasebut gedhe lan duwe desain clamshell. Paling apik, kabeh seni, apik tenan ing mburi duwe babi pembunuh ganas sing madhep outback Australia. Iku uga mbantu sing awal film paweling minangka neraka kabeh ing dhewe.

Razoback wiwit karo bayi nangis banter ing ngarep trailer. Sawise sawetara wektu ana celeng pembunuh raksasa mluku ing omah njupuk struktur sing reyot bebarengan karo bayi kasebut. Iku wiwitan ganas. Sisih paling apik yaiku film iki tetep mlaku ing pedal gas lan ora nguciwani. Ana pirang-pirang film babi pembunuh sajrone pirang-pirang taun, nanging iki isih ngematake kabeh taun kepungkur.

Ngirit

Sinopsis kanggo Razoback punika minangka nderek:

Fitur khusus Ngirit, 4K UHD kaya mangkene:

  • Master 4K sing dipulihake dening Umbrella Entertainment
  • Audio: DTS-HD Master Audio 5.1, DTS-HD Master Audio 2.0 Mono
  • NEW komentar audio karo kritikus film / sejarawan Lee Gambin lan Jarret Gahan
  • Komentar audio karo direktur Russell Mulcahy lan Shayne Armstrong
  • Wawancara audio karo aktor Gregory Harrison
  • Jaws On Trotters: Nggawe Razorback - nampilake wawancara karo Russell Mulcahy, produser Hal McElroy, pencipta Razorback Bob McCarron, komposer Iva Davies, lan aktor Judy Morris lan Chris Haywood
  • Pemandangan sing wis dibusak kanthi komentar audio opsional
  • Sifat Piggish Tertentu – looking bali ing Ngirit karo sejarawan film Lee Gambin, Alexandra Heller-Nicholas, Sally Christie, lan Emma Westwood
  • Razorback: Potongan VHS – asli uncut 4:3 versi video ngarep Australia
  • Cuplikan teater
  • Trailer VHS
  • Isih galeri

Ngirit teka ing Pabrik Shout 4K UHD wiwit 23. Maret Kepala liwat kene kanggo nyeleh Panjenengan pre-order.

1 Komentar
1 1 vote
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
1 komentar
Selanjute
Gambar Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Joe Carson
1 month ago

Disk Shout Factory minangka remaster 4K ing Blu-ray standar, dudu 4K UHD.

Film

'Scream VII' Greenlit, Nanging Apa Franchise Ngaso Nganti Dasawarsa?

Published

on

Bam! Bam! Bam! Ora, iku dudu bedhil ing jero bodega Jerit VI, iku swara saka ajiné produser kanthi cepet mencet tombol lampu ijo kanggo luwih favorit franchise (yaiku Jerit VII).

kanthi Jerit VI lagi wae metu saka gapura, lan terusan dikabarake syuting taun iki, misale jek penggemar medeni minangka target pamirsa utama kanggo entuk dodolan tiket maneh ing box office lan adoh saka budaya streaming "pencet play". Nanging bisa uga kakehan banget rauh.

Yen kita wis ora sinau pawulangan kita wis, banging metu film medeni mirah ing kasuksesan cepet ora persis strategi bodho-bukti kanggo njaluk bokong ing kursi teater. Ayo padha ngaso ing wayahe sepi kanggo elinga anyar Halloween urip maneh / retcon. Sanajan kabar babagan David Gordon Green nyemburake gossamer lan ngunggahake waralaba kanthi telung cicilan minangka kabar apik ing taun 2018, bab pungkasane ora nindakake apa-apa kajaba ngrusak maneh ing klasik medeni.

Pictures Universal

Bisa uga mabuk amarga sukses moderat saka rong film pisanane, Green maju menyang film katelu kanthi cepet nanging gagal nyedhiyakake layanan penggemar. Kritik saka halloween ends utamané hinged ing lack saka wektu layar diwenehi kanggo loro Michael Myers lan Laurie Strode lan tinimbang ing karakter anyar sing ora duwe apa-apa apa karo loro film pisanan.

"Sajujure, kita ora tau nganggep nggawe film Laurie lan Michael," ujare direktur kasebut Pabrik Moviemaker. "Konsep sing kudu dadi tawuran jinis pertarungan pungkasan ora nate dipikirake."

Kepriye maneh?

Senajan kritikus iki sante film pungkasan, akeh ketemu iku mati-mesthi lan mbok menawa stand-alone sing ngirim wis tau disambungake menyang canon redeveloped. Eling Halloween metu ing 2018 karo Mateni dirilis ing 2021 (matur nuwun kanggo COVID) lan pungkasane Ends ing 2022. Kita ngerti, ing blumhouse engine wis bek dening brevity saka script kanggo layar, lan senajan ora bisa mbuktekaken, hammering metu loro film pungkasan supaya cepet bisa dadi integral kanggo mbatalake kritis sawijining.

Kang ndadekke kita menyang Scream waralaba. bakal Jerit VII njaluk underbaked murni amarga Paramount pengin nyuda wektu masak? Uga, kakehan bab apik bisa nggawe sampeyan lara. Elinga, kabeh ing moderat. Film pisanan dirilis ing taun 1996 kanthi sabanjure meh persis setaun sabanjure, banjur telung taun katelu sawise iku. Sing terakhir dianggep minangka franchise sing luwih lemah, nanging isih padhet.

Banjur kita mlebu timeline rilis dekade. Scream 4 dirilis ing 2011, Scream (2022) 10 taun sawise iku. Sawetara bisa uga ujar, "ya, hey, bedane wektu rilis ing antarane rong film Scream sing kapisan padha karo urip maneh." Lan sing bener, nanging nimbang iku Scream ('96) minangka film sing ngganti film horor ing salawas-lawase. Iku resep asli lan mateng kanggo back-to-back bab, nanging kita saiki limang terusan jero. Matur nuwun Wes Craven katahan iku cetha lan nglipur malah liwat kabeh parodi.

Kosok baline, resep sing padha uga bisa slamet amarga butuh wektu suwene dasawarsa, menehi wektu tren anyar kanggo berkembang sadurunge Craven nyerang trope sing luwih anyar ing cicilan liyane. Eling ing Scream 3, padha isih nggunakake mesin fax lan telpon loncat karo muter awak. Teori penggemar, media sosial lan selebriti online ngembangake janin nalika iku. Tren kasebut bakal digabung menyang film kaping papat Craven.

Terusake sewelas taun maneh lan kita entuk urip maneh Radio Silence (?) Sing nggawe nyenengake istilah anyar "requel" lan "karakter warisan." Scream bali lan luwih seger tinimbang sadurunge. Kang ndadékaké kita Scream VI lan owah-owahan saka ajang. Ora ana spoiler kene, nanging episode iki ketoke aneh ngelingi re-hashed alur crita kepungkur, kang uga wis satire ing lan dhewe.

Saiki, wis diumumake Jerit VII iku Go, nanging ninggalake kita wonder carane kuwi hiatus cendhak bakal beya karo apa-apa ing zeitgeist medeni kanggo saluran. Ing kabeh lomba iki kanggo entuk dhuwit gedhe, sawetara sing ngomong Jerit VII mung bisa ndhuwur sawijining leluhur dening nggawa bali Stu? tenan? Sing, ing mratelakake panemume, bakal dadi gaweyan mirah. Sawetara uga ngomong, sing terusan asring nggawa unsur adikodrati, nanging sing bakal metu saka panggonan kanggo Scream.

Apa franchise iki bisa ditindakake kanthi hiatus 5-7 taun sadurunge ngrusak awake dhewe? Break sing bakal ngidini wektu lan tropes anyar kanggo berkembang - getih urip franchise kang - lan biasane daya konco sukses sawijining. Utawa iku Scream judhul menyang kategori "thriller", ngendi karakter mung arep ngadhepi pembunuh liyane (s) ing topeng tanpa ironi?

Mungkin iki sing dikarepake para penggemar horor generasi anyar. Mesthi wae, nanging semangat kanon bakal ilang. Penggemar sejati saka seri kasebut bakal nemokake apel sing ala yen Radio Silence nindakake apa wae sing ora dikarepake Jerit VII. Meksa banget. Green njupuk kesempatan ing halloween ends lan sing ora mbayar.

Kabeh sing diomongake, Scream, yen ana, iku masterclass ing bangunan hype. Nanging muga-muga, film-film kasebut ora dadi iterasi campy sing diolok-olok Singsat. Ana isih sawetara urip kiwa ing film iki sanajan pasuryan memedi ora duwe wektu kanggo catnap. Nanging kaya sing dikandhakake, New York ora nate turu.

Continue Reading

Film

Direktur horor ora bisa nyimpen 'Shazam! 2,' Superhero paling anyar kanggo Tank ing Box Office

Published

on

Sing biyen dadi rebutan tiket sing mesthine dadi stasiun stasiun sing ora populer ing box office. Mesthi wae kita ngomong babagan MCU lan DCEU. Utamane, paling anyar sing dianggep super-gagal Shazam! Ngamuk para Dewa.

Sawetara sampeyan bisa uga nganggep akhir minggu pambuka Shazam $ 30.5 yuta ora ana sing bisa diremehake, nanging nimbang Scream VI kang mbukak total akhir minggu $44.5 mayuta-yuta. A film Scream metu box-officiing film buku komik? Kita manggon ing donya apa?! Sing medeni.

Diwenehi bali dismal saka Ant-Man lan tawon: Quantumania lan leluhur sawijining anyar, umur Golden capes lan superpowers misale jek wis seda karo Spiderman: Ora ana dalan ngarep (ora mulih tenan).

Ana akeh faktor sing bisa nyebabake mundhut tiket sing murah. Kritikus ora kesengsem banget Shazam! lan petualangan paling anyar kanca lan CinemaScore dumunung ing B +. Kajaba iku, bintang Zachary Levi wis diwenehi sawetara panemu sing ora populer ing media sosial sing bisa nyebabake dheweke dibatalake.

Salajengipun, kabeh DCEU ana ing tengah-tengah perombakan sing umum lan rame lan akeh karakter waralaba kasebut nyedhaki blok pemotongan. Dadi pamirsa bisa uga nonton trailer, lan ngucap, "Apa gunane?"

Nanging, bukaan Shazam sing lemah bisa uga ora nuduhake apa sing bakal ditindakake kanthi digital. Layar ngarep katon minangka catchall saka waralaba gagal karo pelanggan squeeze metu saben sen saka rega anggota saben wulan dibalèkaké tinimbang kudu mbayar luwih kanggo "premium" kursi téater.

Nanging ayo ngomong babagan hubungan horor Shazam. Loro-lorone film pisanan lan saiki terusan disutradarai dening wong sing biasane entuk dhuwit saka wedi mlumpat. David F. Sandberg (Cahya metu, Penciptaan Annabell). Dheweke menehi film Shazam rada medeni kanthi penekanan ing gaib, mesthi ana sawetara silang.

Nanging iki ora ateges para penggemar cenderung ngetutake (elinga Mutan Anyar?). Nyatane, sutradara horor legendaris Sam Raimi duwe sawetara kulit box office ing game minggu iki kanthi petualangan sci-fi sing saya suda. 65, kang diprodhuksi, dibintangi Adam Driver. Malah bintang A-dhaftar bisa narik film iki metu saka muck primordial amarga klelep luwih cepet tinimbang Tyrannosaurus ing pit La Brea tar. Tangane Raimi uga ditanam ing MCU kanthi sukses taun kepungkur Dokter Aneh ing Marang Madness karo $ 185 yuta mbukak akhir minggu.

Sutradara horor liyane, James Wan, ngarep-arep bisa ngunggahake kapal DCEU sing tenggelam kanthi sekuel Aquaman sing diarani Akuaman lan Kraton sing Ilang disetel kanggo dirilis ing Natal iki (kita bakal weruh).

Intine yaiku Shazam! Ngamuk para Dewa dudu film sing ala. Nyatane, bisa uga ngluwihi sing asli nganti VFX lan crita. Nanging kursi sing lungguh kosong ing cinemaplex saiki kanggo lanang lan wadon ing setelan super kang bisa utawa ora amarga saka drama konco-the-pemandangan. Bisa uga amarga penggemar sing seneng banget ora nemokake apa-apa sing seger kanggo dikonsumsi lan nyurung produk kasebut menyang mburi kulkas minangka pengganti, kayata. Scream, sing ngajeni dhasare lan netepi janjine nalika isih ngerti tanggal kadaluwarsa.

Continue Reading

News

Sekuel saka 'Musim Gugur' sing nggegirisi Vertigo Saiki digarap

Published

on

tiba

tiba ana surprise hit taun kepungkur. Film iki weruh loro daredevils munggah menara radio terisolasi mung kanggo kepepet ing ndhuwur menara kanggo seko film. Film iki medeni kanthi cara sing anyar. Yen sampeyan wedi karo dhuwur, film kasebut meh ora bisa ditonton. Aku kanggo siji bisa hubungane. Iku tanggung medeni saindhenging. Saiki tiba wis terusan ing karya sing temtu bakal weruh liyane teror gravitasi-defying.

Scott Mann lan produser ing Tea Shop Productions kabeh ana ing tahap awal fase brainstorming.

"We wis tak saperangan saka gagasan kita kicking watara ... Kita ora pengin nggawe soko sing ngrasa kaya copycat utawa kurang saka siji." Produser James Harris ngandika.

Sinopsis kanggo tiba tindak kaya iki:

Kanggo kanca paling apik Becky lan Hunter, urip iku kabeh babagan nelukake rasa wedi lan meksa watesan. Nanging, sawise padha munggah 2,000 kaki menyang ndhuwur menara radio sing ditinggalake, dheweke nemokake awake dhewe terdampar tanpa mudhun. Saiki, katrampilan pendakian sing ahli diuji amarga dheweke berjuang banget kanggo slamet saka unsur-unsur, kekurangan persediaan, lan dhuwur sing nyebabake vertigo.

Apa sampeyan ndeleng tiba? Apa sampeyan ndeleng ing bioskop? Iku pengalaman medeni kabeh-metu kanggo sawetara. Piye perasaanmu? Ayo kita ngerti ing bagean komentar.

Kita bakal manawa sampeyan tetep ing daur ulang kanggo nganyari mangsa ing tiba terusan.

Continue Reading