Home Warta Hiburan Ngeri 'Red Red Red Redemption 2' Nduwe Killer Serial ing Thar Hills

'Red Red Red Redemption 2' Nduwe Killer Serial ing Thar Hills

by Trey Hilburn III
1,516 views
Red

Ya pardner yen sampeyan, kaya aku, isih moses liwat gunung, lembah lan rawa Red Mati roso aman 2, mula sampeyan ngerti manawa ana bukit sing bisa ditemokake. Panemuan kasebut kalebu saka histeris nganti hawa anyel.

Salah sawijining pinemune cukup awal ing njaba Valentine. Aku ngerteni akeh wulung sing lagi nongkrong, lan aku arep nyelidiki. Aku nemokake awak dhewe sing ana ing struktur jembatan karo appendage lan usus sing nyebar. Sawijining endhas sing dipotong dipaku ing cagak kanthi cathetan sing digulung nancep cangkeme. Sawise mbukak, aku nemokake yen iku bagéyan peta lan metu karo misi kanggo ngrampungake.

Kanggo sampeyan sing wis kenal karo game kasebut, sampeyan ngerti manawa dunia terbuka pancen gedhe banget. Nggolek telung mayit kalebu gawe ketagihan lan jarum total ing kahanan tumpukan jerami. Ora bisa mbantu, aku nolak golek lokasi ing online. Kahanan game tartamtu luwih migunani nalika nemokake kanthi organik, paling ora kanggo kula.

Dadi, sawise nggoleki kanthi akeh, aku nyebabake adegan rojo pati liyane sing nggegirisi sing pertama. Masing-masing kanthi awak sing wis dipotong lan endhas sing dipotong dipasang nganggo peta.

Nalika digandhengake peta kasebut nyebabake rong ruangan badai sing dipenuhi pirang-pirang korban apes. Nalika nggoleki ing ruang bawah tanah Arthur Morgan sing kesusu banjur kesusu lan kalah.

Nalika Arthur tangi turu, Edanundyyyyy Edmund Lowery Jr jumeneng ing ndhuwur Arthur nerangake manifesto, lan apa sing wis direncanakake kanggo koboi sing apes.

Kanthi sawetara gerakan cepet, Arthur bisa muter tabel lan bisa mateni utawa hogtie Edmund.

Iku nggoleki sisih apik sing dadi sing pertama saka endhog Paskah sing nggegirisi sing nyebar ing saindenging RDR2.

Apa endhog paskah paling apik sing sampeyan temoni? Ayo ngerti ing komentar!

Red Mati roso aman 2 saiki wis metu ing endi-endi.
Translate »